Jump to content

abdulk

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Activity
    Agency

Recent Profile Visitors

451 profile views

abdulk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Shoppers cannot login and therefore cannot checkout! It might just be a coincidence, but after running Easy Apache last night and only upgrading php to 5.6.17, today shoppers cannot login. The page just reloads without logging in. I've scoured my Apache and PHP logs—nothing. I even enabled PS debugging and still nothing. I'm baffled. Has anyone heard of this? Any ideas? Please try making an account and logging in: https://www.playdateshoppe.com/login My info: PrestaShop version 1.6.1.4 Server information Linux #1 SMP Tue Jul 16 23:51:20 UTC 2013 x86_64 Server software version Apache/2.4.18 (Unix) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 mod_fcgid/2.3.9 PHP version 5.6.17 Memory limit 128M Max execution time 0
  2. There's no solution that I'm aware of. We just don't reply using the interface. PS could fix this with regex filtering, but way too much work for me to bother with. Let me know if you find a solution!
  3. I was having this exact same problem. However, it seemed that random PP orders were not being created in PS, although the PP transactions were coming through. The first thing I confirmed is that the PP IPNs were coming through and my access_log confirmed they were. Next, hours of comparing PP payments that worked (PS order created) vs those that did not (PS order NOT created) revealed that I only had issues with PP transactions that included sales tax AND had a voucher/cart rule applied. I was also able to recreate the issue after this discovery (previously I could not). Flakkak, your solution to enable "Display Taxes in shopping Cart" did the trick! I've been struggling with this issue ever since bellini13 helped me with my previous PP issue. Thanks to both of you! Someone should report this as a bug, no?
  4. Well... it's finally fixed on my production site, although not working on my dev site, but I don't care about that because I wipe it out every few days anyway. So it turned out that my one and only problem was the null "notify_url", which bellini13's code surely fixed (thank you!!!). I was mistaken that https://dev.playdateshoppe.com/module/paypalusa/validation?pps=1 was not in my access log because I neglected to look in the SSL-specific log. Checking that one revealed that the IPNs were coming through since bellini13's fix. So the only mystery is why does it not work on my dev server? Well, who cares.. I'll be deleting it soon anyhow! Thanks to all for helping me through this seemingly hopeless issue. anncrow, I believe your current functionality is actually the expected behavior. I don't think PP forwards you anywhere after a payment until you click the "Return to..." link. And if the IPN was successful, then the return URL will have your order information in it directing the buyer to that order's confirmation, otherwise to the general order history page. I'm quite sure this is how it works and what bellini13 was referring to when he called it a "timing issue".
  5. I'm on the phone with PayPal now.. I got my IPN history to show up in my PP account, bellini13 was 100% right about needing to put an IPN URL in PP in order to enable IPN history although if "notify_url" is specified it overrides that setting (ref: https://developer.paypal.com/docs/classic/ipn/integration-guide/IPNSetup/) Since bellini13's fix, PP has been sending me an IPN and according to the IPN history, successfully. However, I'm positive these haven't been received by my server per my Apache access logs and lack of orders in PS. I'll report my findings after my call.
  6. yea, I'm not sure what to try next except to add the IPN URL directly to PayPal, but that never had to be done before..
  7. Also, I have just confirmed from my Apache access logs that there is no access to "/module/paypalusa/validation?pps=1" after the order, although the "notify_url" value is now "https://dev.playdateshoppe.com/module/paypalusa/validation?pps=1" The only access to it was when I navigated there myself to check the output. So, PayPal is NOT pinging back my site after an order.. What can I try next? By the way, thank you for all your time and effort. I sincerely appreciate it!
  8. bellini13, your code worked perfectly and the "notify_url" is now https://dev.playdateshoppe.com/module/paypalusa/validation?pps=1 but sill no order :/ Latest Paypal HTML: <form action="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post"> <p class="payment_module"> <input type="hidden" name="cmd" value="_cart" /> <input type="hidden" name="upload" value="1" /> <input type="hidden" name="charset" value="utf8" /> <input type="hidden" name="business" value="sales@playdateshoppe.com" /> <input type="hidden" name="currency_code" value="USD" /> <input type="hidden" name="custom" value="212;1" /> <input type="hidden" name="amount" value="0.2" /> <input type="hidden" name="first_name" value="Bob" /> <input type="hidden" name="last_name" value="Jones" /> <input type="hidden" name="address1" value="112 Kennedy lane" /> <input type="hidden" name="city" value="San Diego" /> <input type="hidden" name="state" value="CA" /> <input type="hidden" name="zip" value="90210" /> <input type="hidden" name="email" value="bjones@gmail.com" /> <input type="hidden" name="night_phone_b" value="8105310255" /> <input type="hidden" name="address_override" value="1" /> <input type="hidden" name="item_name_1" value="Your order" /> <input type="hidden" name="amount_1" value="0.2" /> <input type="hidden" name="tax_cart" value="0.01" /> <input