Jump to content

HeidiG

Members
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Denmark
  • Activity
    Other

Recent Profile Visitors

464 profile views

HeidiG's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Jeg har ikke prøvet at uploade filerne nej, for tænker ikke det er det som er galt når det virker på den bærbare. På min pc har jeg prøvet både chrome. microsoft edge og mener også jeg har testet med explorer. På den bærbare pc er det microsoft edge.
  2. Dem jeg har skjult skyldes upload af forkert billede. Mit problem er ikke løst desværre. Oplever stadig at jeg ikke kan opdatere på min PC, mens at jeg godt kan på min bærbare PC.
  3. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal se efter i Developer tools. Men hvis jeg går ind på et produkt jeg vil opdatere, så ser det sådan her ud i console.
  4. Jeg har hosted hos Simply.com Jeg har på min PC afprøvet i både Chrome, Edge og explorer. Jeg kan godt opdatere antal på et produkt. Idet at jeg hvis jeg ændre antal ikke behøver trykke på GEM knappen. (Gem knappen står blot og snurre) Men pris f.eks. kan jeg ikke opdatere. Nu har jeg så lige opdaget det besynderlige, at fejlen ikke er på min bærbare pc. Altså her var knappen normal, og jeg kunne gemme ændring. Det ved jeg så ikke hvorfor?
  5. Jeg kører version 1.6.123 Jeg har fået det problem, at jeg ikke længere kan få lov at "Gem og bliv" eller "Gem" når jeg vil opdatere et produkt. Dvs. jeg kan ikke opdatere produkterne. Er der andre som har oplevet dette? Og hvordan løser jeg det? Jeg har ikke opdateret eller ændret noget, problemet er tilsyneladende opstået af sig selv lige pludselig. Jeg kan godt opdatere ordrestatus osv.
  6. Ja den står med fejl. Jeg har ikke haft tid til at se på det i dag. Men udbyderen er den samme som til det webhotel hvor min eksisterende webshop kører, så det burde ikke være problemet. Måske jeg har gjort noget forkert.
  7. Ja - jeg har lagt testsiden ud på nyt/ ubrugt webhotel under andet domænenavn. Så det er rigtigt nok den ligger der.
  8. Nu har jeg fået uploadet backup filer til testside og fået kopieret/ uploadet database. Har rettet i settings filen. Men får så denne her når jeg forsøger at åbne testsiden. Noget bud på hvor fejlen ligger??
  9. Ok, jeg må prøve. Er i gang med at uploade database og downloade filer. Det tager jo en krig
  10. Tak for svar. Jeg har oprettet en testshop med den nye version, men bunden - altså ikke lagt oveni den gamle. Jeg vil faktisk gerne have ændret design i min nuværende, så jeg har ikke så meget imod at starte forfra lige på det punkt. Det er mere produkter, ordre, kunder, betalingsløsning osv. som jeg helst ikke vil miste. Men dvs. at jeg i teorien skulle kunne tage en fuld manuel backup - lægge ud på testside, og så opgradere der for at se hvad der sker.
  11. Et spørgsmål mere... Hvis jeg kigger under 1-click upgrade så skriver den sådan her. Vil det sige at den ikke engang derigennem kan opdatere til den nyeste? Så jeg skal finde ud af at lave en manuel upgrade?
  12. Jeg kører med den gamle version 1.6.1.23 Og overvejer jo så nu om jeg skal opdatere til den nyeste. Jeg er lidt nervøs ved at gøre det, da jeg jo selvfølgelig er bange for hvis det laver rod i min eksisterende webshop. Er der noget jeg skal være opmærksom på? Eller bør jeg "bare" kunne lave en backup af min database og kaste mig ud i opdateringen?
  13. Skal lige høre om nogen har prøvet noget lignende, og måske har en løsning på hvordan jeg fikser det... Prestashop 1.6.123 Her til aften er en ordre kommet ind. Kunden har valgt bankoverførsel. Når jeg klikker på ordren inde i ordre oversigten, så får jeg en fejlside: 500 Server Error Oops, something went wrong. Try to refresh this page or feel free to contact us if the problem persists. Alle andre ordre jeg kan fint klikke mig ind på, og jeg har aldrig haft dette problem før - heller ikke ved andre ordre hvor bankoverførsel er valgt. Jeg har ikke lavet nogen opdatering, ikke installeret nogle moduler udover yourpay. Nogen der har prøvet det? Forslag til hvordan jeg løser det?
  14. Det var åbenbart en fejl i deres kodning. Virker endnu ikke 100% idet den ikke redirecter korrekt. Men ordre og betaling går igennem nu.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More