Jump to content

SplashSalons

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SplashSalons

  1. I can set the cron with no problems since it uses the server path, but i want to be able to access it by url in order to be easier to edit the module and have the option to force a update. http://esplashstore.com/modules/ebay/synchronizeProducts_CRON.php Thanks & Regards
  2. Hi, How can i modify prestashop htaccess in order to have access to: http://esplashstore.com/modules/ebay/synchronizeProducts_CRON.php I tried some standards tags but i had no success at all Thanks & Regards
  3. I'm trying to make a way that i can update a table in my database by the backoffice: <?php class PackGroup extends ObjectModel { public $id_product; public $group_name = 0; public $group_name2 = 0; public $group_name3 = 0; /** * @see ObjectModel::$definition */ public static $definition = array( 'table' => 'pack_group', 'primary' => 'id_product', 'fields' => array( 'group_name' => array('type' => self::TYPE_STRING), 'group_name2' => array('type' => self::TYPE_STRING), 'group_name3' => array('type' => self::TYPE_STRING), ) ); } ?> and <?php include(__DIR__ . '/../../models/PackGroup.php'); class AdminPackGroupController extends ModuleAdminController { private $id_product = null; public function __construct() { $this->required_database = true; //$this->lang = true; $this->table = 'pack_group'; $this->className = 'PackGroup'; $this->id_product = Tools::getValue('id_product', null); $this->context = Context::getContext(); parent::__construct(); } public function initProcess() { $Product = new Product($this->id_product); return; parent::initProcess(); } public function initToolbar() { $this->toolbar_btn['back'] = array( 'href' => $this->context->link->getAdminLink('AdminProducts') . '&id_product=' . (int) $this->id_product . '&addproduct&key_tab=ModuleRpmoreproductscontentmoduleexpand', 'desc' => $this->l('Back') ); } public function initContent() { /* show errors and thats it - do not show content */ if (!empty($this->errors)) { return; } $this->initToolbar(); $this->context->smarty->assign(array( 'content' => $this->renderForm() )); } public function renderForm() { /* nepavyko uzkrauti objecto */ if (!($obj = $this->loadObject(true))) { return; } // $this->addJS(_MODULE_DIR_.'rpmoreproductscontentmoduleexpand/views/js/packcontentautocompletesearch.js'); $this->addCSS(_MODULE_DIR_.'rpmoreproductscontentmoduleexpand/views/css/packcontentautocompletesearch.css'); $this->fields_form = array( 'legend' => array( 'title' => $this->l('Pack Content') ), 'input' => array( array( 'type' => 'text', 'label' => $this->l('Group name'), 'name' => 'group_name' ), array( 'type' => 'text', 'label' => $this->l('Group 2 name'), 'name' => 'group_name2' ), array( 'type' => 'text', 'label' => $this->l('Group 3 name'), 'name' => 'group_name3' ), array( 'type' => 'hidden', 'name' => 'id_product' ) ), 'submit' => array( 'title' => $this->l('Save'), 'class' => 'button' ) ); return parent::renderForm(); } } ?> Did I missed something? Thanks
  4. [solved] Hi, My website was working fine but i turned the cache on and the order page now aways returns blank but with the header and sidebar. I have no idea how to solve it, since i tried to enable, disable and clean the cache but still not working. The errors in the website is on and gonna stay like that until i sort the problem. http://lookingunique.com/order Thanks
  5. Hello, I have a problem setting up prestashop combinations. So, we are selling some offer, which the user could be able to select 2 products from a list and buy them, the current setup is been made with combinations, but this leads to the problem that you can't have single stock for the products involving to the combination. So, for example I sell product A. product B and product C individually but I offer a special price when a user select any 2 of those. When I setup the quantities from those combinations, they don't sync with the product A, product B and product C and you need to put new quantities for those... Is it any way that we can avoid this problem or any module that it can solve it? Thank you...
  6. [solved] Hi, I'm trying to change the Prestashop to another domain and server, i made the changes on the database and in the settings.inc. But when i try to access the server i get a redirect to the old domain. new domain: lookingunique.com old: esplashstore.com I have deleted all cache as well, from the server and my browser. I'm using prestasho 1.5.6.2 Thanks Splash define('_DB_SERVER_', 'localhost'); define('_DB_NAME_', '*****'); define('_DB_USER_', '*****'); define('_DB_PASSWD_', '*****'); define('_DB_PREFIX_', 'ps_'); define('_MYSQL_ENGINE_', 'InnoDB'); define('_PS_CACHING_SYSTEM_', 'CacheMemcache'); define('_PS_CACHE_ENABLED_', '0'); define('_MEDIA_SERVER_1_', ''); define('_MEDIA_SERVER_2_', ''); define('_MEDIA_SERVER_3_', ''); define('_COOKIE_KEY_', '*****'); define('_COOKIE_IV_', '*****'); define('_PS_CREATION_DATE_', '2014-06-13'); define('_PS_VERSION_', '1.5.6.2'); define('_RIJNDAEL_KEY_', '**********'); define('_RIJNDAEL_IV_', '********'); define('_PS_DIRECTORY_', '/../../'); Fixed doing the change by presta panel and sending database again.
  7. Hello, I'm trying to setup the email alerts using the status codes from the back office, but I wan't to setup the sender email to be different according to each status code. For example when an order be placed the customer will receive a Mail notification from [email protected] and when an order marked as shipped the customer will recive a mail from [email protected] Is that possible? Thank you...
