Jump to content

Prestafan1234

Global Moderators
  • Posts

    4,368
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by Prestafan1234

  1. Hej Morten Lidt feedback: Jeg kan se, at det er standard PrestaShop - ikke noget galt i det, for det er rigtig pænt:-). Men du mangler nogle tilpasninger i din shop. Bl.a. står Konto, kurv osv. i toppen udenfor dit logo, så det ska tunes i dit stylesheet. Teksten bør nok også være hvid, ellers kan man ikke se den. Jeg synes ikke den blå farve i dit logo harmonerer med resten af shoppens layout. Og du mangler du oversættelse af nogle moduler, f.eks. står der Featured products. Sælger du kun tre produkter? det kan blive svært at blive indekseret godt på Google, med mindre folk søger efter adirondack, som jo er en nationalpark i USA. En umiddelbar kobling med havemøbler er svær at se?? Jeg har svært ved at se nogen rød tråd og grundlaget for en webshop med kun 3 produkter.
  2. Er du allerede kunde hos dem? Ellers vil jeg råde dig til at holde dig langt væk. Jeg brugte Fribetaling på min osCommerce shop, da de sidste sommer fortalte, at de var overtaget af DIBS, hvorefter deres priser steg med 150% - og i øvrigt var det sindssygt svært at installere og få til at virke. Jeg skiftede til ePay, som var nemt at installere (både på osCommerce og i PrestaShop). Men der er dog nogle cookie-issues, hvor man efter et stykke tid ikke kan gennemføre betalinger, før man har slettet cookies. Dog tror jeg, at denne fejl generelt bunder i session-problemer i PrestaShop såvel som i betalingsløsningen. Men jeg vil stadig hellere anbefale ePay som en billig betalingsgateway end DIBS uanset hvad.
  3. Virker mest af alt som reklame for at generere trafik til egen side fra dette forum og bedre rankeringer i søgemaskinerne - indholdet er noget tyndt, og vejledninger vil jeg ikke ligefrem kalde dem...Og så er siden i øvrigt fyldt med stavefejl - ikke et firma jeg ville hyre. Men bortset fra det, så bruger jeg Gigahost med min PrestaShop og er rigtig godt tilfreds.
  4. Har fundet og rettet - tak for hjælpen:-) Jeg kan dog ikke forstå, at charset er forkert, nu hvor jeg har set indholdet i filerne der står til UTF8, og det gør min database også. Jeg har ikke rigtig kunne finde noget omkring dette. Har I også dette problem?
  5. Hej Jeg har søgt, men har ikke kunne finde noget. Jeg forsøger at slippe for den pink farve i e-mails der sendes af PrestaShop, men jeg kan ikke finde noget under Themes/CSS hvor farven er defineret (#DB3484) Er der mon en der kan lede mig på rette vej? På forhånd tak.
  6. I must be blind:-( But I cannot find the module for download anywhere in this thread???
  7. Hej igen Nu har jeg problemet igen, samme fejl og kun i IE 8 - det virker fint i Firefox. Jeg er lige kommet hjem fra flere ugers ferie, så jeg tror derfor ikke på, at det er caching der er problemet. Jeg har prøvet på to forskellige computere med nyoprettede konti osv. det løser ingenting:-( Det MÅ altså være et eller andet med Internet Explorer
  8. Hej Jeg får fejl, når jeg forsøger at oprette en bruger - man lander på en http 500 fejlside, men når jeg klikker F5 kommer jeg tilbage til loginsiden, og brugeren er blevet oprettet! Det er ganske lidt jeg har rettet i shoppen, mest via backend. Men jeg havde slettet felterne til angivelse af køn samt fødselsdag, og jeg kan ikke huske, om jeg prøvede at oprette en bruger efter jeg fjernede disse felter. Derfor har jeg nu uploadet alle de berørte filer fra min backup - men jeg får stadig fejlen. Der sendes heller ikke længere en mail med brugeroplysningerne, dette ved jeg 100% har virket tidligere. Så det undrer mig, hvad der kan være sket, når jeg har genskabt alle filer jeg har rettet i. Filen my-account.php er der ikke pillet i overhovedet siden installationen, og det ser ud til, at det er denne fil, den prøver at sende den