Jump to content

apatan

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by apatan

  1. Hello, I am looking for ways to add image gallery (the images should open in a light box) to category pages. Can you suggest a best way to do that? Should I make a separate template for every category or is there a module which allows me to add images to these galleries. Need some direction as have been searching for an answer for many days now. Thank you so much!!
  2. Hello, I am looking for ways to add image gallery (the images should open in a light box) to category pages. Can you suggest a best way to do that? Should I make a separate template for every category or is there a module which allows me to add images to these galleries. Need some direction as have been searching for an answer for many days now. Thank you so much!!
  3. I cleared the cache manually by clearing the content of the following folders But still am getting the same error. Is there any change which I need to make in ObjectModel.php? Sending the ObjectModel.php file for your reference. My technical knowledge is limited hence I need a little handholding. Thanks so much
  4. I have been trying to upgrade my website built on Prestashop 1.5.6 to 1.6 through the 1-Click-Upgrade module. Both my back office and front office are not working now and I am getting the following error. I have also deleted the cache/class_index.php but it didn't seem to work. Please advice, what could be wrong. Thank you so much!!
  5. Your suggestion of not using an external jquery library did wonders. I removed the code and it started working like a charm. Not being a techie has many disadvantages and I get struck a lot many times. Thanks to the Prestashop community, help is just a click away. Thank you for all your help
  6. I am using the following script for jquery http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.2/jquery.min.js Since I am not a techie, probably I am not able to pass the right link from the images to show the div. Probably I need to use for-each statement in my tpl file, that could be one of the reason why it is not working. Am posting the code which I am using for opening the div. Let me know where I am going wrong. Thank you so much for your help
  7. Hi, I am trying to add a carousel on my home page. The code works absolutely fine on a stand alone html but when I try integrating as a module on the prestashop (ver 1.5.6), the links do not work. Can you please suggest, where I am making a mistake. I have spent the whole day today figuring this out but can't seem to make a headway Am attaching the screenshot as to who it should work but it doesn;t work when I test it as a prestashop module. Thank you for your help Cheers!!!
  8. Hi, I tried doing what has been mentioned in this post but am unable to get the sticky horizontal menu at the top of the website. I am using version 1.5.6. and I need something like www.urbanladder.com. Need help
  9. Hi, I need urgent help. Am unable to modify the SEO URLs for my website and getting the following error. Fatal error: Uncaught exception 'ReflectionException' with message 'Class PricesDropController-ul does not exist' in /home/public_html/classes/Meta.php:71 Stack trace: #0 /home/public_html/classes/Meta.php(71): ReflectionClass->__construct('PricesDropContr...') #1 /home/public_html/controllers/admin/AdminMetaController.php(229): MetaCore::getPages(true, '404') #2 /home/public_html/classes/controller/AdminController.php(1488): AdminMetaControllerCore->renderForm() #3 /home/public_html/classes/controller/Controller.php(167): AdminControllerCore->initContent() #4 /home/public_html/classes/Dispatcher.php(348): ControllerCore->run() #5 /home/public_html/admin3461/index.php(53): DispatcherCore->dispatch() #6 {main} thrown in /home/public_html/classes/Meta.php on line 71 . Can you please help me solve this as am not a technical person. Am using Prestashop version 1.5.6.0 Thanks a ton
  10. Thanks a ton Dr. Lobotomy, it worked Really appreciate your timely help.
  11. Hello Dr. Lobotomy Thanks for a quick reply and your timely help. I have installed version 1.2.1 and I can now see the popup with the newsletter text box. blocknewsletter has been installed and enabled- I am not using a default template but have customised it. I am using blocknewsletter in the footer. I have added the dispayfooter hook in the homemodalwindow.php line number 210. However, when I click on the submit button, I do not get any confirmation/error message for the same that the email id has been registered. What changes do I need to make in order to show the message to the user? I am using Prestashop 1.5.6.0 Thanks a ton for your help. Regards!!
  12. Hi, I had downloaded homemodalwindow_1.2.1.zip and I made the changes as suggested. I am getting the following error on the homepage Warning: Missing argument 1 for Blocknewsletter::hookDisplayLeftColumn(), called in /home/thebaker/public_html/modules/homemodalwindow/homemodalwindow.php on line 212 and defined in /home/thebaker/public_html/modules/blocknewsletter/blocknewsletter.php on line 501 Do I need to make any changes in blocknewsletter in order to make it work properly. I am not a developer, would need some hand-holding Thank you so much for your help. Regards
