Jump to content

mantoweb

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Activity
    Web development agency

mantoweb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Hi everyone, A few questions howto approach my problem........ On a CMS page I have several download links ( for logged in users only ). When they click the download link, an email with firstname, lastname and email address needs to be sent in the background to the shopowner. any ideas howto achieve this ? Thx in advance
  2. Hi Vekia, Problem solved. I used the wrong ID, instead of the WIDGET ID, I used the Twitter ID which didn't work. I'll mark this as solved. thx again for your answers !
  3. Hi Vekia Same story as jhonnynho here.... Twitter name and Twitter widget id filled in, but only a link appears "Tweets by ..." Prestashop versie 1.6.0.9 Any idea ? ( it's a local site ) kind regards
  4. Hi everyone, Can someone tell me which files are affected/ related to the registration form ? I want to capture the data from the registration form ( with custom fields in the future ), keep those in the prestashopdatabase AND on submit, send this data also to sales force ( web to lead ). Which files should I look at in order to write a proper class ? Couldn't find it in the documentation.... thx in advance.
  5. Hi Vekia The php error log showed the php parse error PHP Parse error: syntax error, unexpected 'href' (T_STRING), expecting ')' in ....\controllers\admin\AdminCmsController.php on line 246 A " ' " sign was the culprit. After I removed the extra character, the page showed up again ! Thx for pointing out where to look. @reflectiveoffice : perhaps you should check your php error log also
  6. Hi Vekia, It's site local on my pc so that shouldn't be a problem. Any errors I should look for specific ?
  7. Hi Vekia, Just turned on error reporting ( local site )....nothing however, just a blank page. In the log this message : ID Medewerker Beveiliging (1-4) Bericht Onderwerp type Onderwerp ID Foutcode Datum 1 1 CMSCategory toevoeging CMSCategory 2 0x 0 2014-09-03 20:47:06 Errorcode 0x 0 when I tried to add a category to CMS. any clues ?
  8. Hi everyone, Just changed the code by this fix bug on github for "invalid security token error messages" https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/commit/84eaa4f9cbb773dc481f3cf84f63db1a7d253827 After I deleted cache in my browser ( Chrome ), I can't add cms pages anymore. A blank page shows up. /admin3565/index.php?controller=AdminCmsContent&token=fb46f088614add821844456f2db13e86 Any ideas how to fix this ? Where are the tokens stored in the database ?
  9. Hi GFWeb101 Try this one, did the trick for me. https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/commit/84eaa4f9cbb773dc481f3cf84f63db1a7d253827
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More