Jump to content

Alain Costea

Members
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Alain Costea

  • Birthday 09/14/1977

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Romania
  • Activity
    Project Owner

Alain Costea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. nansosx: if you have problems with it you should contact the provider. After all, it was a paid module, and it is their job to fix it. Untill then, what kind of problems do you have?
  2. Hi, Email to developer, wait about 3 days, they must send a new, clear file to install.
  3. Hi, You can add as many as you want, but only one can be changed, With the module i bought from presta ( not directly from the developer) you can change only the background and the color of png ( that must be with transparency). Later I found out that the developer has another program where you can change more colors, but anyway it was too expensive, at least for me.... You can see how it is working on my site: www.decorativ-art.ro ( just click any product you want). If you have another questions, just ask me. Have a nice day.
  4. Hello, At least for my the real problem was somewhere else in the theme I bought. Still, the 456 combinations, seemed to influence the loading time, and in bo after I click the combine button, almost every time i was getting the internal server error message... so, i stayed on 228 combinations... I don`t know if this is a solution, but it is my experience....
  5. Hello, It seemed that the problem for the slowdown was that: In my theme ( not the default one), i had an option, in top menu to randomly show an image from my models. And when i had 600 models, my sites was taking almost 26 seconds, just to think... When I was taking off this option, suddenly my site is loading in 5 to 7 seconds... Thank you all!
  6. Well, now, it takes 24 secs to upload. 17 just to index.php... meanwhile, i uploadet 300 new products, and for some 50 created combinations, prices... But, how could this be related by the fact that index is not loading?
  7. Hello again. Here is the link to phpinfo: http://www.decorativ-art.ro/phpinfo.php
  8. Well, another problem, although the prestashop says: Preferences SEO & URLs Set up URLs Friendly URL Yes No URL rewriting (mod_rewrite) is not active on your server, or it is not possible to check your server configuration. If you want to use Friendly URLs, you must activate this mod. my server provider says i do have url rewriting...
  9. Hello. It seems that i didn't have turned on friendly url. because: URL rewriting (mod_rewrite) is not active on your server, or it is not possible to check your server configuration. If you want to use Friendly URLs, you must activate this mod.
  10. I don't understand what you want to say.. First of all, I presumed that once you posted in romanian, on the romanian forum, we wil not talk in english... I also see that the romanian forum is not very active, but did you really meant to say that it is because i "made a post that bad for the community", are you sure you speak english - as you say? Because i only said that for your peace you should verify the translations (and as i said, i speak from my personal exeprience). I am really confused about your post... Well, good luck to you too...
  11. I found this solution on a forum: I had a index.php there, with: header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT"); header("Last-Modified: ".gmdate("D, d M Y H:i:s")." GMT"); header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate"); header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false); header("Pragma: no-cache"); header("Location: ../"); exit; I deleted it. And now everything is ok. I don't know why, how, but it worked...
  12. Seems it have something to do with Use this attribute in URL generated by the layered navigation module. Before i begin to have these problems i deactivated this option. When i tryied to reactivate...the haos begun. I did all that in firefox with the attribute at witch now i can not acces anymore . . from firefox. I repeated the operations, but from ie, with another attribute... and surprize: now i donțt have acces to that attribute...but only from ie... Is it allright? Or I am wrong...
  13. Hello, I think I am going crazy... I need to change something in an attribute, on public name. After editing the public name of the attribute, click save, it says update succesfull, but nothing has changed... Of course, I deleted cookies, cache memory, from firefox and from regcurepro, restarted windows...but everything is the same. More, in firefox, and only in firefox, if i try to edit the attribute, I am asked for the password ( of the super admin), enter it, and again, without gaining acces to the attribute editing, just asking for the password... Everything begun when i wonted to add a new attribute, and after saving, there was nothing... To be more interesting, seems that sometimes ( and i can't see any logic) on front page it shows the changes i did. It is like I live in a parallel reality...who knows...
  14. You said to remove the .htacces file. You meant to deleted it? I thougt i should enter a code or something... I don't know how to create a phpini file... If i disable the friendly url, i would not have problems with optimization? Thank you.
  15. This is my .htaccess file: <Files *.ini> Order deny,allow Deny from All </Files> SetEnv PHPRC /home/decorart/ # ~~start~~ Do not remove this comment, Prestashop will keep automatically the code outside this comment when .htaccess will be generated again # .htaccess automaticaly generated by PrestaShop e-commerce open-source solution # http://www.prestashop.com - http://www.prestashop.com/forums <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.decorativ-art.ro$ RewriteRule . - [E=REWRITEBASE:/] RewriteRule ^api/?(.*)$ %{ENV:REWRITEBASE}webservice/dispatcher.php?url=$1 [QSA,L] # AlphaImageLoader for IE and fancybox RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.decorativ-art.ro$ RewriteRule ^images_ie/?([^/]+)\.(jpe?g|png|gif)$ js/jquery/plugins/fancybox/images/$1.$2 [L] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^decorativ-art.ro$ RewriteRule . - [E=REWRITEBASE:/] RewriteRule ^api/?(.*)$ %{ENV:REWRITEBASE}webservice/dispatcher.php?url=$1 [QSA,L] # AlphaImageLoader for IE and fancybox RewriteCond %{HTTP_HOST} ^decorativ-art.ro$ RewriteRule ^images_ie/?([^/]+)\.(jpe?g|png|gif)$ js/jquery/plugins/fancybox/images/$1.$2 [L] </IfModule> #If rewrite mod isn't enabled ErrorDocument 404 /index.php?controller=404 # ~~end~~ Do not remove this comment, Prestashop will keep automatically the code outside this comment when .htaccess will be generated again Unfortunatelly I am not good at programming.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More