Jump to content

mpeg69

Members
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mpeg69

  1. Hi all, I have a small issue on my site: haisler.dk - I am using a slider module called: Awesome Image Slider. It looks okay on desktop - but not on mobile devices. It looks like there is a wrong text styling. I am not convinced that it is because of the module, because it is same issue when using the Classic PrestaShop image slider. I am using latest PS version and classic theme. Could someone take a look, please... Thanks. Best regards Morten
  2. Hi again, I manually upgraded my installation from 1.5 to latest version - and changed the theme and started using "Classic theme" - Then installed the "Awesome image slider" module... Best regards Morten
  3. Hej Alle, Jeg har installeret modulet "Awesome Image Slider" på mit site, men har store udfordringer med visning på mobilen - Tekststørrelsen skaleres ikke, og en del forsvinder... Kan nogen lede mig lidt i retning af en løsning? Teksten der vises er denne: <h3>Accessories</h3> <h1>Skindtasker og punge</h1> <p>Lækre produkter fra bl.a. Bear Design</p> <p><span style="color: #ffffff;">SE HER</span></p> Men på mobilen ser det ikke helt super ud 🙂 På forhånd tak .
  4. Hello, I am using the Classic - Standard theme - and the module works just fine.. but when I look at my page on mobile (iphone) the typo looks very strange.. the letters are much to wide for the graphics - do you know why? Take a look at https://haisler.dk Thanks.
  5. Hej Prestafan1234, Tak for dit input.. jeg har tidligere forsøgt en opdatering / migrering men uden held... 1. 1-click installeren fungerer ikke på min installation 2. Jeg forsøgte selv manuelt - men måtte rulle tilbage grundet manglende viden/erfaring 3. Jeg betalte en for at gøre det, men han/de fejlede også... og jeg fik at vide at nogle moduler muligvis ikke ville fungere på de nyere versioner. Derfor valgte jeg at installere en 1.7 fra ny... men hvis nogen mener at kunne opgradere den eksisterende 1.5 til nyeste - og vil give et bud på hvad det skal koste, så er jeg da interesseret 😉 Mvh. Morten
  6. Har lavet en ny installation af en 1.7 og importeret 370 varer - De fik alle "moms regel" "Ingen moms" - Det har jeg ændret til "DK moms 25%" Jeg lavede det ved et UPDATE script for at ændre det på alle varer på én gang. I backenden står de stadig til "Ingen moms" - men i SQL databasen har de den korrekte værdi... og ja, det er den rigtige database jeg ser på. Når jeg manuelt i backenden ændrer det så virker det... Jeg har forsøgt at ændre det til "DK moms 25%" og tilbage til "Ingen moms" og så igen til "DK moms 25%" - og kan derfor se at den skifter værdien i databasen. Mvh. Morten
  7. Hej Alle, Jeg har kørt en MySQL update på "products" tabellen - og ændret moms reglen på mine varer.. den er fint opdateret når jeg ser på varerne i SQL tabellen - men der er intet sket i FrontEnd´en - Hvordan pokker kan det være?? - jeg har slettet cachen?? Hvis jeg ændrer tingene i backenden så slår det igennem i SQL databasen. På forhånd tak. Mvh. Morten
  8. Hej Alle, Jeg har fået installeret min PS 1.7 med "Engelsk" sproglag - og har nu fået ændret det til dansk i Frontend´en - men i BackEnd´en er menuerne på dansk med ledeteksterne til felterne er på Engelsk - Er der nogen, der kan hjælp med, hvordan jeg fikser det? På forhånd tak. Mvh. Morten
  9. Perfekt - tusind tak - fungerer lidt anderledes end min "gamle" PrestaShop 🙂
  10. Hej Alle, Det er formentlig en lille ting - men jeg er ved at opsætte en PS 1.7 - og kan ikke finde "Kundegrupper" i menuen?? - Kan nogen lede mig i den rigtige retning? På forhånd tak. Mvh. Morten
  11. Tak alle - Jeg har fundet en løsning, men vil huske jer 🙂
  12. Hej Alle, Hvor er det bedste sted at finde en god udvikler (til fornuftig pris) til manuelt at opgradere en "gammel" PrestaShop løsning (Ver. 1.5.x) - Findes der et "community" hvor man kan få den slags tilbud? På forhånd tak. Mvh. Morten
  13. Hej igen... vi har stadig dette problem - og kan ikke se hvad pokker der sker... nu er det både med SSL og uden....
