Jump to content

GeraiMayaku

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GeraiMayaku

  1. wah .... harus di cek cek lagi nih themes dan modul2 yang dipake.
  2. Yes, because when we design this theme, we only use standard prestashop modules. If you like, please contact us for our service to customise the theme for you so it will works will attribute wizrd pro. Thank You
  3. Hello we`ve release v.1 of this theme. With some bug fix. Thank You
  4. coba periksa di error logs nya. mungkin dari situ bisa ketahuan errornya dimana.
  5. Thanks all for comment. @noor: i dont get what your point is. Sorry bad english. could you more simplify your question? Thank You
  6. emang udah bikin carrir nya berapa biji ? kurir itu kan ditentukan juga oleh zone nya, klo kurir A hanya untuk Zone B, dia gak bisa dipilih sama konsumen di zone A. coba bikin kurirnya yg agak banyakan, klo untuk indo, ada tuh module buatan bro compret yg keren. buat tiki, jne, dan laen2.
  7. wah knapa gak pake merchant luar aja ? kaya authorize.net apa 2co, cuman katanya 2c0 fraud protection nya agak lebih lambat klo dibandingin sama authorize.net CMIIW
  8. [uPDATE] Hello from us at dapurpixel. This time we bring Indonesian culture in our Prestashop Theme, we called it Rumah Batik. It is an elegant and simple theme with great user interface. Prestashop Version : 1.3.1 Main features : 1. 2 columns of fixed width. 2. Horizontal menu & submenu integration. 3. Custom 1 columns homepage & contact-form page 4. Customizable static content on homepage. 5. Editable editorial module Please download our latest version of Rumah Batik Theme HERE SEE DEMO
  9. perhaps you should try search feature and try in third party module section. http://www.prestashop.com/forums/viewthread/3159/home_featured_carousel_module_v0_dot_1
  10. user id? you mean the UA-iuiuiu-9 code ?? does your shop on live hosting?
  11. please chk if your themes is in a folder. like prestashopthemes/prestashopthemes/ for the themes to works and detect, should be not inside another folder. like prestashopthemes/ CMIIW.
  12. if you set the email correctly, yes it will send the store owner if an order is placed.
  13. for analytics, prestashop have build in module for that. Just install and configure it.
  14. in BO -> Modules find stats section, install google analytics module and configure it, just input your analytics tracking id. like U-9889898
  15. have you add a state for that country ?? if a country dont have a state, then set no in state option when you add a country in BO. CMIIW
  16. active this module Mail alerts v2.2 (Sends e-mails notifications to customers and merchants) you must set the email. Back Office >> Employees >> Contacts email sending preferences. Back Office >> Preferences >> Email
  17. template apple tuh yg mana ??? BO -> modules -> Home text editor (configure) -> upload banner yg baru. BO -> Preferences -> upload header logo yg baru buat ganti logo prestashop. yg dibawah kategori itu yg mana? klo yg di FO, di bawah INFORMATION di BO -> modules -> Info Block (configure). uncek informasi yg maw ditampilin.
  18. PS: jangan lupa cek n ricek dulu di database hasil exportnya, sapa tau masih ada link ke localhostnya. Jangan lupa diganti sama url tokonya. PS2: Jangan lupa ganti settingan nya di folder config. path ke instalasi prestashop di hostingan, sama ganti username m pass databasenya.
  19. pernah gan, ane juga getuh. solusi nya: ane ganti hostingan. langsung sembuh dah ^^
  20. kemungkinan di file permission nya deh. kan tiap2 hosting beda2 settingan servernya. dicoba di server yang lain lancar2 aja tuh.
  21. lah TS nya ilang.... Buat website Bank pake prestashop?? pake drupal,wp ato joomla masih kebayang. Emang bank skr jualan ya ???? Produk apa yg dijual?? Nampak aneh ^^
  22. Mohon bantuan nya untuk membantu memilihkan desain yang akan dijadikan prestashop template. http://geraimaya.com/2010/02/desain-toko-online-baru/ Terima Kasih
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More