Jump to content

bermar

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

bermar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hi, I'm sorry wrong one can read the text bad, but I translated it using Google translator, because I could not help in the German forum. Here's my problem I first want to say that I am new to the area of the Presto stores, but I have worked with XT and OsCommerce. Since we own a CMS written (in ASP) have, we are now looking for a good online shop running without problems on an IIS, and where you can change the templates relatively easy, and I came across the Prestashop. Installation, and import of the German language worked out great, but I now have the problem that I registered as a customer while, but I can not LOGIN. He says not even an error message that he does not answer a call. I get the confirmation email sent with my password in the admin area also see the user and he is also activated. When I use the wrong password text box that I get the error message that authentication has failed, but when I enter everything correctly then it reports to me not. Do I need to set something somewhere that you can log in? Here is the link: link Thx bermar
  2. Muss ich unter dem IIS irgendwo schreibrechte für einen eventuellen Cache Ordner setzten...? Hat hier keiner eine Idee?
  3. Hallo Leute, Erstmals möchte ich sagen dass ich neu bin auf dem Gebiet des Prestoshops, habe jedoch schon mit XT- und OsCommerce gearbeitet. Da wir ein selber geschriebenes CMS (in ASP) haben, suchen wir nun einen guten Online-Shop der auch auf einen IIS problemlos läuft, und wo man die Templates relativ einfach ändern kann, und da bin ich auf den Prestashop gestoßen. Installation und import der Deutschen Sprache hat super geklappt, jedoch hab ich nun das Problem dass ich mich als Kunde zwar registriert habe, mich aber nicht einlogen kann. Er sagt nicht einmal eine Fehlermeldung, er meldet sich einfach nicht an. Ich bekomme das Bestätigungsemail mit meinem Passwort zugesendet, sehe im Adminbereich auch den Benutzer und er ist auch aktiviert. Wenn ich das Passwort falsch eingebe, bekomme ich auch die Fehlermeldung dass die Authentifizierung fehl geschlagen ist, aber wenn ich alles richtig eingebe dann meldet er mich nicht an. Muss ich irgendwo etwas einstellen dass man sich anmelden kann?
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More