type="hidden" name="notify_url" value="https://dev.playdateshoppe.com/module/paypalusa/validation?pps=1" /> <input type="hidden" name="return" value="http://dev.playdateshoppe.com/order-confirmation?id_cart=212&key=0c8985e832a4eef36030f1bcd2bec22b&id_module=92" /> <input type="hidden" name="cancel_return" value="http://dev.playdateshoppe.com/order" /> <input type="hidden" name="no_shipping" value="1" /> <input type="hidden" name="bn" value="PrestashopUS_Cart" /> <input id="paypal-standard-btn" type="image" name="submit" src="https://www.paypalobjects.com/en_US/i/bnr/horizontal_solution_PPeCheck.gif" alt="" style="vertical-align: middle; margin-right: 10px;" /> Pay with PayPal </p> I made a screenshot of the exact flow that's happening (see attachment). anncrow, do you have any settings enabled in PP to send IPN or Returns? I didn't have any of these enabled before. We're closer!
  9. bellini13, thank you so much for this! It helped me get on the right track. Yes, it appears to me that indeed everything is working except for the IPN. Viewing the source code revealed that "notify_url" is actually null! (""). I didn't bother checking access logs since the IPN URL isn't even being submitted to PP. Any ideas on how to fix the IPN URL? I even deleted and reinstalled the PP Module to make sure all the files are original and valid, but same result. My dev shop is dev.playdateshoppe.com Here's the PayPal form source: <form action="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post"> <p class="payment_module"> <input type="hidden" name="cmd" value="_cart" /> <input type="hidden" name="upload" value="1" /> <input type="hidden" name="charset" value="utf8" /> <input type="hidden" name="business" value="sales@playdateshoppe.com" /> <input type="hidden" name="currency_code" value="USD" /> <input type="hidden" name="custom" value="212;1" /> <input type="hidden" name="amount" value="0.2" /> <input type="hidden" name="first_name" value="Bob" /> <input type="hidden" name="last_name" value="Jones" /> <input type="hidden" name="address1" value="112 Kennedy lane" /> <input type="hidden" name="city" value="San Diego" /> <input type="hidden" name="state" value="CA" /> <input type="hidden" name="zip" value="90210" /> <input type="hidden" name="email" value="bjones@gmail.com" /> <input type="hidden" name="night_phone_b" value="8105310255" /> <input type="hidden" name="address_override" value="1" /> <input type="hidden" name="item_name_1" value="Your order" /> <input type="hidden" name="amount_1" value="0.2" /> <input type="hidden" name="tax_cart" value="0.01" /> <input type="hidden" name="notify_url" value="" /> <input type="hidden" name="return" value="http://dev.playdateshoppe.com/order-confirmation?id_cart=212&key=0c8985e832a4eef36030f1bcd2bec22b&id_module=92" /> <input type="hidden" name="cancel_return" value="http://dev.playdateshoppe.com/order" /> <input type="hidden" name="no_shipping" value="1" /> <input type="hidden" name="bn" value="PrestashopUS_Cart" /> <input id="paypal-standard-btn" type="image" name="submit" src="https://www.paypalobjects.com/en_US/i/bnr/horizontal_solution_PPeCheck.gif" alt="" style="vertical-align: middle; margin-right: 10px;" /> Pay with PayPal </p> Thanks so much!
  10. A few more things: I enabled debug in defines.inc.php, but nothing appears in my Apache / PHP log nor the screen After successful PP transaction there's no redirection. It just stays at the PayPal screen, "Thanks for your order" This is a serious disruption, really need some help here. Thanks!
  11. I started also experiencing this two days ago. PP funds come through, but no PS order created and the cart remains. At first it appeared to coincide with upgrading from the previous ver of the PayPal Module to v1.3.7, so I reverted back to the previous version from a backup, but the problem persisted. I am using only PayPal Standard. The module isn't very configurable aside picking your PP service. @bellini13, I am positive it's not of the 5 things you've listed because I'm using my own customer account and PP account (different from my PS PP account). My complete shipping information (incl state) is in my PS profile as well as my PP shipping info No phone numbers required in my PS config How can I confirm the notify URL? I'm on PS 1.6.0.8 No special characters in our product names. This is happening for every product I've tried. Address is surely valid The bizarre thing is that we've had 20+ PP orders in the last 60 days for which ALL orders were created. In fact prior to two days ago I never once received PP payment without a PS order. Note my Auth.net payments all generate orders. There has to be greater insight into this issue. It's apparently affecting many installations.
  12. Just found out this is a known bug. This simple splution fixed it for me: http://www.prestashop.com/forums/topic/341344-1608-top-menu-not-working-on-iphone/
  13. elorac, you are a lifesaver! Your solution fixed this bug for me! Can anyone confirm if the issue is indeed persisting for Android devices? I don't have one to test.
  14. I am having this exact same problem. I've tried resetting the module and even disabling other modules that use js just to see if there's a conflict, no luck. The issue does not occur on my macbook when shrinking a window down to same viewport as iPhone. It only occurs on my actual iPhone in both portrait and landscape modes: My Shop: http://www.playdateshoppe.com/ Thanks! Abdul
  15. Thanks so much for this solution! Seriously, I spent 5 late nights in a row wrestling with this. You really saved me
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More