Jump to content

amar.prestashop

Members
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by amar.prestashop

  1. hi tank , it is a modulo calle : Attribute Wizard Pro by PrestoChangeo BUT we made a custom modification in PHP to force layout|color selection and some small change to the tpl file associated using bootstrap to enhance the layout Official Module : https://www.presto-changeo.com/prestashop-17-modules/139-prestashop-attribute-wizard-pro-module.html If you need we can custom configure and modify the module Best Regards, Amar
  2. Si è vero , però sia su un Installazione mia che di un mio Cliente il modulo era mancante , così penso che in alcune release sia stato erroneamente omesso , qualora qualcuno , come nel mio caso , non lo trovi , ho pensato di postarlo ( visto che io ho perso quasi mezza giornata per trovarlo ) :)
  3. Se qualcuno avesse bisogno , ho trovato PS Cleaner v1.8.x e v2.0.x per PrestaShop v1.7.x ( testato nella versione 1.7.4 e 1.7.6 ) If anyone needed, I found PS Cleaner v1.8.x and v2.0.x for PrestaShop v1.7.x (tested in version 1.7.4 and 1.7.6) Tested on MySite Cipriani Leather ( ciprianileather.com ) official » PrestaShop Cleaner v1.8.zip official » PrestaShop Cleaner v2.0.zip
  4. Please , Feedback and Browse my Store , I Need your Pro Feedback https://www.ciprianileather.com Best Regards
  5. Yes i know the issue i do not know how to fix it easily
  6. Please , I like a feedback on my new website : https://www.klausdiffusion.com/it/ based on PS v1.6.x Thank you for your help Regards
  7. I've solved the problem, after PS v.1.6.x update the: Performance Advanced - > Performance - > DEBUG MODE: Disable non PrestaShop modules was set on YES , i turned it NO and it works The wall procedure, in my case, for update is: - Manually Backup all Files - Manually Backup DB MySql - Autoupgrade - Manually Clear Cache : cache/smarty/compile cache/smarty/cache img/tmp delete all EXCEPT index.php - Remove .htaccess - Turn Off and Turn ON Friendly Url - Check if my theme is correctly set on Hope it helps
  8. Hi, From a couple of month our Layered Navigation Block is no longer working. Our Prestashop is Base on v1.5.6.2 I do not the reason why but it stopped working, i've checked the version and updated with the last one available for PS v1.5 ( v2.2.0 ) but nothing change A sample link: https://www.casanova1948.com/en/wallets-6#/gender-men-unisex If i add a filter or remove one nothing change Could you help me or suggest me an alternative module for PS v1.5.6.2 the Upgrading to PS v.1.6.x is too complex ( so many customizations ). Regards, Amar
  9. Hi, I like to remove the whole Stats Module/Menu from some website based on PS v1.5 and PS v1.6 because statistic modules and some functions load to much the DB and website loading time in an hosting enviroment. I can disable single module but i like to know if there is a way to remove the whole function from the core. Thank you for help ! Regrards,
  10. Hi GianlucaVega, Have you find the right company for VPS hosting ? We have the same problem We are based in Italy but we work mostly with USA Thank You
  11. Did you finf your hosting company? Otherwis e i can recommend you a few who perfectly know prestashop. Not cheap, but 100% perfect. Dear Curios, We have the same problem, we tested 3 different company for PS Based Shop using VPS ( PS v1.5 and PS v1.6 ) but we are not satisfied. Can you raccomend someone : Many Thanks
  12. Dear Presto-Changeo, I already own Attribute Wizard Pro for PS v1.5, it works very well. Now i need to update my Shop to PS v1.6 and buy the Update of Attribute Wizard Pro. The Layered image is a great function that i was looking for. BUT i need to show to the customers different options when they choose specific attributes. Example: " Man's Exotic Belt ": - If customer choose ALLIGATOR as attribute i need to show the alligator colors - If customer choose STINGRAY as attribute i need to show stingray colors i've a large ammount of options that works in this way, is possible do a custom job ? or can i combine your module with another module to solve the problem ? Can i contact you through skype or chat to explain in a better way what we need to customize ? Best Regards Amar A.
  13. Hi, I'm using your awesome module, it works fine but i like to add the last 5 or 10 review on homepage. I modified index.html adding this lines ( as suggested : https://support.yotpo.com/hc/en-us/articles/204101446-How-to-add-Yotpo-Reviews-to-a-dedicated-page-in-Prestashop ) : <script> var yotpo_app_key = "***MY APP_KEY HERE***"; </script> <div id='yotpo-testimonials-custom-tab' data-lang="{$yotpoLanguage|escape:'htmlall':'UTF-8'}"></div> But nothing is showed. Can you help me ! Regards, Amar
  14. Hi Pedro, Thank you for sharing your custom module ! I installaed your module, i configure it but the link the module give to me to launch the task do not works. I double checked, the folders are correct, cron.php exist, etc. but when i start the task (http://www.lapetitecroisette.com/modules/followup/cron.php?secure_key=MRECNAHCDK9SN53N) my site show page 404. Do you have any idea ? Can you help me ? Regards,
  15. Hi I think my site have a redirect problem, i tested the site through google page speed and some other utility (like Majestic) and it have 3 redirect : http to https casanova1948.com to www.casanova1948.com www.casanova1948.com to www.csasanova1948.com/en Is it correct or maybe i need to fix one or more redirect through .htaccess ? Regards, Amar
  16. Hi, I just finished our site after months of hard work ( photos, core modifications, custom projects, etc. ). It is fully integrated with wordpress ( installed on a sub page /meet-casanova1948 ) I spent a lot of time to create all custom products to give our customer the ability to fully configure their products. I appreciate the big help of prestashop community, the experts helped us with many issues and i hope they will help us again in the future. Please if you have 5 minutes give us a feedback of our site and say what you think. Best Regards, Amar A. https://www.casanova1948.com Leather craftsmen since 1948, we have been producing belts, wallets, bags and leather goods for over 50 years with high-quality tanned hides.
