Jump to content

piku

Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    HH
  • Activity
    Other

piku's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

1

Community Answers

  1. Ok, I am happy to report that I could solve the problem: Url: "www.testshops.de/project/the-old-one" this doesn't work If I use a subdomain like "the-old-one.testshops.de" - now it works. Which leaves me with two questions: 1. How can I configure the Url settings of the database to ensure I get this main url for my shop like this: " www.testshops.de /project/the-old-one/ "? 2. How to make sure the URL of the backoffice is also: " www.testshops.de /project/the-old-one/admin9876/ "? Shouldn't be to hard, I played around with the setting for "virtual_url" but I couldn't get it right.... Thx for helping, piku
  2. Also when I try to disable the cache in the performance tab of the backend - the setting doesn't "stick" it always switches back to "use cache"... Confused, p.
  3. Hello! After migrating a working shop (1.6.2) to a new server to act as a test installation to fool around with I cannot access the frontpage. What I have done: - copied all files - changed the shop_url to "www.testshops.de/project/the-old-one" (same for SSL) - deleted all browser cookies and caches - changed all the file permissions to the php user (recursively and checked - when deleting the content of the /cache folder on the server I got a white page - I logged in the admin backend but the whole backend template is not available... (?) I recreated a .htaccess by disabling SEO friendly URLs and then enabling again Still no backend theme... I recreated a robots.txt. On the frontpage of my shop I get the following error (debug mode enabled) ERR_TOO_MANY_REDIRECTS After disabling the debug mode again I still get the same message. I can not find information how to fix this error so, please, if anyone could help me out here? thank you, piku
  4. Danke, aber das klappt leider nicht, ich beḱomme nur: There isn’t anything to compare.We couldn’t figure out how to compare these references, do they point to valid commits? Um welche Datei handelt es sich? Ich meine den Pfad in Prestashop und nicht in Github... p.
  5. Danke! Sry für die fehlende Version, die ist 1.6.1... Also wo genau muss ich das jetzt ändern? Nur mal eine interessierte Frage: Wieso stört das denn eigentlich niemanden? Jeder, der aus einer Firma heraus einen Shop aufruft bekommt doch höchstwahrscheinlich keine HTML-Mails, aht die Administration doch höchstwahrscheinlich aus Sicherheitsgründen deaktiviert. Das wiederum heisst, dass viele Leute in den letzten Jahren nicht funktionierende Download-Mails erhalten haben... das muss doch auffallen... oder überschätze ich die Verbreitung von Prestashops... Oder nutzen mehr Leute HTML-Mails als Standard als ich denke? Verwirrt... Danke jedenfalls für die Hilfe, nur in welcher Vorlage muss ich das jetzt ändern? Merci, p.
  6. Hello once again! Sry to ask once more in depth because I still could not solve the problem here: The string I try to translate is in the HOOK_PAYMENT, the button confirmOrder: Everything is free orders so there is a confirmFreeOrder on click button. The strange thing is that all the modules and all the other translation expression do not translate this one. It has to be hardcoded somewhere, but I do not have any clue how to find it. Could you or anybody else give me a hint here? thx, piku p.s: FreeOrder does not exist as payment method in the Backend also, I am very confused.
  7. Now I tested with other plain text emails: It seems to me that the plain text sending of mail doesn't work. For example the mail sending the login data contains: E-MAIL-ADRESSE: {email} PASSWORT: {passwd} That's not very useful, :-( It seems the engine producing corrrect plaintext mail by translating the tags into actual values does not work very well. Is there a way to fix it? thx, p.
  8. Danke für die ausführliche Hilfe! Das mit dem Override hat geklappt. Leider wird nun auch keine Mail mehr verschickt, die den Downloadlink für ein virtuelles Produkt verschickt. Muss ich da irgendetwas wieder aktivieren? p.
  9. Sry, I wasn't clear on my intent: I get that I cannot have links without the showing the link source, but shouldn't the wrapping html code like "<ul>" "<li>" and "<a href=" be removed by the function creating the plain text mail? thx for helping btw, cheers, p.
  10. Thanks for your help, now using {virtualProducts} in the text email template does give me something like: -------------------------------------------- ...here is your download: <u><li><a href="http://a-very-long-link-adresse">The name of the Download</a> </li></u> Thx for your interest, blabla.... ________________________________________________ Obviously that is the code that is generated by "download-product.tpl" But how can this be repaired to show just a simple link in a plain text email. Any idea? p.
  11. In unserem SHop gibt es nur kostenlose Download-Produkte für angemeldete User. Daher macht es keinen Sinn immer eine Bestellbestätigung zu verschicken. Derzeit werden pro Download zwei Mails verschickt: 1. eine Bestellbestätigung 2. eine Mail mit dem Downloadlink Die erstere möchte ich gerne komplett deaktivieren, weil Sie nicht nötig ist. Obwohl ich unter "Bestellungen > Status" den Status Bestellbestätigung alle Haken entfernt habe, auch "E-Mail an den Kunden senden, wenn sich der Status ändert" ist deaktiviert, werden trotzdem Bestellbestätigungen verschickt. "Bestellung gilt als bestätigt", "Setze Bestellung auf Versand erfolgt" und "Setze Bestellung auf bezahlt" sind natürlich aktiviert. Wie lässt sich das unterbinden? Vielen Dank, p.
  12. Wenn ich die Reintextvariante des E-Mailversands benutze erhalte ich für virtuelle Produkte keinen DOwnload-Link, sondern folgenden Text-String in der E-Mail: {virtualproducts} Was mache ich hier falsch? HTML-Mails funktionieren wunderbar. Danke, p.
  13. Hallo! Unabhängig davon, ob der Shop Emails im Reintextformat oder als HTML- und Resintextmail versendet, bekomme ich als Download-Link in der Textmail-Variante nur {virtualproducts} anstelle des Links. In der Html-Version der Email funktioniert der Link, wie erwartet. Wie kann man das reparieren oder übersehe ich hier etwas? Danke, p. p.s.: PS 1.6.1
  14. Hello! The download link for virtual products is correctly shown in HTML emails. But when using the plain text version it only shows {virtualproducts} instead. This happens in both cases either using "plain text" or "both" for emails. How can I remedy this? This is on PS 1.6.1 Thanks for your help. p.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More