  14. Hej igen... problemet er løst - Det var et eller andet problem med kategorien - slettede den og oprettede en ny.. takker.
  15. Jeps.. tak for det.. jeg ser om det virker... problemet med manglende ikoner er løst. Det var noget smart Cache til CSS der skulle slås fra... så nu er det "kun" problemer med de første varer jeg ikke kan tilgå.... Jeg kan se at når jeg klikker på en af de varer jeg ikke kan tilgå, så kommer URL'en til at se sådan ud: https://haisler.dk/26-strik-skjorter-jakker#/ ... hvilket heller ikke giver mening.. og min paging fungerer stadig heller ikke i toppen....
  16. Hej igen, Jeg har kørt med PHP 5.6 og lige ændret til PHP 7.1 - men ingen forskel... Hvis man laver ændringer i htaccess - vil de så slå igennem omgående?? Takker. Mvh. Morten
  17. Hej igen, Jeg har lige tilføjet "AddType application/x-httpd-php-latest .php" til .htaccess - så går ud fra at jeg nu kører med den nyeste. Faktisk var der følgende linie i min htaccess: AddType application/x-httpd-php-old .php - så den fjernede jeg.. men kan ikke se at det gjorde en forske.... Jeg benytter UnoEuro og de kører med PHP 7.1
  18. Hej Alle, Vi har virkeligt fået en del problemer på vores side: haisler.dk - Det virker til at det er opstået pludseligt, og vi kan ikke rigtigt finde årsagen til det. Det eneste vi har lavet i lang tid er, at oprette nye varer. PROBLEM: .. det virker som om det er i "toppen" af siderne noget går helt galt: 1. Man kan ikke gå ind på de første tre varer under kategorierne - og ved mouse-over får man ikke "Læg i kurv" 2. Der mangler en del ikoner (pile m.v.) 3. Man kan ikke gå til de næste sider (se. eks. https://haisler.dk/26-strik-skjorter-jakker) - "næste" knappen virker heller ikke. Kører man i bunden af siden virker knapperne?? INFO: ver. 1.5.6.2 Se evt. også de vedhæftede filer. Jeg håber nogen har en rigtig god ide til hvad det kan være, og hvordan vi kan løse det. På forhånd tak. Mvh. Morten
  19. Hej Alle, Vi har oplevet at efter vi har aktiveret SSL på vores site dukker der MANGE efterladte kurve op!! ... vi har slet SSL fra igen - og så stopper det - når SSL igen bliver aktiveret blver der oprettet et hav af indkøbskurve - med en enkelt vare i hver... er der nogen der har en ide til hvad det kan være.. det er p.... irriterende... Tak.
  20. Hejsa, Tak for dit input. Ja, det er korrekt at det er noget "hjemme-hacket" noget.. vi startede op på et begrænset budget.. men det ser ud til at det nu er tid til at få omprogrammeret sitet. Det vil jeg følge op på. Mvh. Morten
  21. Hi all, I have a strange problem on haisler.dk. I am using the "Image slider for your homepage" on my front page. It Works just fine and images rotate as i expect... BUT from time to time, the images are suddently shown below each other?? (See attached file) I solve it by emtying the cache. Does anyone recognize this problem.. and perhaps have a solution for it? Thanks in advance. Kind regards /Morten
  22. Hejsa, Jeg har et problem med billeddias modulet som jeg anvender på forsiden af haisler.dk: Modulet fungerer fint og billederne roterer fint, men efter noget tid vises alle billederne pludseligt under hinanden?? ... (se vedhæftede)... Jeg løser det ved at tømme "Cachen". Kender nogen til dette problem? .. og meget gerne en løsning på det. Det ser ikke så pænt ud når det fejler på den måde. På forhånd tak. /Morten
  23. Hi there, Need a Little help here... I have enabled the "One page checkout" and i causes some problems (well one major problem): When a new customer has to create an account, and fill in all required data, and afterwards click "Save".. it is still not possible to see and select payment methods. The "payment" block only sais "Please login to see payment methods"... but the "newly" created user IS logged in ... I only have one shipping possibility and this one is selected as defaut... but if i "select" it Again, the payment methods appears... but users wont select it if it already is.... Does anyone know how to fix this issue ?? Thanks. Kind regards Morten
  24. Solved by PrestaShopNinja that did a GREAT job !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More