Jump to content

ssbismark

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ssbismark

  1. I have similar problem. I am using 1.4.7, I have set free shipping for all zones. Before login when a customer clicks add to cart, there's additional $5 shipping cost in the cart, If the customer is logged in this $5 shipping cost disappears.This is misleading the customers because my items are worldwide free shipping and when they get this $5 before login, they would believe that even after login this will be inclusive. Any idea please? I have set all prices in the shipping tab of the back office to $0. Many thanks.
  2. I am having the same problem after upgrading from 1.2.5 to 1.4.7. I am using Chrome, I have tried different browsers but no result.I have uninstalled and re-installed home text editor module on the BO, reset it, enable and disable but still the same problem.I can not use formatting tools at the Product description page. If I bold a text, it does't appear as bold in the FO, I can not format a text the way I want it. Any idea please?
  3. Hello ccilou31, Thanks for response. I actually want to remove them both. I want to get rid of the block but I also want to make sure that this link isn't existing hence google is unable to continue indexing it as a phishing attack link. regards,
  4. Hi ccilou31, Thanks. I was also thinking of this same idea since I can use use a third party footer module for embbeding paypal picture and shipping information as well. Because it doesn't seem like google care about responding to this problem. Now about removing the link, I understand that I can through live edit remove the block from the homepage, but could you please show me how I can remove that link completely from my pages so that it never get indexed again? Many thanks.
  5. After upgrading to 1.4.7 from 1.2.5 successfully I got a phishing notification email from google telling me that google has detected some of my pages looking a like a possible phishing attack, in which users are encouraged to give up sensitive information such as login credentials or banking information. Example url that maybe part of phishing attack being http://mydomain.com/...aypal/about.php A link to a sample warning created here: http://www.google.com/interstitial?url=http://mydomain.com/site/modules/paypal/about.php I have followed all the steps google has suggested to verifying that my site is not hacked and that neither of my pages are corrupt. I have then emailed google to ask for a review but no response until now. My paypal module is working properly and people can place orders without problem, only that the paypal banner on mysite when clicked displays that scary phishing detected message and am worried how these warnings might impact my rankings on search engines and even my sales. I will more than appreciate if someone can help me into proper steps to solving this issue. Many thanks.
  6. Sorry Guys for interrupting with English. I have a similar problem with https://www.mydomain.com/site/modules/paypal/about.php displaying phishing detected.I browsed english forum but could only find a suggestion for /redirect.php. Did you find a permanent solution for this? Many thanks.
  7. I have successfully updated my shop from 1.2.5 to 1.4.7. My 1.2.5 was in the folder www.mydomain.com/prestashop and i have installed my new 1.4.7 into www.mydomain.com/site. After replacing define('__PS_BASE_URI__', '/prestashop/');with define('__PS_BASE_URI__', '/site/'); in the config folder everything seems to work just fine. I have my categories,my cms,home page plus all images and homepage except that some modules are incompatible with 1.4.7. Now my question is , If I am ok with my new shop at public_html/site why should I copy all it's folders back into public_html/prestashop? which was my directory for 1.2.5 What If I i just delete /prestashop directory Or If I just ignore it since my shop i accessing /public_html/site folder? Thanks.
  8. Hello guys, I need your help. I just successfully upgraded from to 1.4.7 but on testing my new install at www.mydomain.com/newsite My CMS link is blank.On the back office (tools->cms)all the default cms like warranty,about-us,delivery etc are all enabled and I can view them when i click view tab on the B.O Many thanks.
  9. Am sorry for getting you back in this closed topi.Could some one please tell which one is "the production store" and which one is the "update store"? My previous 1.2.5 shop was under the name "prestashop" in the directory /public_html/prestashop and I created the newly installed 1.4.7 shop "site" and uploaded back through ftp to /public_html/site. Now which one is which somebody help me here!
  10. Hi Dave, I have inspected and found that elements called are actually in the folders.this windows live image /icons/wlive.png is actually available in the folder. I do not know why its catching 404 error. I have give 755 permission to modules folder recursively to directories under it and regenerated .htacces but not working. Finally i have tried enabling language/currency module while disabling social bookmark module but still not working....
  11. Hi Dave, Thanks again. Just regerated .htaccess file but didn't work. The thing is, its not only with social bookmarks module, any module with pictures embedded will show question marks, check footer data block module as well u can see that(?), Language and Currency block v0.7 display same(?) too!!
  12. Thank you. My site url is www.electronicsforeal.com I am using 1.2.5 version, this started after i turned on friendly url function, I get space image question marks(?)on the front menu. Greatly appreciate your help!!
