Jump to content

techtech

Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    New York
  • Activity
    Project Owner

Recent Profile Visitors

3,616,644 profile views

techtech's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

2

Community Answers

  1. SOLVED. I had a theme file with no code in it. An older post on the subject was assisted by @vekiaand he recommended the below: Check please contents of /themes/your-theme/product-list-colors.tpl file {* * 2007-2014 PrestaShop * * NOTICE OF LICENSE * * This source file is subject to the Academic Free License (AFL 3.0) * that is bundled with this package in the file LICENSE.txt. * It is also available through the world-wide-web at this URL: * http://opensource.org/licenses/afl-3.0.php * If you did not receive a copy of the license and are unable to * obtain it through the world-wide-web, please send an email * to [email protected] so we can send you a copy immediately. * * DISCLAIMER * * Do not edit or add to this file if you wish to upgrade PrestaShop to newer * versions in the future. If you wish to customize PrestaShop for your * needs please refer to http://www.prestashop.com for more information. * * @author PrestaShop SA <[email protected]> * @copyright 2007-2014 PrestaShop SA * @license http://opensource.org/licenses/afl-3.0.php Academic Free License (AFL 3.0) * International Registered Trademark & Property of PrestaShop SA *} {if isset($colors_list)} <ul class="color_to_pick_list clearfix"> {foreach from=$colors_list item='color'} {if isset($col_img_dir)} {assign var='img_color_exists' value=file_exists($col_img_dir|cat:$color.id_attribute|cat:'.jpg')} <li> <a href="{$link->getProductLink($color.id_product, null, null, null, null, null, $color.id_product_attribute, Configuration::get('PS_REWRITING_SETTINGS'), false, true)|escape:'html':'UTF-8'}" id="color_{$color.id_product_attribute|intval}" class="color_pick"{if !$img_color_exists && isset($color.color) && $color.color} style="background:{$color.color};"{/if}> {if $img_color_exists} <img src="{$img_col_dir}{$color.id_attribute|intval}.jpg" alt="{$color.name|escape:'html':'UTF-8'}" title="{$color.name|escape:'html':'UTF-8'}" width="20" height="20" /> {/if} </a> </li> {/if} {/foreach} </ul> {/if} I found the file in my theme folder and added it in. Solved the issue!
  2. Further research using Google inspect: The <li> list code for the product on the category view uses a HEX color code string but it's wrong and remains clear as an image was placed for that attribute color, not a HEX code. The product page shows a correct image file for the product attribute with the appropriate <li> code thus not calling wrong code of a HEX color option.
  3. @ANGELO Vintage I tried your edit but it did not work on Presta 1.6.1.4. (url(img/co/{$id_value} replace with url(/img/co/{$id_value}) In the category view I lose the product attribute image but on the product page of that product the product attribute image is there. The <li> list code for the product on the category view uses a HEX color coding but it wrong and remains clear as an image was placed for that attribute color, not a HEX code. The product page shows an image file for the product attribute with the appropriate <li> code thus not calling wrong code of a HEX color option.
  4. On further analysis, all the product attributes in which I use a photo to show an attribute does not show in the category view on any product. If using the HEX color picker, those show without issue on any part of the site. Anyone have this issue recently. Prestashop Build 1.6.1.4
  5. Here is an image of the issue. As you can see the color attribute boxes on the category view are without color and all clear. Once the product is chosen and on the product page they appear. Any ideas?
  6. Afternoon, An interesting issue the regenerate thumbnails system have been unable to fix. I have 100 products that show all information correct on their product pages however when viewing 1 product in their category view they don't show the color boxes underneath but cleared out squares for the colors. It doesn't affect purchasing or anything but i'd like to get back the product attribute color squares that correctly displayed when loaded in. (I have used google inspect on the clear squares however it doesn't lead to an image file to find and replace for a clear box back to the color black for instance.) Any further ideas to try? Thanks!
