Jump to content

beyonceuk1

Members
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Community Answers

  1. beyonceuk1's post in Stock stopped updating on order was marked as the answer   
    Hi - solved this by un-ticking the validate order box in the Payment Error status.
  2. beyonceuk1's post in Move header logo behind other elements on page was marked as the answer   
    Solved it. In the "structure" section of global.css I changed the following z-index value:
     
    #header {z-index:0)
     
    All good. Marking as solved.
  3. beyonceuk1's post in Best approach for menu with rollover images was marked as the answer   
    I've used HTML Box Pro to do this. No-one ever seems to reply to my cries for help on here...
  4. beyonceuk1's post in [Solved] home_default setting in custom theme was marked as the answer   
    Solved.
     
    You need to go through and change every mention of mediumSize.width and mediumSize.height to TEMP_mediumSize.width or TEMP_mediumSize.width (replace "TEMP_" with whatever change you made to the image size name).
  5. beyonceuk1's post in [Solved] Possible to change homefeatured.css location? was marked as the answer   
    Worked this out (thank you Google...)
     
    Anyone with the same problem - place a duplicate copy of homefeatured.css in a folder at yourtheme/css/modules/homefeatured/homefeatured.css, and it will override the default homefeatured.css file so you can make your changes to that file.
  6. beyonceuk1's post in [SOLVED] Technical Error not allowing me to add carrier (parsererror) was marked as the answer   
    Okay - I found the problem. I was putting a decimal in the max length/width/depth allowed by the carrier. I've changed the units from cm to mm and put full numbers and the carrier is saving as normal. For some reason Prestashop is not showing me where the error is, but when I do a new Prestashop installation and I try the same thing again, I'm told what/where the problem is. Seems like I must have made a change somewhere that is preventing this happening as it should. Anyway, I'll mark as solved.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More