Jump to content

archproject

Members
  • Posts

    272
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by archproject

  1. Not that i want to buy a module. I want the always free paypal module provided my prestashop
  2. Hi there, it's been a while since I wrote a topic. Anyway, I recently upgraded from 1.5 to 1.6.1.5 and notice that there is no Paypal module. I searched high and low for it but only ended up with an explaination that those PS shops that are set to US then you get the Paypal USA module automatically installed and if your PS Shop is set to Europe then you get the Paypal Europe module automatically installed. Is this true? I set my shop to Brunei and I do not see a Paypal module at all. I though maybe I was mistaken but seems like there is no Paypal module for Asia or the rest of the world. If there is then maybe its the module that was advertised in the Prestashop Addon shop where it cost 20 something euros ... can somebody enlighten me or point me to the right direction to get the paypal module for my Asia located shop
  3. I want to do the same can somebody help UPDATED : Nevermind . There was a theme feature to disable it ..
  4. Thanks alot this really helped me ... I was embedding Youtube video and thanks to this it works now
  5. Here is where the latest module is for 1.5.6.2 and 1.6 ... I haven't tried it yet http://prestanesia.com/administrative-tool/27-member-alert-prestashop-module.html
  6. Hi there, Does anyone have any idea why the invoice and the delivery slip is in Black and white or am i the only one who is experiencing this . .???? Regards Archproject
  7. Cool I tried it and seems like the debugger is only showing 1 field to put in a link ... does that mean I have to put in all my links in and debug one by one ?
  8. Yeah how do we change the core to make it work properly ? I want to know as well I have the same damn problem
  9. Hi there, I have searched the forum for anyone who has the same issue as I am but failed to find any. When I copy and paste the Product URLs in my shop into facebook, I would expect to see the product's default image to appear but unfortunately some of the products URL did show correct product images but most of the time it didn't show any images, a different image from the page is use or even only show the domain name only. I have tried to turn on and off the friendly url but that didn't work. I was using shareholic.com to put a button on every page and that also gave me the same results I have put a facebook like button on the product's pages and that didn't work either. I am just wondering if it is because of Facebook open graph thing ... that I do not really understand. I tried reading through the documentation but to no avail I was dumb struck. I hope to see someone here to help me with this. If there is someone out there who can help me with this I would be much appreciated.
  10. Hi there, I love what you guys have done on 1.6 release and all the FO and BO features are really spot on. Here are some issues/praises/suggestions that I have after fresh installation of PS 1.6.0.4 1. Overlapping text when me side menu is open but not in ICON mode. 2. No line under voucher box 3. The glowing field box is a very good idea .... great job 4. It would be nice to have the catalogue menu in the FO to scroll with the user. (Static) 5. Finally you guys decided to have a graphical button in MY ACCOUNTS page. 6. WHERE IS PAYPAL MODULE ? That is all I can think of at the moment Regards Archproject
  11. Dear Mely, cookie28 and shahriar, Have you guys tried using a different computer on a different internet connection? I fount out that the using a different computer and internet connection has different results, meaning I can login without getting logged off very quickly. Now I have just upgraded to 1.5.6.2 .... hopefully this upgrade will not mess up.
  12. And the fedex module can be found where. ? I m using 1,5.6.1 by the way
  13. HI there, Where is the Fedex and DHL module ? I thought there was a module for fedex and another module for DHL created by the prestashop team ?
  14. I did remove the browser cache but it was still logging me off ... then I tried clearing the smarty cache ... and now it is stable. I am not getting logged off anymore ...Thank you very much
  15. when I use a different browser i don't even get logged off... how is that possible ? is it my browser's configuration or my internet connection always changing ip addresses?
  16. HI there, I had upgrade PS version 1.5.6 to 1.5.6.1 via the one-click upgrade module and after the upgrade I be logged in for a long time. I get disconnected in a short period of time. maybe around 3-4 mins then when I click on another page it just send me back to the login page and I have to login again. How can I rectify this ? This is soooo frustrating.... Regards Shukrie
  17. OK I got it to work on PS 1.5.6. The Module installed into 1.5.6 nicely and it uses the below for the qr code (blockqrcode.tpl) <img src="https://chart.googleapis.com/chart?cht=qr&chs=128x128&chld=L|0&chl={$link->getProductLink($product->id, $product->link_rewrite, $product->category)}" alt="{$product->name}" /> Vekia, I ditch the use of CMS (edit HTML editor) hheheheh and tried the module and it worked Thanks anyway
  18. Now I am running PS 1.5.6 and different way to implement my google qr code. I am adding the qr code via the CMS> edit HTML source . and it does not work with both the below codes. Can someone tell me how to use it via the CMS (Edit HTML source) ? Both the below code cannot get the product page URL at all. <img src="https://chart.googleapis.com/chart?cht=qr&chs=128x128&chld=L|0&chl={$link->getProductLink($product->id, $product->link_rewrite, $product->category)}" alt="{$product->name}" style="float:right;" /> and <img src="https://chart.googleapis.com/chart?cht=qr&chs=128x128&chld=L|0&chl={$product_link}" alt="{$product->name}" style="float:right;" /> Appreciate the help guys... Thanks
  19. Now I am running PS 1.5.6 and different way to implement my google qr code. I am adding the qr code via the CMS> edit HTML source . and it does not work with both the below codes. Can someone tell me how to use it via the CMS (Edit HTML source) ? Both the below code cannot get the product page URL at all. <img src="https://chart.googleapis.com/chart?cht=qr&chs=128x128&chld=L|0&chl={$link->getProductLink($product->id, $product->link_rewrite, $product->category)}" alt="{$product->name}" style="float:right;" /> and <img src="https://chart.googleapis.com/chart?cht=qr&chs=128x128&chld=L|0&chl={$product_link}" alt="{$product->name}" style="float:right;" /> Appreciate the help guys... Thanks
  20. Great Module... Will be testing this on 1.5.6 ... will report after I am finish testing. 2 questions. * How does it handle emails to customers ? do I need to create another email template specifically for the newly created payment system ? * Is there some documentation on how to use the module ? Video or Text or Anything at all. ?
  21. Thank you for your reply but I do not know how to add another mail function (programming) to the above code. Can you show me how ?
  22. Hi there, anybody can tell me how to email myself (shop owner) when ever someone register at my shop. I am using 1.5.6 Regards Archproject
  23. Kahndryl, How did you did it again ? I tried Clearing the Smarty cache and enabling the force compile but the paypal error is still there.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More