  17. Thank you for your help Pascal. I do not think the problems are related to the hosting space, i've 2 domains : casanova1948.com -> VPS 1Gb/500Hdd Space ( less than 300 products, DB less than 1Mb ) -> Prestashop v1.5.6.2 -> SSL lapetitecroisette.com -> Hosting 128Mb/50GbHdd Space ( less than 400 products, DB less than 2Mb ) -> Prestashop v1.5.6.0 -> SSL In both sites i'm not able to load HTML editor with content, it only function in firefox but i think it will not works in the future because of browser updates. I'm also not able to load images in product, categories, etc. I think it is related to a security issue over SSL protocol : Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check http://xhr.spec.whatwg.org/. Mixed Content: The page at 'https://www.lapetitecroisette.com/myadmin!/index.php?controller=AdminProducts&id_product=2&updateproduct&token=b11230a1ec0dd8ae9309883e34bacd27' was loaded over HTTPS, but requested an insecure XMLHttpRequest endpoint 'http://www.lapetitecroisette.com/'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS. Looking around i've found a problem related jquery-1.7.1.min.js, but i'm not expert enough to understand if it is the problem and how to solve it. Mayebe it could be solved throught php.ini or some .htaccess directive but i've no idea. Any help is appreciated, Regards, Amar
  18. I've solved the problem in PrestaShop v1.5.x First : Follow solution in Github : https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/commit/9377775eca428c7022abd4bfa301ef83c8b108b8 ( I use productcomment v3.3.4 and the fix is already done ). Second: Correct the tpl file inside your theme folder modules/productcomments/productcomments.tpl ( as indicate in Github ) Third ( i've lost many time to solve this stupid problem ) : check if inside your theme folder there is a sub-folder named js where there are the javascript of your themes, you can find inside another productcomment/productcomments.js file that override the default js file. So you need to modify this file as suggested in github and the problem could be solved. Regards, Amar
  19. I've solved the problem in PrestaShop v1.5.x First : Follow solution in Github : https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/commit/9377775eca428c7022abd4bfa301ef83c8b108b8 ( I use productcomment v3.3.4 and the fix is already done ). Second: Correct the tpl file inside your theme folder modules/productcomments/productcomments.tpl ( as indicate in Github ) Third ( i've lost many time to solve this stupid problem ) : check if inside your theme folder there is a sub-folder named js where there are the javascript of your themes, you can find inside another productcomment/productcomments.js file that override the default js file. So you need to modify this file as suggested in github and the problem could be solved. Regards, Amar
  20. Hi, I'm using Prestashop v1.5.6.0 ( SSL ) : https://www.lapetitecroisette.com I'm not able anymore to add image to any product or replace the old product images. Whe i try to load an image the system respond : undefinied I inspected the code, the chrome console show this message : Mixed Content: The page at 'https://www.lapetitecroisette.com/myadmin!/index.php?controller=AdminProducts&id_product=234&updateproduct&token=b11230a1ec0dd8ae9309883e34bacd27' was loaded over HTTPS, but requested an insecure XMLHttpRequest endpoint 'http://www.lapetitecroisette.com/'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS. Any help is appreciate ! Regards,
  21. Hi, Today the HTML editor ( PS v1.5.6.2 ) do not load the description content anymore ( it load a blank content ) The strange behaviour is with any content ( products, categories, homepage editor, etc. ) I tested it with Chrome and Firefox and i have the same issue, i do not change anything in my PS installation but, if i look the console, i've a strange message : Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check http://xhr.spec.whatwg.org/. My website is running over SSL protocol and i've no clue how to solve the problem. Any help is appreciate ! Regards,
  22. Hi everybody, The productcomment module do not works, when i try to make a comment on every product the system respond : invalid costumer name invalid comment etc. I've test the solution found in github : https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/commit/9377775eca428c7022abd4bfa301ef83c8b108b8 But do not works, so i've uploaded the product comment module from another PS installazione where it works correctly, now i've the ver, 3.3.4, , everything do not works for me. Website : www.casa-esclusiva.com Someone have any clue ? Regards,
  23. Hi, I don`t know why but after moving my website to another provider i got an error when i try to upload images in my products. I tested the solution under different posts but my case is different because is related to https, when i try to upload an image this is the error: Mixed Content: The page at 'https://www.lapetitecroisette.com/myadmin!/index.php?controller=AdminProducts&id_product=234&updateproduct&token=b11230a1ec0dd8ae9309883e34bacd27' was loaded over HTTPS, but requested an insecure XMLHttpRequest endpoint 'http://www.lapetitecroisette.com/'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS. I understand that the problem is related to the security issue due to load files through http instead https but i`ve no idea how to fix it. Do you have any clue ? Thanks for your help, Regards
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More