  7. Ok, I solved my issue. I had a file with no data in it. Thus I took a backup file and copied the code into the server file. Below is the file I needed to populate to make the spinning save buttons work. "admin_folder"/themes/default/js/jquery.fileupload-validate.js
  8. Ok, I solved my issue. I had a file with no data in it. Thus I took a backup file and copied the code into the server file. Below is the file I needed to populate to make the spinning save buttons work. "admin_folder"/themes/default/js/jquery.fileupload-validate.js
  9. Ok, I solved my issue. I had a file with no data in it. Thus I took a backup file and copied the code into the server file. Below is the file I needed to populate to make the spinning save buttons work. "admin_folder"/themes/default/js/jquery.fileupload-validate.js
  10. Ok, I solved my issue. I had a file with no data in it. Thus I took a backup file and copied the code into the server file. Below is the file I needed to populate to make the spinning save buttons work. "admin_folder"/themes/default/js/jquery.fileupload-validate.js
  11. I too have the issue, below is the information I can provide, any help would be appreciated: Host: GodaddyPrestaShop Version: 1.6.1.23System: LinuxPHP Version: 7.0 After upgrading to 1.6.1.23 I have the "save buttons spinning" on the products pages. (Last year I solved the issue of the "prestashop save buttons spinning" however can not find my notes on it.) I have tried the below: (1) Upgraded PHP Version from 5.6PHP to 7.0PHP. (2) Visited [http://prestamania.com/prestashop-back-office-bug-not-saving-everytime/] but no string of [submitHandler: function(form) { form.submit(); },] is found to edit in the [admin//themes/default/template/controllers/products/helpers/form/form.tpl] file. (3) Force Compiled in the BO - Performance Page (4) Checked Folder permissions: Folder permissions for /admin_folder/ = 755 Folder permissions for /admin_folder/filemanager/ = 755 When using Chrome and the Inspect Setting I see 4 Errors: #1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jquery.fileupload-process.js:32 Uncaught TypeError: Cannot read property 'fileupload' of undefined at jquery.fileupload-process.js:32 at jquery.fileupload-process.js:25 at jquery.fileupload-process.js:29 (anonymous) @ jquery.fileupload-process.js:32 (anonymous) @ jquery.fileupload-process.js:25 (anonymous) @ jquery.fileupload-process.js:29 #2 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jquery.fileupload-validate.js:33 Uncaught TypeError: Cannot read property 'fileupload' of undefined at jquery.fileupload-validate.js:33 at jquery.fileupload-validate.js:25 at jquery.fileupload-validate.js:29 #3 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [DOM] Found 4 elements with non-unique id #product_form_submit_btn: (More info: https://goo.gl/9p2vKq) <button id="product_form_submit_btn" type="submit" name="submitAddproduct" class="btn btn-default pull-right" disabled="disabled"><i class="process-icon-loading"></i> Save</button> <button id="product_form_submit_btn" type="submit" name="submitAddproductAndStay" class="btn btn-default pull-right" disabled="disabled"><i class="process-icon-loading"></i> Save and stay</button> <button id="product_form_submit_btn" type="submit" name="submitAddproduct" class="btn btn-default pull-right" disabled="disabled"><i class="process-icon-loading"></i> Save</button> <button id="product_form_submit_btn" type="submit" name="submitAddproductAndStay" class="btn btn-default pull-right" disabled="disabled"><i class="process-icon-loading"></i> Save and stay</button> #4 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Uncaught TypeError: $(...).fileupload is not a function at HTMLDocument.eval (eval at <anonymous> (jquery-1.11.0.min.js:2), <anonymous>:25:14) at j (jquery-1.11.0.min.js:2) at Object.add [as done] (jquery-1.11.0.min.js:2) at e.fn.init.n.fn.ready (jquery-1.11.0.min.js:2) at eval (eval at <anonymous> (jquery-1.11.0.min.js:2), <anonymous>:19:16) at eval (<anonymous>) at jquery-1.11.0.min.js:2 at Function.globalEval (jquery-1.11.0.min.js:2) at e.fn.init.domManip (jquery-1.11.0.min.js:3) at e.fn.init.append (jquery-1.11.0.min.js:3) Any ideas to try?