  8. All right, but the normal website where exists the hide on the button is working fine, the problem is just in the mobile site. Anyway I'm checking the javascript to see if it helps. Thanks you for your help
  9. Hi, I'm having some issues with link Buy Now that should add to the cart the product but it doesn't. The button in the single product page works fine... I'm using the 1.5.6.2 prestashop my url link: http://esplashstore.com/ when i turn the error mode on it doesn't return nothing, but a few cache. when i try to add some product the website sends me to: http://esplashstore.com/order?ipa=0 Thanks
  10. Well, I'm using the default theme and only modify it visually for the mobile version. My website address is: esplashstore.com
  11. Hello, I'm using the 1.5.6.2 Prestashop and I'm trying to develop a theme using the mobile folder of my shops theme. Everything worked out eventually except one detail, I can't proceed to checkout. I'm pressing the checkout button it loads and nothing happens, I'm back to the same page. So, how you develop a working checkout theme? Is there any guide on that? Thank you...
  12. Great work! Really cool and simple theme! Although I have a strange question, is it possible to use my current theme for the normal PC view and use this one for the responsive part? P.S. No offence, but I just put so much effort for my current theme, so I would like to keep it.. Thank you...
  13. Hello, I have two major problems.. In ebay module why I can't put in the template tab my own css and javascript that I want for my shop? Every time I put my own the module is stripping out them, is any way to fix that? Because eBay as a website it allows you to put your own CSS and JavaScript on your listings. One more problem that I have is with the carriers options. The shop provides a way to sort them but it seems that they don't get affected by that, is any solution on how to sort them? Thank you very much...
  14. Hello, I have some UI difficulties. For example my prestashop has tabs under the product display, "More info" "Data Sheet" "Reviews". The widget is working great only if the user is on "Reviews" tab. If the user press the "Write a Review" link and being in different tab than "Reviews" the link it doesn't do anything... Is it possible to fix that? Thank you very much..
  15. I delete the cache from the browser again and it showed up...
  16. Ok, I see...I tested in Mozilla and yes it is working fine, but in Chrome it seems that is not working at all...and I can't understand why? I cleared the cache but nothing... Is it possible that it is using some kind of script that Chrome doesn't support? (It is a long shot but sometimes you never know..)
  17. Hi, The voucher is for orders above £50 to get 5% discount but I tested and never showed up... You can check it if you like as well here: http://esplashstore.com/
  18. Hello, Someone create for me a prestashop with a custom theme, but I really can't find what files he messed up. Now, I have a problem with the vouchers during checkout. The problem is that neither to the default or to the custom theme, the text box which the customer supposed to put the voucher code it doesn't show up. I'm using the default checkout system that prestashop has. So, most likely the problem is from the core files. Can somebody guide me through to find where the problem is or what it might missing? Thank you...
  19. Hello, I have a problem with the sync process of the module. I followed the guide step by step and still when I'm going to list my products the module it is not listing my products on my ebay store. I read about the categories issue and I think it not apply for me because my categories are under root->home->brands->kerastase-> the product, if I understood it right... Please help me... Thank you
  20. Well, my override folder is not empty but the files inside are old (before that problem occurs). As for the cache I tried but still the same..
  21. Yeah, maybe I've done something to /controllers/front/CategoryController.php but I can't remember what I've done... I just replace the file with a backup file that I had but still the same.. Witch files should I check if is something wrong?
  22. Hello, I'm working on this site: http://esplashstore.com/80-kerastase and I totally miss pagination. I change theme at some point in order to check if in the default theme the pagination is working but it was still the same. I've also checked the pagination.tpl and the file that calls it...everything seems fine but the pagination in the code that runs on my browser is not there. Can somebody help please? or any ideas of where to look please?
  23. Hello, I have an issue with this module, can you please help me to solve it? The thing is that when you have subcategories it doesn't count them and only display 0 all the time. It works fine only for categories that they have products though. Thank you very much...
  24. Basically I think I need to rewrite this part of the code in order to stop displaying subcategories as 0. $children = array(); if (isset($resultParents[$id_category]) && count($resultParents[$id_category]) && ($maxDepth == 0 || $currentDepth < $maxDepth)) foreach ($resultParents[$id_category] as $subcat) $children[] = $this->getTree($resultParents, $resultIds, $maxDepth, $subcat['id_category'], $currentDepth + 1); Can somebody help me on this please?
  25. How easy is it to make it do both? For example when it has sub-categories to display the number of sub-categories and when it has products to display the number of the products...
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More