Jump to content

befneh

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by befneh

  1. silly me! I kept opening my previous version shop! My new version shop is now a blank page with the following error: Fatal error: Uncaught exception 'SmartyCompilerException' with message 'Syntax Error in template "/home/jencel/public_html/prestashop/modules/blockcategories/category-tree-branch.tpl" on line 7 "{include file=$tpl_dir./category-tree-branch.tpl node=$child last='true'}" - Unexpected "/", expected one of: "{" , "$" , "identifier" , INTEGER' in /home/jencell3/public_html/prestashop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php:656 Stack trace: #0 /home/jencel/public_html/prestashop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(3139): Smarty_Internal_TemplateCompilerBase->trigger_template_error() #1 /home/jencel/public_html/prestashop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(3204): Smarty_Internal_Templateparser->yy_syntax_error(40, '/') #2 /home/jencel/public_html/prestashop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_smartytemplatecompiler.php(105): Smarty_Internal_Templateparser->doParse(40, '/') #3 /home/jencel/public_html/prestashop/tools/smarty/sysplugins/smarty_ in /home/jencel/public_html/prestashop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 656
  2. Hi benjamin, I have changed from off to "Display Errors 'on'"...and how do I get it to display the errors?
  3. Dear all, I have upgraded to 1.4.9 from 1.2.5. It says YOUR UPDATE IS COMPLETE, YOUR SHOP IS NOW VERSION 1.4.9. BUT, when I try to access my site www.jencell.com/shop/ , it displays "Invalid loadTaxZones() SQL query! " Can somebody help me? I read the previous entries on this topic, it mentions about loading back the "TAX ZONE" file from backed up database. How do I do it? or any other solutions?
  4. Archproject, the address field has 2 lines right.. So you mean for 1 line cannot exceed a certain amount of characters? Is there a solution maybe to limit the address field so that up to the limit, it would not accept anymore characters? Because I am afraid some customers might be frustrated & just leave. Coz they wouldn't know why they keep getting the error.
  5. I am also having some customer complaints on this..any solution?
  6. Any guide on how to upgrade? If it is different from previous upgrades?
  7. wah benar bro, Saya check ternyata kl sudah bikin Zone baru harus di update di Payment module ya..ada Zone wilayah yg aku baru bikin belum tercantol... Thanks banget bro, semoga abis ini lancar2 terus.
  8. Mau tanya ni, saya punya shop http://www.jencell.com/shop pake prestashop 1.2.5. Sudah di install modul pembayaran by Abu Zaid untuk BCA & Mandiri. Tp saya sudah 2x ada langganan berbeda yg bilang setelah sudah milih produk & "keluar", tidak bisa lanjut lg krn ada eror " Modul pembarayan tidak di instal". Terpaksa harus manual order sama saya. Ada yg perna ngalamin? Padahal saya lgsg coba sendiri waktu dilaporkan error, dan bisa lanjut tanpa error. Ada yg bisa bantu coba jg di website saya? Thanks
  9. funny i managed to get an alert ...but it seem like the alert is delayed.I put 2 email addresses for the alert, but I only got from 1 of them so far.Any solutions for the delay or inconsistency?
  10. btw mind sharing how you manage to put back the missing files?My language folder is also missing
  11. when i use the method, my "contact" is able to send emails again.BUT the email confirmation for order is still not working.Any solution?
  12. same here...what is the remedy??I managed to get the "contact" to work, but email for order confirmation is not working
  13. I tried this module but it made my website loading very slow. But thanks anyway.Maybe it is just that my hosting is slow to load this module.
  14. Di sebelah kiri kan ada "Informasi" yg ada "About us"," Delivery", "Legal Notice". Kalo mo ganti2 linknya & headingnya gimana ya? Misalnya "About us" saya ingin di link ke http://www.jencell.com/aboutus.html Trus kl "Delivery" saya ingin ganti ke nama "FAQ" Ada yg bisa bantu? Thanks
  15. wah thanks for the tip...kl pasang YM status dengan cara ini bisa jg kali ya?
  16. Kalo customer mau beli barang trus lakukan payment,kan ada kata2 konfirmasi misalnya Your order on ***** is complete. Please send us a bank wire with: - an amout of Rp305.000 - to the account owner of ***** - with theses details Bank Mandiri Jakarta No.Rekening ******** - to this bank ___________ - Do not forget to insert your order # 4 in the subjet of your bank wire An e-mail has been sent to you with this information. Begaimana rubah kata2 yg diatas? thanks
  17. aku coba run query setelah copy file2nya ko error ya? #1146 - Table '*****_****.'*****_******'delivery' doesn't exist **** itu saya punya database nama.Aku liat di database gue ada "ps_delivery"...kenapa tetap error ya?
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More