  13. I also have a similar question. How can I use a different image and not the default product image for the Category pages. Is it possible?
  14. Based on this post, I made the following changes in the controllers/front/Productcontroller.php Still I am not able to see any changes on the website. Where am I going wrong? Can you help please? I am using version 1.5.6.0 Thanks a lot.
  15. Thanks for your reply. I copied ProductController.php in override/controllers/front and added the following code. Am getting the following error on the Product page Please help?
  16. Hi Nemo1 I am also facing a similar problem. Can you explain it step by step as to how to add the above mentioned code. Do I create a new file by the name of product.php in override/controllers/front and add the code or add it in the existing index.php? I am quite new to prestashop and not exactly a programmer so would need some hand holding Would be great if you can elaborate. Would be extremely helpful. Thanks a lot.
  17. Thank you so much for your prompt reply.. Have made the changes
  18. I am new to prestashop and have build a http://thebakers.in I have set the preferred domain in the Google Webmaster tools as http://thebakers.in I need your help in adding a 301 redirect from www.thebakers.in to thebakers.in Do I need to changed in the .htaccess file. If yes, what change do I have to make? And if the .htaccess file is regenerated in the future, would I have to add the code again? Thank you so much for your help.
  19. I have been facing a terrible time since morning. I have tried installing 2 versions of Prestashop- Ver1.5.4.1 and Ver 1.5.6.0 In both the installations, the installation stops at 23% and I get the following error. Create settings.inc file Create database tables Create default shop and languages Cannot create group shop / Got error -1 from storage engine An error occured during installation...You can use the links on the left column to go back to the previous steps, or restart the installation process by clicking here. Can you please please help me resolving this. Pretty new to prestashop community. Thanks so much
  20. Good Morning Paul.. Thanks a lot .. I have been facing a lot of problems with 1.5.4.1. Do you suggest that 1.5.6 to be stable?
  21. I am very new to the Pretashop community. Off late I have been seeing that Prestashop introduces new versions very frequently. I want to know which is the latest stable Prestashop version on which I should build my website on. Thanks so much
  22. My website is built on Prestashop 1.5.4.1 My site was working fine till last week. Both the admin and front end was working fine, both locally and on the server. On the local server in my system, the site is working absolutely fine. I am facing a problem on the live server From the past few days, I have been getting a blank page online at the server. Upon checking the error log i found the following error:: Fatal error: Uncaught exception 'PrestaShopException' with message 'Shop not found' in /home/thebaker/public_html/demo/classes/shop/Shop.php:369 Stack trace: #0 /home/thebaker/public_html/demo/config/config.inc.php(91): ShopCore::initialize() #1 /home/thebaker/public_html/demo/index.php(27): require('/home/thebaker/...') #2 {main} thrown in /home/thebaker/public_html/demo/classes/shop/Shop.php on line 369 Admin login page is showing me the following error. Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thebaker/public_html/demo/classes/Language.php on line 671 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thebaker/public_html/demo/classes/Language.php on line 671 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thebaker/public_html/demo/classes/Tab.php on line 261 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thebaker/public_html/demo/classes/Tab.php on line 208 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thebaker/public_html/demo/classes/Profile.php on line 145 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thebaker/public_html/demo/classes/controller/AdminController.php on line 1250 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thebaker/public_html/demo/classes/Tab.php on line 231 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thebaker/public_html/demo/classes/Language.php on line 671 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thebaker/public_html/demo/classes/module/Module.php on line 969 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thebaker/public_html/demo/classes/module/Module.php on line 164 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thebaker/public_html/demo/modules/watermark/watermark.php on line 55 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thebaker/public_html/demo/classes/module/Module.php on line 1115 I have tried implementing solutions like changing the permissions at the server(from 755 to 775) and also uploading a new .htaccess file but i am unable to solve this issue. Can someone please help me in this. I am newbie at prestashop and this is my first post. Please please help!!! I have spent a week in solving this and I am not able to find any solution
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More