  12. @musicmasterand @daniel.tpe I too have the issue, below is the information I can provide, any help would be appreciated: Host: GodaddyPrestaShop Version: 1.6.1.23System: LinuxPHP Version: 7.0 After upgrading to 1.6.1.23 I have the "save buttons spinning" on the products pages. (Last year I solved the issue of the "prestashop save buttons spinning" however can not find my notes on it.) I have tried the below: (1) Upgraded PHP Version from 5.6PHP to 7.0PHP. (2) Visited [http://prestamania.com/prestashop-back-office-bug-not-saving-everytime/] but no string of [submitHandler: function(form) { form.submit(); },] is found to edit in the [admin//themes/default/template/controllers/products/helpers/form/form.tpl] file. (3) Force Compiled in the BO - Performance Page (4) Checked Folder permissions: Folder permissions for /admin_folder/ = 755 Folder permissions for /admin_folder/filemanager/ = 755 When using Chrome and the Inspect Setting I see 4 Errors: #1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jquery.fileupload-process.js:32 Uncaught TypeError: Cannot read property 'fileupload' of undefined at jquery.fileupload-process.js:32 at jquery.fileupload-process.js:25 at jquery.fileupload-process.js:29 (anonymous) @ jquery.fileupload-process.js:32 (anonymous) @ jquery.fileupload-process.js:25 (anonymous) @ jquery.fileupload-process.js:29 #2 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jquery.fileupload-validate.js:33 Uncaught TypeError: Cannot read property 'fileupload' of undefined at jquery.fileupload-validate.js:33 at jquery.fileupload-validate.js:25 at jquery.fileupload-validate.js:29 #3 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [DOM] Found 4 elements with non-unique id #product_form_submit_btn: (More info: https://goo.gl/9p2vKq) <button id="product_form_submit_btn" type="submit" name="submitAddproduct" class="btn btn-default pull-right" disabled="disabled"><i class="process-icon-loading"></i> Save</button> <button id="product_form_submit_btn" type="submit" name="submitAddproductAndStay" class="btn btn-default pull-right" disabled="disabled"><i class="process-icon-loading"></i> Save and stay</button> <button id="product_form_submit_btn" type="submit" name="submitAddproduct" class="btn btn-default pull-right" disabled="disabled"><i class="process-icon-loading"></i> Save</button> <button id="product_form_submit_btn" type="submit" name="submitAddproductAndStay" class="btn btn-default pull-right" disabled="disabled"><i class="process-icon-loading"></i> Save and stay</button> #4 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Uncaught TypeError: $(...).fileupload is not a function at HTMLDocument.eval (eval at <anonymous> (jquery-1.11.0.min.js:2), <anonymous>:25:14) at j (jquery-1.11.0.min.js:2) at Object.add [as done] (jquery-1.11.0.min.js:2) at e.fn.init.n.fn.ready (jquery-1.11.0.min.js:2) at eval (eval at <anonymous> (jquery-1.11.0.min.js:2), <anonymous>:19:16) at eval (<anonymous>) at jquery-1.11.0.min.js:2 at Function.globalEval (jquery-1.11.0.min.js:2) at e.fn.init.domManip (jquery-1.11.0.min.js:3) at e.fn.init.append (jquery-1.11.0.min.js:3) Any ideas to try?
  13. @razaro I imagine @Rolige wants to be helpful. This solution dies when his link dies. But that's just an opinion. I just think Prestashop would like client help on the prestashop forums. @razaro - Just noting the current folder permissions: Folder permissions for /admin_folder/ = 755 Folder permissions for /admin_folder/filemanager/ = 755
  14. @Rolige I think people are coming to the forum for solutions. Sending people your private company might be ok if you keep it going forever, just a thought. The problem is still under investigation, anyone with advice to leave here for future users would be great!
  15. @Rolige Are you advertising on the question? "Check your permissions" is such a large blanket idea to me with 8,000 files/folders.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More