Jump to content

khaledsaied

Members
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by khaledsaied

  1. Den er løst nu Fandt ud af at problemet lå i "Leo Slide Modulet", som er anvendt på forsiden. Af en grund så har den åbenbart ikke lagt referencer til de anvendte billeder for alle sprog. Det fik jeg rettet i databasen.
  2. Jeg har slået debug mode til og får følgende fejlmeddelelse: Notice: getimagesize(): Read error! in /home/buyzaapt/public_html/modules/leobtslider/libs/phpthumb/GdThumb.inc.php on line 1070 Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'File is not a valid image: /home/buyzaapt/public_html/modules/leobtslider/images/' in /home/buyzaapt/public_html/modules/leobtslider/libs/phpthumb/ThumbBase.inc.php:193 Stack trace: #0 /home/buyzaapt/public_html/modules/leobtslider/libs/phpthumb/GdThumb.inc.php(1081): ThumbBase->triggerError('File is not a v...') #1 /home/buyzaapt/public_html/modules/leobtslider/libs/phpthumb/GdThumb.inc.php(98): GdThumb->determineFormat() #2 /home/buyzaapt/public_html/modules/leobtslider/libs/phpthumb/ThumbLib.inc.php(127): GdThumb->__construct('/home/buyzaapt/...', Array, false) #3 /home/buyzaapt/public_html/modules/leobtslider/libs/BaseSource.php(117): PhpThumbFactory::create('/home/buyzaapt/...') #4 /home/buyzaapt/public_html/modules/leobtslider/libs/sources/images/source.php(55): LeoBaseSource->renderThumb('http://buyzaapt...' '1000', '340') #5 /home/buyzaapt/public_html/modules/leobtslider/leobtslider.php(578): LeoImagesSource->getData(Object(LeoParams)) #6 /home/buyzaapt/pu in /home/buyzaapt/public_html/modules/leobtslider/libs/phpthumb/ThumbBase.inc.php on line 193
  3. Hej Jeg bruger prestashop 1.5.6.1. Hjemmesiden er på dansk og jeg har for nyligt tilføjet det engelske sprog til hjemmesiden, så man kan skifte mellem dansk og engelsk. Dog opstår der problemer såsnart jeg skifter til engelsk, hvor hjemmesiden går blank. Alle sider fungerer fint på engelsk undtagen forsiden (index.php). Hvordan kan jeg fixe dette? Min hjemmeside er: http://buyzaaptv.dk På forhånd tak.
  4. Hi I am using prestashop 1.5.6.1 I have recently added english language to my page the standard language is danish and now I am able to switch perfectly fine between english and danish on all pages except the home page (index page) which goes blank when I switch to english. How can I translate the index page, so it works on the english version also instead of going blank? My website is: http://buyzaaptv.dk The translation box is in the footer --> bottom right side. Thanks.
  5. I have also tried to look into that, it is either the "new-products.tpl" or the "blocknewproducts.tpl". I tried to paste the same code in both of these(not at the same time) but neither of them worked for me. Maybe I am pasting the code the wrong place?
  6. Thanks for the reply. Yes I did something like that and it is working on my product pages but it is not working on my homepage for the new products module and most sold module. Any Idea how to fix that? Here is the problem described more detailed: https://www.prestashop.com/forums/topic/323879-mark-few-products-as-sold/?p=1955319
  7. This works for me, but not in the product.tpl. I placed the code in the product-list.tpl and used a custom label which I created in global.css: <li class="ajax_block_product{if $smarty.foreach.products.iteration%$nbItemsPerLine == 0} last-in-line{elseif $smarty.foreach.products.iteration%$nbItemsPerLine == 1} first-in-line{/if}{if $smarty.foreach.products.iteration > ($smarty.foreach.products.total - $totModulo)} last-line{/if}{if $smarty.foreach.products.iteration%$nbItemsPerLineTablet == 0} last-item-of-tablet-line{elseif $smarty.foreach.products.iteration%$nbItemsPerLineTablet == 1} first-item-of-tablet-line{/if}{if $smarty.foreach.products.iteration%$nbItemsPerLineMobile == 0} last-item-of-mobile-line{elseif $smarty.foreach.products.iteration%$nbItemsPerLineMobile == 1} first-item-of-mobile-line{/if}{if $smarty.foreach.products.iteration > ($smarty.foreach.products.total - $totModuloMobile)} last-mobile-line{/if}"> {if isset($product.new) && $product.new == 1} <span class="new-box"> <span class="new-label">{l s='New'}</span> </span> {/if} {if isset($product.on_sale) && $product.on_sale && isset($product.show_price) && $product.show_price && !$PS_CATALOG_MODE} <span class="sale-box"> <span class="sale-label">{l s='Sale!'}</span> </span> {/if} {if $product.quantity < 1} <span class="sold-box"> <span class="sold-label">{l s='Not in stock!'}</span> </span> {/if} But I only have one problem, the label is not visible on the products shown on the home page. How can I achieve that? My custom label is called "sold-label" and I am using a paid theme with Prestashop 1.6
