Jump to content

NILAGolf_

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Finland
  • Activity
    User/Merchant

NILAGolf_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

2

Community Answers

  1. Found it. Some other problems occured so cannot say if this helps...anyone know what the error message is about? " [PrestaShopException] Link to database cannot be established:SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'u35082'@'172.16.4.72' (using password: YES) at line 102 in file classes/db/DbPDO.php 97. public function connect() 98. { 99. try { 100. $this->link = $this->_getPDO($this->server, $this->user, $this->password, $this->database, 5); 101. } catch (PDOException $e) { 102. throw new PrestaShopException('Link to database cannot be established:'.$e->getMessage()); 103. } 104. 105. // UTF-8 support 106. if ($this->link->exec('SET NAMES \'utf8\'') === false) { 107. throw new PrestaShopException('PrestaShop Fatal error: no utf-8 support. Please check your server configuration.'); DbPDOCore->connect - [line 319 - classes/db/Db.php] DbCore->__construct - [line 240 - classes/db/Db.php] - [4 Arguments] DbCore::getInstance - [line 66 - config/alias.php] pSQL - [line 329 - classes/shop/Shop.php] - [1 Arguments] ShopCore::initialize - [line 114 - config/config.inc.php] require - [line 36 - admin/index.php] - [1 Arguments]
  2. Thanks for the tip. One problem: I cannot find the shop_url from the phpMyAdmin..can you help on finding it? Never used phpMyAdmin before..
  3. Problem is that when going to BO I can access to login page, but the pictures etc are missing and cannot access the BO. Same thing with the store itself. Pictures / the whole theme is missing. And actually when writing the store url: www.nilagolf.com to the address bar it re-directs to www.nilagolf.com/nilagolf.com/en. What is causing this and how can I recover? Please see picture of BO login page.
  4. Any solution to this? I have this problem while trying to upgrade from 1.6.1 - > 1.6.1.3. [Ajax / Server Error for action unzip] textStatus: "error " errorThrown:" " jqXHR: " "
  5. Really? So you think this might be solved by updating the version? I have made some modifications to some of files which needs to be then done either again or just copy those from the 1.6.0.6 version.
  6. Well the correct version is 1.6.0.6 Hard to be more exact: New customers get data from older customers like delivery address etc. There seems not to be any logic from which old customer the new customer get the data. Just randomly a new customer gets older customer data to his/her account and that Is a real pain because it is really hard to know which address is valid for which customer.
  7. Anybody? I still have this problem that new customer information is copied to some random old customers informations (address, name etc.) and then some random old customer data is copied to new customer information. This is actually so fatal that prestashop guys should react!!! please somebody have a look. the shop is @ www.nilababy.fi br, NILAGolf_
  8. Hello, Some weird thing just happened. So here in short: 1. I got a new order from a new client 2. He made an order and everything looks good, payment was ok etc. 3. When looking the order from BO the problems started: - First of all, the new customer address, name etc. was copied to the previous order and it looked like this particular customer had made two orders although he did not. Dashboard shows this. Please see the picture. - Secondly when looking at this new customer there is two addresses: one of his own and one which was my address. I don't know how is this possible. And this ended up so that my address was in the receipt sent to customer. Now that is really bad. Anybody seen this behavior before and how to solve it? cheers, NILAGolf_
  9. Hi, Seems that In transit email does not work like it should orI just don´t know where to put the code. 1. I get an order from a customer 2. I check the order from the BO and put the post-office follow-up code to its Place 3. Prestashops sends "In transit" email to customer. Well, everything is ok, but the code is missing from the email. Just blanks. If anyone knows, please give me ideas. Cheers, NILA Golf_
  10. Hello, I cannot find a Place where I can translate these menu names. Please see pic and if you know your help is very much appreciated. Cheers, NILAGolf_
  11. I also did connect GA 3.0 to PS. Now the traffic is shown correctly, but the "activity overview" still keeps showing those huge numbers. Well, I think Í will just ignore those. Thanks for reply.
  12. I have the same thing, but the difference between GA and prestashop is much bigger. GA shows around 80% fewer than prestashop. What is difference here? Would reallly like to know.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More