  13. Hello there, I am using one of free prestashop modules. I have this problem in my front office that there are lots of question marks displaying, when i inspect the element i find that it's an image from my social bookmark blockrss module. If someone ever experienced this issue please share the solution with me. I have attached screenshots. Many thanks!!! screenshot.bmp sourceimage.bmp
  14. Hello there, I am hosting my site with hostmonster.Previously my site had a problem of displaying my main homepage on http://www.electronicsforeal.com/prestashop.'>http://www.electronicsforeal.com/prestashop. As for the main page http://www.electronicsforeal.com would be displaying the test prestashop page with dummy characters.I contacted hostmonster and they helped me solve this by editing public_html/.htaccess file so as to redirect the contents of http://www.electronicsforeal.com/prestashop to http://www.electronicsforeal.com so that both of the urls are pointing to the same main page. the code i used was # Use PHP5 Single php.ini as default AddHandler application/x-httpd-php5s .php # Hostmonster.com # .htaccess main domain to subdirectory redirect # Copy and paste the following code into the .htaccess file # in the public_html folder of your hosting account # make the changes to the file according to the instructions. # Do not change this line. RewriteEngine on # Change electronicsforeal.com to be your main domain. RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?electronicsforeal.com$ # Change 'prestashop' to be the directory you will use for your main domain. RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/prestashop/ # Don't change this line. RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d # Change 'prestashop' to be the directory you will use for your main domain. RewriteRule ^(.*)$ /prestashop/$1 # Change electronicsforeal.com to be your main domain again. # Change 'prestashop' to be the directory you will use for your main domain # followed by / then the main file for your site, index.php, index.html, etc. RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?electronicsforeal.com$ RewriteRule ^(/)?$ prestashop/index.php [L] and redirection was successful. Now the problem arose again after i enabled friendly url and generated .htaccess file by creating /prestashop/.htaccess the old .htaccess file above had been replaced by this here # URL rewriting module activation RewriteEngine on # URL rewriting rules RewriteRule ^([a-z0-9]+)\-([a-z0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/([_a-zA-Z0-9-]*)\.jpg$ /prestashop/img/p/$1-$2$3.jpg [L,E] RewriteRule ^([0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/([_a-zA-Z0-9-]*)\.jpg$ /prestashop/img/c/$1$2.jpg [L,E] RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /prestashop/product.php?id_product=$3&isolang;=$1$5 [L,E] RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /prestashop/product.php?id_product=$2&isolang;=$1$4 [L,E] RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /prestashop/category.php?id_category=$2&isolang;=$1 [QSA,L,E] RewriteRule ^([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /prestashop/product.php?id_product=$2$4 [L,E] RewriteRule ^([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /prestashop/product.php?id_product=$1$3 [L,E] RewriteRule ^([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /prestashop/category.php?id_category=$1 [QSA,L,E] RewriteRule ^content/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /prestashop/cms.php?id_cms=$1 [QSA,L,E] RewriteRule ^([0-9]+)__([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /prestashop/supplier.php?id_supplier=$1$3 [QSA,L,E] RewriteRule ^([0-9]+)_([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /prestashop/manufacturer.php?id_manufacturer=$1$3 [QSA,L,E] And the previous problem of two different pages for http://www.electronicsforeal.com/prestashop and http://www.electronicsforeal.com is here again. Could somebody help me how i can manipulate the new .htaccess code to get http://www.electronicsforeal.com/prestashop point to my domain name http://www.electronicsforeal.com? I have tried to add the old .htaccess code to the new one generated after generating .htaccess but didn’t work. Thanks and very sorry for the long explanation and code
  15. Hello there, I am hosting my site with hostmonster.Previously my site had a problem of displaying my main homepage on www.electronicsforeal.com/prestashop. As for the main page www.electronicsforeal.com would be displaying the test prestashop page with dummy characters.I contacted hostmonster and they helped me solve this by editing public_html/.htaccess file so as to redirect the contents of www.electronicsforeal.com/prestashop to www.electronicsforeal.com so that both of the urls are pointing to the same main page. the code i used was # Use PHP5 Single php.ini as default AddHandler application/x-httpd-php5s .php # Hostmonster.com # .htaccess main domain to subdirectory redirect # Copy and paste the following code into the .htaccess file # in the public_html folder of your hosting account # make the changes to the file according to the instructions. # Do not change this line. RewriteEngine on # Change electronicsforeal.com to be your main domain. RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?electronicsforeal.com$ # Change 'prestashop' to be the directory you will use for your main domain. RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/prestashop/ # Don't change this line. RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d # Change 'prestashop' to be the directory you will use for your main domain. RewriteRule ^(.*)$ /prestashop/$1 # Change electronicsforeal.com to be your main domain again. # Change 'prestashop' to be the directory you will use for your main domain # followed by / then the main file for your site, index.php, index.html, etc. RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?electronicsforeal.com$ RewriteRule ^(/)?