Jump to content

bluifox

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About bluifox

  • Rank
    PrestaShop Newbie

Profile Information

  • Location
    Indonesia
  • Activity
    User/Merchant

Recent Profile Visitors

171,510 profile views
  1. saya salah satu pemakai modul ini, sangat bagus dan responsif untuk PS v 1.6 tapi sayangnya belum ada kelanjutan pengembangan untuk dukungan PS v 1.7 padahal saya sangat menanti sekali untuk modul ini
  2. hi guys, i'm looking for tutorial how to make "buy" button following scroll while page scrolling. exaclty on mobile native. this one is example : https://blazbluz.com/faybluz/suami_oktober or https://www.produkeksklusif.com/product/vintage-watch/ or what else this function is called ? sticky button ? there are so many guide about how to make fixed top menu while scrolling page, but i didn't found for this one. thanks for your help
  3. hi guys, i'm looking for full guide how to make multi store with subdomain eg i have main domain name : test.com then i want to make new shop with multistore feature but using subdomain eg : new.test.com (with full modules and databases from main domain instead) i have searching loots of thread in this forum, and still didn't get any solution. (or maybe my brain is bad enought, LOL)
  4. got it public_html/classes protected static $is_addons_up = true; public static function addonsRequest($request, $params = array()) { return false; if (!self::$is_addons_up) { return false;
  5. could you please explain more how to do this ? (in Tools.php>>addons) i got same problem and still stucking over there
  6. halo gan, tertarik sama module nya apa tersedia juga untuk fitur cek status pengiriman tanpa open new tab ? dan apa compatible dengan PS versi terbaru (saat ini 1.7.1)
  7. [Help] membuat resolusi full width top banner.

    thanks bro indobusana, semoga bisa dapat solusi lagi silahkan : http://datanusa.com/
  8. halo para senior, mau tanya nih caranya buat banner yg ada di top supaya resolusinya full gimana ya ? baca solusi dari thread ini : http://www.prestashop.com/forums/topic/330123-solved-block-banner-with-full-width/ hasilnya bisa, tapi quick view di product nya jadi gak aktif. apa ada alternatif yg tanpa mengganggu fitur lain ? thx sebelumnya
  9. yes, someone already solve my problem , i should delete "border: 0;" in global.css now i can get back to work, tyvm
  10. thanks bro, sudah solved walaupun kalo pakai size 4 tampilnya engga sesuai hehe. anyway thanks banget bantuannya
  11. hi vekia, please check this url http://datanusa.com/test/prestashop/en/content/6-motherboard-intel
  12. ohh thankyou for your appreciate vekia, i'll make some free webhost now.... then i'll share the url asap
  13. im sorry, so how can i fix this one ? im using attribute as i did in ver 1.5, may take look the picture bellow :
×