Jump to content

vinaysaini

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Location
    india
  • Activity
    Developer

vinaysaini's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

2

Community Answers

  1. Hi, I am creating a module where user can upload a file. And then I need to send that attachment file to shop owner. And the code I am using is below. $url = $_FILES['fileupload']['tmp_name']; $mime = mime_content_type($_FILES['fileupload']['tmp_name']); $file_attachment = array('content' => $url, 'name' => $_FILES['fileupload']['name'], 'mime' => $mime); Mail::Send( $this->context->language->id, 'customer_attachment', Mail::l('test email.', $this->context->language->id), $template_vars, // Template Vars "[email protected]", "name", NULL, "name", $file_attachment, NULL, //dirname(__FILE__).'/mails/' dirname(__FILE__).'/../../mails/' //template_path ); I am getting the file in email attachment with the name. But the files seems to be corrupted. By the time files reaches to email it's size becomes 1KB and it does not open.
  2. Hi, I don't know whether it happens only with me with other people also. When I install/uninstall any module in prestashop admin panel it takes lot of considerable time. Is there any quick solution for it?
  3. It looks fine in customers group section. Name: customer Discount: 0.0% Price display method: Tax included Show prices : Yes
  4. Hello, Steps: 1) I am adding product base price and then selecting tax rule from drop down. It is calculating final price accurately as you can see in attachment 1.png. 2) Now while checkout of this product in step 1 it shows correct price. Can be seen in attachment 2.png. 3) Now when I goto step 5 it shows final price without tax. Can be seen in attachment 3.png. How can I fix it? It is supposed to show final price with tax.
  5. I have checked that in AdminStatusesController they are also using array( 'type' => 'color', 'label' => $this->l('Color'), 'name' => 'TK_THEME_BG_COLOR' ), But when I am using this it is not working. It is acting as default html5 input type color as shown in attachment.
  6. Hi , I am trying to add a color picker field in my module by using form helper. But it is not working, I think I am doing something wrong. Here is my code: array( 'type' => 'color', 'label' => $this->l('Color'), 'name' => 'THEME_BG_COLOR' ), The code generated on the browser is <div class="input-group"> <input type="color" data-hex="true" class="color mColorPickerInput" name="THEME_BG_COLOR" value="#344545"> </div> When I change the color it does not reflect in value field. What am i missing here?
  7. Hi Nemo, I appreciate your help I got the issue, It was my mistake accidentally I removed hookhome from blockcart module. And manual add order was using some functionality from this module through ajax.
  8. Yeah I have made very small changes into blockcart.tpl file. Like adding extra class to a div.
  9. Hello, I can not add manual order from back office in prestashop 1.6.0.9 Can anyone please tell me how can I fix that. The error I am getting is [Mon Nov 03 15:16:31 2014] [error] [client 127.0.0.1] PHP Fatal error: Call to a member function getPageLink() on a non-object in /var/www/prestashop/cache/smarty/compile/56/8c/2d/568c2d28b4099654d4eb3dde2fa17d5dd519039c.file.blockcart.tpl.php on line 65, referer: http://prestashop2.dev/admin123/index.php?controller=AdminOrders&addorder&token=b2401b5bd5d06baf6618a34787b7c6b8 I am getting 3 warnings also in case if that helps [Mon Nov 03 15:16:31 2014] [error] [client 127.0.0.1] PHP Notice: Undefined index: PS_CATALOG_MODE in /var/www/project/cache/smarty/compile/56/8c/2d/568c2d28b4099654d4eb3dde2fa17d5dd519039c.file.blockcart.tpl.php on line 62, referer: http://prestashop2.dev/admin123/index.php?controller=AdminOrders&addorder&token=b2401b5bd5d06baf6618a34787b7c6b8 [Mon Nov 03 15:16:31 2014] [error] [client 127.0.0.1] PHP Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/project/cache/smarty/compile/56/8c/2d/568c2d28b4099654d4eb3dde2fa17d5dd519039c.file.blockcart.tpl.php on line 62, referer: http://prestashop2.dev/admin123/index.php?controller=AdminOrders&addorder&token=b2401b5bd5d06baf6618a34787b7c6b8 [Mon Nov 03 15:16:31 2014] [error] [client 127.0.0.1] PHP Notice: Undefined index: link in /var/www/project/cache/smarty/compile/56/8c/2d/568c2d28b4099654d4eb3dde2fa17d5dd519039c.file.blockcart.tpl.php on line 65, referer: http://prestashop2.dev/admin123/index.php?controller=AdminOrders&addorder&token=b2401b5bd5d06baf6618a34787b7c6b8 [Mon Nov 03 15:16:31 2014] [error] [client 127.0.0.1] PHP Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/project/cache/smarty/compile/56/8c/2d/568c2d28b4099654d4eb3dde2fa17d5dd519039c.file.blockcart.tpl.php on line 65, referer: http://prestashop2.dev/admin123/index.php?controller=AdminOrders&addorder&token=b2401b5bd5d06baf6618a34787b7c6b8
  10. I am using prestashop 1.6 and I want to know what exactly "class" field means in add/edit menu page? Please look at the screenshot for more clarity.
  11. I have not created any menu. It is just a link with my new controller link {$link->getAdminLink('AdminCustomOrders')|escape:'html':'UTF-8'} I need to use some of the functionality of existing order controller. So I have copied AdminOrdersController controller and pasted in override folder with name changed to AdminCustomOrders and class name also I have changed to AdminCustomordersControllerCore. So the code is same as orders controller. Now it shows me access denied. I can give view access by putting new function in the controller, like below. public function viewAccess($disable = false) { return true; } But now the problem occurs with edit,delete or some other access. And I can not give permission through Administration -> Permission because my controller is not appearing there. So is there a good fix for it?
  12. Hi all, I am using prestashop 1.6.0.9 and there I have created one new admin controller. But when I go to that controller page in admin panel it shows me "Access denied". How can I solve this problem?
  13. I am using the default homeslider module to show slider on front store theme. It has been working fine from past 2-3 months. But now if I add a new slider image it is not showing up in front store. To make it work I have to go to preference and clear the cache. I see module itself is clearing the cache but I do not understand why is this happening then. Why do I have to clear the cache from preference? Any help will be appreciated.
  14. I do not know how. But it is fixed now. I just did the following thing. Advanced Parameters-> Performance Went to => CCC (Combine, Compress and Cache) Section. For Smart cache for CSS Choose Use CCC for CSS And then reverted back to Keep CSS as original and found it fixed.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More