nyoprettede bruger til. Alle forslag modtages med kyshånd, da jeg kun mangler ganske få ting for at gå live med min nye shop, men det kan jeg ikke med denne fejl:-( Efter at have brugt et par timer på at søge i forummet og på Google, føler jeg mig overbevist om, at det er den manglende mailudsendelse, der gør at jeg får fejl. Jeg har læst indlæg om folk hostet hos one.com, hvor mail pludselig ikke virkede mere. Jeg er hostet hos Gigahost - er der mon nogen andre der er hostet der og har samme problemer??? Jeg har prøvet filen mailsend.php som Kjeld har lavet - det virker ikke UPDATE Det var ikke nemt at gennemskue, men jeg prøvede at skifte til engelsk som virkede - altså måtte det være mine sprogfiler den var gal med. Jeg har nu slettet dansk og uploadet det igen - og nu virker mails igen. 6 timer senere....s jeg har altså rettet et eller andet, som smadrede det - ved stadig ikke hvad:-(
  9. Dén har jeg også ledt efter. Jeg har kigget i identity.php og authentication.php - dog uden held. Så jeg afventer også spændt, at en eller anden venlig sjæl kan hjælpe:-)
  10. Nej, den har jeg tjekket - den bruges til mine handelsbetingelser osv. som står i venstre kolonne. Eller rettere, 3 af mine danske links, som ligger under CMS, vises også i footer, men de andre - nu tidligere engelske links - fremgår ikke umiddelbart nogen steder
  11. Tak det var et godt bud:-) Nu er teksterne oversat, jeg kan dog ikke finde modulerne som gør, at de bliver vist. Men det må jeg leve med for nu
  12. Hej Jeg har ledt alle steder i min shop, men jeg kan simpelthen ikke finde stedet hvor teksterne Specials, New products og Top sellers kommer fra (links i bunden af siden). Når man går ind på en af siderne er det oversat, men ikke i selve bundteksten. Hvor retter jeg teksterne - eller evt. sletter dem?
  13. Hej Du vil kunne finde en del hjælp i denne guide http://www.prestashop.com/wiki/PrestaShop_User_Guide/ Jeg er også helt ny i PrestaShop, men finder det ret nemt at bruge - har kun læst manual som reference, når jeg er stødt på problemer
  14. Jeg har netop prøvet at gennemføre en betaling igen i IE 8 - og nu virker det! Jeg ved ikke, om det kan have været caching på serveren, der gjorde, at de ikke virkede i går. Men det vigtigste er, at det virker nu:-) Tak for hjælpen til Hesselund
  15. Jeg er totalt ny i Prestashop-verdenen....Men bruger du de rigtige sprogkoder? Hæfter mig ved, at du kalder danske kroner for dk kr - som hedder DKK i valutakoder.¨ Blot en tanke...:-)
  16. Efter at have testet frem og tilbage med Hesselund, ser det ud til, at løsningen fungerer fint i FireFox, mens man stadig får samme fejl i IE8 - altså at det ikke virker. Nogen der har prøvet i denne browswer (som for mit vedkommende bruges af 80% af mine kunder)
  17. Jeg får stadig samme fejl:-( Jeg hæfter mig ved, at der i versionen er er fil der hedder epay.php~ men denne fil er ikke i den nye pakke? Det virker stadigvæk godt med pop-up vinduet. Jeg har prøvet skiftevis at slå Brug epay's relay-script og URL-decode cookie fra relay-script til og fra. Hesselund: Jeg sender dig lige en PM med URL til min testshop
  18. Hej Tak for hurtigt svar. Jeg har installeret v.1.2.5. Jeg har prøvet at ændre på settings vedr. URL decode til/fra. Det virker fint med pop-løsningen. Jeg har ikke sat nogen MD5 key på endnu, og ej heller URL-omskrivning - netop fordi jeg ville sikre mig, at betalingsløsningen virkede inden jeg begyndte at ændre på disse indstillinger.
  19. Hej Jeg har lige installeret en helt ren shop (uden ekstra moduler), og jeg får samme fejl som nævnt her. Jeg har selvfølgelig hentet seneste version af ePay via ovenstående link. Det virker kun, hvis jeg sætter ePay til at åbne i et popup vindue. Noget tyder derfor på, at seneste version ikke har løst problemet?
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More