Jump to content

flapdoodle

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by flapdoodle

  1. Thanks, looking at that, I don't know how I missed that. Uninstalled wishlist and I'm in!

    I made an order, and got the blank confirmation page again, this time with an error, which is as follows:

    Fatal error: Uncaught exception 'SmartyCompilerException' with message 'Syntax Error in template "/services/webpages/m/o/mobiletrends.ca/public/prestashop/themes/default-bootstrap/mails/en/order_conf_product_list.txt" on line 2 "{$product[\'reference\']}" - Unexpected "\"' in /services/webpages/m/o/mobiletrends.ca/public/prestashop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php:667 Stack trace: #0 /services/webpages/m/o/mobiletrends.ca/public/prestashop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(3144): Smarty_Internal_TemplateCompilerBase->trigger_template_error() #1 /services/webpages/m/o/mobiletrends.ca/public/prestashop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(3209): Smarty_Internal_Templateparser->yy_syntax_error(10, '\') #2 /services/webpages/m/o/mobiletrends.ca/public/prestashop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_smartytemplatecompiler.php(105): Smarty_Internal_Templateparser->doParse(10, '\') #3 /services/webpages/m/o/mobiletre in /services/webpages/m/o/mobiletrends.ca/public/prestashop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 667
     

    So I removed line 2 from order_conf_product_list.txt to test and see what would happen..

    {$product[\'reference\']}

    The result was it having an error on line 3

    {$product[\'name\']}

     

    So its not the template changes I made.

     

    Past that I am lost.

  2. Prestashop v1.6

     

    The shop was working. Placed an order then all of a sudden I started getting a blank page before the order is confirmed. The order shows up in the back end, but neither me, nor the customer gets a confirmation email. I have setup the shop as a fairly simple shop, using only cash on delivery as a payment option.

     

    I am awaiting contact from my webhost to hear about the memory thing I have found after searching.

     

    That said I put Prestashop into debug mode, and went to create an order to see what the errors are when I get the blank page.

     

    However I got an error page upon loading Prestashop itself.

    Here is a screenshot of the error.

    post-854193-0-46854600-1421714898_thumb.jpg

  3. Running version 1.6

    I am getting an error when using CSV import.

    It says 'Error copying image'

     

    I have checked file permissions on the server, no issues there.

    I have checked the umage url, they work. I have tried multiple sources.

     

    I have searched the forums and found fixes for older versions, but those seem to have been fixed in 1.6.

     

    Any ideas?

    Thanks in advance!

    • Like 1
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More