Jump to content

agplacid

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by agplacid

  1. I need an experience Prestashop developer with good experience in Database administration to help me resolve the problem with my site. I bought a template (uhu-bootstrap) and installed it to my existing website. I accessed it from the frontend, the alignment was out of synch; I decided to delete the old template to make it easier for me but ended up with a blank page. I contacted the developer they were able to install the theme for me but when I try to update any information on the theme using the UHU Theme Configurator module, I get a blank page and the information doesn't get updated. I also see this error message when I tried to configure the UHU Theme Configurator module "The requested URL /upload/uhu0125/1.2.0/update.txt was not found on this server. Apache/2.2.15 (CentOS) Server at www.uhupage.com Port 80" I'm sure an experience prestashop developer would know what to do. It is certainly a database problem which was caused by the deletion of the old theme. The deletion of the old theme was done through the Cpanel; I believe this would give you more information about the cause of the problem. I informed the developer, they asked me to set up a demo site on thesame domain to see if it would work. I did that and it worked but my live site still has the problem. The developer suggested that I replace the live site with the demo but I'm not sure how to go about that because the demo site in on www.mysite/test. I tried to upgrade it from 1.6.0.8 to 1.6.0.9 to see if the problem would resolve but the upgrade didn't go through. See attached the error message I got. If you think you know how to resolve please apply for the job; I want it done as soon as possible. Thanks Beshel
  2. I tried to upgrade it from 1.6.0.8 to 1.6.0.9 to see if the problem would resolve but the upgrade didn't go through. See attached the error message I got.
  3. I contacted the developer they were able to install the theme for me but when I try to update any information on the theme, I get a blank page. I informed the developer, they asked me to set up a demo site on thesame domain to see if it would work. I did that and it worked but my live site still cannot work. I'm stock and I have spent months working on the site up till now; I don't want to start all over. The developer suggested that I replace the live site with the demo but I'm not sure how to go about that because the demo site in on www.mysite/test. I would appreciate if anyone can be of help. Thanks
  4. I'm having a very serious issue with my prestashop. I bought a template (uhu-bootstrap) and installed it to my existing website. I accessed it from the frontend, the alignment was out of synch; I decided to delete the old template to make it easier for me but ended up with a blank page. I have been struggling for the past 2 days to figure out why I can't get the template to work. I don't know if any of you have come across a similar problem before and how did you resolve it. Any help will be welcome because I have ran out of energy. The website is www.mariesmartfashion.co.uk. Thanks
  5. For the past 4 days now, I have been unable to login to the back office of my website. The administrator url opens up as usual without any problem then when I type in the login details, it doesn't let me in and I don't get any error message. I thought someone had hacked my website so I tried to reset my password and my other admin colleague password but I still couldn't login with the new password. I have done a search here on the forum to find out if any user had come across similar problem and I found a few posts here but none of them had their issues resolved. This is very scary, this might be some kind of bug sweeping across prestashop. I would be glad if anyone can come to my rescue; I'm using prestashop 1.6 Many thanks
  6. I'm actually using the free version, it work brilliantly in sandbox mode but when I enabled the SSL then came the problem. The creators of the module are looking into the issue for me at the moment, as soon as I get a solution, I will update you.
  7. I am wondering if there is anyone with good experience on MZ Amazon payment module out there that can help me. I installed the Mz amazon checkout module for ver 1.5.6.0 and configured it. I was able to complete the whole checkout to payment process on sandbox but as soon as I installed the SSL certiticate and enabled SSL on the site, I can no longer complete the checkout with amazon either through live production mode or through sandbox. This is the error message I get "Important Message Sorry, there is a problem with the request sent from the seller. Please contact the seller to fix the problem." Is there anyway, you can be of help to me with regards to solving the problem. Thanks Beshel
  8. I do not have a clue how I did it but the problem has been solved
  9. Yes, I am trying everything to see how I can solve the problem. I'm almost about to give up on prestashop, I have spent several days making very little progress
  10. I have just done that but I just have numbers 1 2 3 4 5 at the bottom of an image on the frontpage.
  11. Do you mind taking a look at my back office for me?
  12. I found it disabled and I have enabled it but it is still not working
  13. Prestashop definitely looks like the real deal but the challenges of setting it up is driving me crazy. My image slide show on the front shop is no longer working, I have tried everything to figure out the problem without success, I'm sure this is not a big problem but I need some help here. The image slider was working perfectly even when I started adding my products but when I decided the sample products that came with the prestashop installation, the slider stopped working. Here is my url www.mariesmartfashion.co.uk I would be very grateful for any help offered. Thanks
  14. I have tried to implement the solution suggested in the url below without success. I'm wondering if there is anyway you can help me because I am under immense pressure to resolve the issue. https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/commit/3d1663279af813dafd19f128569c7c8fa4b34dea#commitcomment-4866584 I would be very grateful you if you can offer me your assistance, here is the url of the installation www.mariesmartfashion.co.uk
  15. Thank you very much Vekia. I'm new to Prestashop, I don't understand how to do that. Is there any code I need to insert on any of the files?
  16. I am trying to load products but I am encountering problems loading the images to the product. This is the error message I am getting undefined. I am wondering if anyone here knows how I can resolve this.
  17. Thanks alot Vekia, it worked and I have my alignment back in place. The only downside is that I could not edit the /modules/blocksocial/img/sprite_pict_social_block.png which left instagram link standing on its own, I don't know how to carry out that edit.
  18. Another problem I have is, when I tried to load images to my products, this is the message I get "undefined" do you know how I can resolve this issue?
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More