  8. I took a look at this link but it looks like it's not up to date with prestashop 1.6. I wrote a comment in there and a couple of others also did that as it is a little confusing...
  9. When I add this code in product-list.tpl line 260: {if $product.quantity==0}<img src="url/small.png" style="position:absolute; top:0px; right:0px; "/>{/if} it works fine on the product/category pages. But on my home page the new products block dissappears. How come? This is the code in context: <div class="left-block"> <div class="product-image-container"> <a class="product_img_link" href="{$product.link|escape:'html':'UTF-8'}" title="{$product.name|escape:'html':'UTF-8'}" itemprop="url"> <img class="replace-2x img-responsive" src="{$link->getImageLink($product.link_rewrite, $product.id_image, 'home_default')|escape:'html':'UTF-8'}" alt="{if !empty($product.legend)}{$product.legend|escape:'html':'UTF-8'}{else}{$product.name|escape:'html':'UTF-8'}{/if}" title="{if !empty($product.legend)}{$product.legend|escape:'html':'UTF-8'}{else}{$product.name|escape:'html':'UTF-8'}{/if}" {if isset($homeSize)} width="{$homeSize.width}" height="{$homeSize.height}"{/if} itemprop="image" /> {if $product.quantity==0}<img src="url/small.png" style="position:absolute; top:0px; right:0px; "/>{/if} </a> {if isset($quick_view) && $quick_view} <a class="quick-view" href="#" rel="{$product.link|escape:'html':'UTF-8'}"> <span>{l s='Quick view'}</span> </a> {/if} </div> </div> I also tried this out: https://www.prestashop.com/forums/topic/323879-mark-few-products-as-sold/?p=1955319 EDIT: I found the reason to why the new products block dissappears. You have to clear cache from the backend then it should work
  10. [sOLVED] Hi I have troubled with this issue for some time now and I just can't see why the footer information disappears from my site on the phone, when it is perfectly showing on my website in desktop mode. Even though the module (Footer Impact) is enabled for both mobile and computers. Can someone please help me out? I have attached two images: one showing the footer on the phone and another showing the footer on the computer. I solved the problem but don't know how to mark it as solved. The solution was to just disable the mobile theme from the backoffice.
  11. Hi people I have a little error with my guest registration. The guest registration disappears when clicking the "login" or "create new button" without filling the login or userinformation. my site: http://buyzaaptv.dk/logind?multi-shipping=0&display_guest_checkout=1&back=http%3A%2F%2Fbuyzaaptv.dk%2Fordre%3Fstep%3D1%26multi-shipping%3D0
  12. Hi people I have a little error with my guest registration. The guest registration disappears when clicking the "login" or "create new button" without filling the login or userinformation. my site: http://buyzaaptv.dk/logind?multi-shipping=0&display_guest_checkout=1&back=http%3A%2F%2Fbuyzaaptv.dk%2Fordre%3Fstep%3D1%26multi-shipping%3D0
  13. Step 1 and 2 is solved by editting in the authentification.tpl and a little change in identity.tpl. Also I editted five-steps.css to ahieve the look I wanted. Now there is only step 3 left - any easier way to make order and payment ?
  14. Thanks for your answer. I commented out the newsletters and special offers in authentification.tpl and now they are gone from the registration page as I wanted. But I can still see them on my personal information when logged in on this page: http://buyzaaptv.dk/identitet You can try login with the test account: username: [email protected] password: 12345 From where can I remove those? thanks.
  15. Tak for hintet. Jeg ændrede teksten i translations.xml under GB, da Dansk åbenbart ikke findes: <country iso_code="GB"> <yes>Yes</yes> <no>No</no> <payment_choice>Betal med dit kort eller din PayPal-konto</payment_choice> Men nu mangler jeg bare en måde, hvorpå jeg kan ændre betalingslogoet.
  16. Anyone who knows how to do this in the proper way: "Remove the newsletter and special offer options in the registration ?"
  17. THIS IS [sOLVED]. But it won't let me modify the post, again errors with the forum :/
  18. I finally solved it - not the best solution though but it works I just added a breakrule(<br />) before the first row with divs.
  19. I removed .span12 but still I have the same problem. I don't know how I can solve. This issue is causing a lot of trouble on other places on my site. I hope someone can help me out with this. (see image)
  20. Der er vel andre i det her forum som har anvendt Dansk PayPal, mon ikke de har nogen forslag.. Det var mere i den retning jeg tænkte.
  21. Hi, Check if the mobile template folder is inside the theme folder which you are using.
  22. I changed it back to normal again, because it destroys the design of the website if I commented it out. But If you have any suggestions it will be appreciated
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More