$ prestashop/index.php [L] and redirection was successful. Now the problem arose again after i enabled friendly url and generated .htaccess file by creating /prestashop/.htaccess the old .htaccess file above had been replaced by this here # URL rewriting module activation RewriteEngine on # URL rewriting rules RewriteRule ^([a-z0-9]+)\-([a-z0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/([_a-zA-Z0-9-]*)\.jpg$ /prestashop/img/p/$1-$2$3.jpg [L,E] RewriteRule ^([0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/([_a-zA-Z0-9-]*)\.jpg$ /prestashop/img/c/$1$2.jpg [L,E] RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /prestashop/product.php?id_product=$3&isolang;=$1$5 [L,E] RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /prestashop/product.php?id_product=$2&isolang;=$1$4 [L,E] RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /prestashop/category.php?id_category=$2&isolang;=$1 [QSA,L,E] RewriteRule ^([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /prestashop/product.php?id_product=$2$4 [L,E] RewriteRule ^([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /prestashop/product.php?id_product=$1$3 [L,E] RewriteRule ^([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /prestashop/category.php?id_category=$1 [QSA,L,E] RewriteRule ^content/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /prestashop/cms.php?id_cms=$1 [QSA,L,E] RewriteRule ^([0-9]+)__([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /prestashop/supplier.php?id_supplier=$1$3 [QSA,L,E] RewriteRule ^([0-9]+)_([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /prestashop/manufacturer.php?id_manufacturer=$1$3 [QSA,L,E] And the previous problem of two different pages for www.electronicsforeal.com/prestashop and www.electronicsforeal.com is here again. Could somebody help me how i can manipulate the new .htaccess code to get www.electronicsforeal.com/prestashop point to my domain name www.electronicsforeal.com? I have tried to add the old .htaccess code to the new one generated after generating .htaccess but didn't work. Thanks and very sorry for the long explanation and code
  16. hello,thanks everybody!...i have solved this,i have just replaced "subdirectory" with the name of my subdirectory and "yourdomain.com" with mydomain.com and everything works fine!
  17. hello there, i have this problem for a long time now with my prestashop,i have two homepage displays where as http://www.mydomain.com would not point to my edited/configured english home texts,it simply points to those latin dummy ps default home texts,but only this url http://www.mydomain.com/pretashop points to my home english home texts,which are the ones i want to display on my site,but when people go to my site with my site name http://www.mydomain.com it displays these latin words which are annoying me. i have contacted with my server and they said maybe the solution is to edit my .htaccess file so that my site homepage will be redirected to a subdirectory i.e http://www.mydomain.com/prestashop......i am new with these things and i don't know how to do this,they gave me an article here how to do this please check it http://helpdesk.hostmonster.com/index.php/kb/article/000347 now how can i edit that code on the article and after editing it do i have to paste it directly and replace the code in .htacess file with it? your help is very very much appreciated
  18. thanks a lot vietGuide, i have succeeded to install them successfully, but the only one problem i have encountered is that after installing,i have tested these two free ps themes,black diamond and orange-boutique,all of these on my front page,some features and blocks are missing when i use them,category items are missing and some texts of some links are missing,don't knw really what's wrong or whether they're not compatible with with ps v.1.2.5.0, any idea please?
  19. hi there, i am new in prestashop and probably i still don't know much about how it works, i downloaded free prestashop theme black diamond,saved it on my folder,extracted it and uploaded using filezilla to themes files on my saver,when i open my bo preferences>appearance>themes,the new uploaded theme doesn't appear,only the default prestashop theme,is there something else need to be done apart from what i have done so as to successfully install a theme? i am using ps 1.2.5.0 thanks a lot!
  20. hi there, a message can not be sent when a customer isn't registered,only when a customer is registered is when an email sent through contact us page goes to my inbox,i have attached the error code, could somebody help how to solve this please? Thanks a lot,
  21. Hello, Yes i erased index.html previously when i was installing ps,in my server files i can only see index.php
  22. Hello i have this problem with my shop,after editing my home texts,when i type the url of my shop like http://www.myshop.com/ on my front office the default dummy texts don't change,only the homepage logo changes,only when i type http://www.myshop.com/prestashop/ is when these dummy (Lorem ipsum dolor sit amet) texts changes to my own texts, can somebody tell me what i should do or what i have to do? am a new,only have two weeks with prestashop i have applied all required CHMOD 777 write permission to required directories including modules/ but nothing is changing. help please APPRECIATED
  23. hello,i have cleared my browser's cache but can't solve it yet.these texts still displaying on home page, any help please?
  24. Thanks Rocky, I Have gave right permissions CHMOD 777 to modules with it's folders but nothing has changed, Still displaying that (Lorem ipsum dolor sit amet )thing..Or does it have something to do with homepage's logo link? because before there was http://www.prestashop.com/ as homepage logo link but i changed it to http://www.mydomain.com,because the pictures on my homepage logo i uploaded from the files of my pc, i don't know if it has something to do with this or if else could somebody give me any idea how to solve this?
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More