Jump to content

memera

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Odense, Denmark
  • Activity
    User/Merchant

memera's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Hey, I have a problem with my invoices. Normally it works out great, but when i ad "free shipping" (on the invoice="gratis forsendelse") strange things happens. The tax is correctly calculated in the overview, but in the tax details the calculation is wrong. In my country there is no tax on shipping, but it seems that that the "shipping" discount is subtracted from the product total (tax excl.) and that this is then used for calculating the tax. However the shipping shouldn't affect the tax calculation. I have attached a invoice illustrating the issue. Hope someone could help me out :-) Best regard, Mathias
  2. Hey, I can't upload images to categories or products. When i try i get the message "undefined" (see screen shot). Anyone who knows how to solve this?
  3. Hejsa, Jeg kan ikke længere uploade billeder til kategorier og varer. Når jeg prøver kommer beskeden "undefined" (se screen shot). Er der nogen der har en idé til hvordan det kan løses?
  4. First of all thanks for the help El Patron! I have know solved the problem, which turned out to be a hosing issue. The cache was enabled, disabling this did the trick :-)
  5. Okay, i thought about reinstalling prestashop from scratch but want's to keep products, categories, customers and order data. Do you know how this is done easily, or have a reference for a guide?
  6. Okay I will do that. I realize that i might have forgot some valuable info: In the beginning of 2013 i installed prestashop - no problems. In spring 2013 I installed an other theme - problem accrued only with some older browsers not in my own safari. Now i installed a new theme - and the problem accrues in safari too. I have made a clear installation on another domain i own, and installed the last theme - Here i experience no problems...
  7. Hey, I have upgraded to the new version of prestashop (1.5.5), but now i can't uploade images. I get a error message saying "undefined" (see attachment). Have anyone experienced the same, and does someone know how to fix this issue? Best regard, Mathias
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More