Jump to content

geochrist

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by geochrist

  1. Hi I am using Prestashop 1.6.0.6 and have been translating the email templates to Greek in the Backoffice. I have changed the order numbering scheme of Prestashop from Non_Numeric to Numeric. Each new order gets a 9 digit order number. Everything works ok. I checked the email that the customer receives upon his order placement (Order_conf) and noticed that the total amount paid {total_paid} no longer appears at the end of the email, as it did before. All other data concerning the order appear ok. The tag {total_paid} is in the HTML version of the mail fine. It is not filled in when the email is generated and sent to the customer. I first noticed this problem after changing the order numbering scheme of Prestashop. I do not know if this is the reason because if I revert to the Non_Numeric numbering scheme the problem remains. As many know when translating emails in the backoffice many problems have been known to be generated and maybe the one I am facing also. Any help will be appreciated. Thank you George
  2. Ok. I had to disable the default prestashop seach module. I forgot to disable it from Display Header hook. Now everything is ok. Thanks archSandy
  3. Thank you. I will check with the module developoer.
  4. Hi to all, I am using Prestashop 1.6.0.6 for more than a year now. Everything is fine but lately the module "Send to a friend is not working". In particular nothing happens when I click on the relative link in the product screen. The usual form to fill in name , email address and text does not appear any more. Here is a link to a product page on my site: http://usedparts.gr/index.php?id_product=4216&controller=product&id_lang=2 Thank you for your time and help George
  5. I solved my problem. It was the usal cache problem. I converted all the product pictures to sizes that are 3:2 compatible: 80x53 98x65 125x83 250x167 458x305 800x533 Then I regenerated all thumnails. I cleared smarty cache from the backoffice. I cleared my browsers cache. Everything looks and works perfect. No need to change my canon dslr. Thank you all George
  6. Hi, I have a DSLR digital camera that shoots pictures with a ratio of 3:2. I understand that prestashop uses square pictures with an aspect ratio of 1:1. I do not wish to crop my product pictures to form 1:1 aspect ratio pictures. Is there a way to change the aspect ratio that prestashop supports to 3:2? If I change from the backoffice the ratio of the pictures to 3:2 the pictures in the product page continue to show a white bar at the top and the bottom although they are 3:2 aspect ratio pictures. The box within which prestashop presents the product pictures continues to have an aspect ratio of 1:1. Do you all shoot at 1:1 aspect ratio? Thank you George
  7. Hi This is an issue that is important to many of us. I understand that you have to make a php file with the above content. Then what? 1.Where do we copy it on our site 2. How to make an absolute secure url reference to feed prestashops cron module? Thank you George
  8. Προσπαθώ να μεταφράσω το module "Send to a friend". Απο το Admin μετέφρασα μια χαρά το κείμενο του email. Όμως το "Θέμα" του email δεν μπορεί να μεταφραστεί γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο πεδίο. Αποτέλεσμα είναι ο πελάτης να λαμβανει ένα mail με αγγλικά στο θέμα - subject. Στα κύρια email του prestashop δίνεται η δυνατότητα μετάφρασης των subjects. Στο συγκεκριμένο module όχι. Έχετε κάποια λύση; Γιώργος
  9. Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Όταν ο πελάτης δημιουργεί τον λογαριασμό του και χρησιμοποιήσει κεφαλαια γράμματα το prestashop μετατρέπει το μικρό όνομα σε πεζά - μικρά γράμματα. Εκει το τελικό Σ κεφαλαίο το μετατρέπει σε "σ" μικρό. Αν πας στο admin-πελάτες και αλλάξεις το μικρό όνομα του πελάτη σε κεφαλαια αποθηκεύεται σωστά και παραμένει στα κεφαλαία. Γιώργος
  10. Έχεις δίκιο. Ήταν λάθος στην καταχώρηση που έγινε από tablet. Όλα δουλεύουν σωστά. Ευχαριστώ
  11. Έχω την 1.6.0.8 Μπορείς να το δεις στο www.usedparts.gr αν γραφτείς σαν πελάτης. Το site είναι demo και δεν έχει βγει ακόμη στην παραγωγή.
  12. Έχω εγκαταστήσει την έκδοση 1.6. και αντιμετωπίζω πρόβλημα στην εμφάνιση του τελικού ελληνικού "σ". Συγκεκριμένα αναφέρομαι στα ονόματα των πελατών. Αν συνδεθεί ένας πελάτης και δημιουργήσει ένα λογαριασμό (create account) τότε έχει αποθηκεύσει το όνομά του. Αν το μικρό του όνομα τελειώνει σε "σ" π.χ. Γιώργος, Τάσος κλπ τότε στην αρχική οθόνη του prestashop πάνω δεξιά εμφανίζει το όνομά του (αν ο χρήστης έχει συνδεθεί στο λογαριασμό που άνοιξε). Στο σημείο αυτό το μικρό του όνομα εμφανίζεται ως "Γιώργοσ", "Τάσοσ" κλπ. Κάτι γίνεται με το τελικό "σ". Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχετε παρατηρήσει την ίδια συμπεριφορά και στις δικές σας εγκαταστάσεις 1.6; Σας ευχαριστώ Γιώργος
  13. Hi I just installed your latest version of this module. At the right end of the menu bar two lines continue to protrude without any tabs. It is the top and bottom line of the horizontal menu. How can I delete these. You can see it here: http://usedparts.gr/index.php Thank you
  14. I tries all options. I split my files to smaler ones but the problem persists. The uploading finishes with no errors. All categories are shown in the back office. Only the product pages do not work. Are there any other configuration settings i should look into? For sites with so many categories what setup do they use? Does prstashop have an upper limit to the number of categories it supports?
  15. I have installed the latest version of prestashop. I have 75.000 categories to load via csv files. I have 25 files that have 3000 categories each. I started importing the csv files and everything was working fine. After the importation of the 4th file the back office product page (Filter-Products) stoped working. It just shows a blank white screen with a check box "Filter by category". You can see this screen in the attached document. The same thing happened in the previous installation, but I did not trace the exact point of the corruption. I saw it at the end. That is why I installed the latest version to start clean. Can some one help? Product page error screen.doc
  16. I managed to get a solution to my problem.- Someone else had the same problem with me. I followed the solution mentioned below and everything is working fine. Thank you all for your time. Solution: if it's a default prestashop theme go to themes/default-bootstrap/modules/blockmanufacturer and change line 56: <select class="form-control" name="manufacturer_list"> to <select id="manufacturer_list" class="form-control" onchange="autoUrl('manufacturer_list', '');"> now a drop down menu should works and redirect to manufacturer products
  17. I have contacted my admin and we have checked the sites setup and the problem remains. The problem is ftom prestashops side. This is an out of the box installation without any changes in the code. The module should have been working. I have found on the internet other people having the same problem but have found no solution. Does anyone have any other suggeations?
  18. I have the same problem . iopened a new post. Did you solve this problem?
  19. Vekia thanks but I do not understand this message. Is it something to do with folder rights on the server . should I pass this error to my site Admin or is it something that I can fix through prestashops back office? Thank you
  20. Hi I have installed Prestashop 1.6. On my homepage I have installed the manufacture block module. This module has a drop down list to select from. When I select a value from this list nothing happens.! The products belonging to the specific manufacturer do not show up. My site is www.usedparts.gr where you can check this out. Can someone help. Thanks George
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More