Jump to content

razaro

Global Moderators
  • Posts

    2,541
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    23

Everything posted by razaro

  1. Think it is fetching product-list.tpl from default theme for some reason and not one from your theme. That is why code and styling are wrong. And I can see it is called just on one place but not sure why it is wrong, from github https://github.com/PrestaShop/blocklayered/blob/master/blocklayered.php#L3159
  2. Well it is in modules blocklayered.php file so grab that whole hookHeader function, just remove that if(..) return false Also check in blocklayered.js if you have $('#product_list') or $('.product_list') on few places, for you I think .product_list should work.
  3. I do not see that block-layered.js and css files are loaded, so check if module is hooked into header hook. But more likely it is because of this part of code public function hookHeader($params) { if ((isset($this->context->controller->display_column_left) && !$this->context->controller->display_column_left) && (isset($this->context->controller->display_column_right) && !$this->context->controller->display_column_right)) return false; ..... so try to remove that whole if block, or if you are already using override, copy function without that code.
  4. It is hard to say as you are working on local server. Check if module is hooked in all default hooks and delete cache. Try to see in browser dev tools is there any JavaScript errors and check theme product-list.tpl does id have some element with id product_list.
  5. Sí se le prohibió foro para la venta de módulos de otras personas. (Google translate) https://www.prestashop.com/forums/topic/358646-advertencia-idesko-hook-pro-es-un-addon-robado/
  6. Yeah should be it, try it out. {$currency->prefix}{$currency->suffix} Edit: That why I linked admin controller where currency is defined.
  7. Well there is class folder in root, and file is Category.php and line could be 686 but this is from dev version https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/blob/develop/classes/Category.php#L686.
  8. Check https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/blob/develop/admin-dev/themes/default/template/controllers/products/prices.tpl#L136 and https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/blob/develop/controllers/admin/AdminProductsController.php#L3331
  9. Check http://www.smarty.net/docs/en/language.function.foreach.tpl there is built in first property that you can use. There is also iteration and index and solution by taydotech123 also works.
  10. Have you tried ? Working fine for me http://boutique.brunellocucinelli.com/fr
  11. You should keep friendly urls on and when that is on check if you have .htaccess file in your root folder. Also on what hosting and what type are you ? Check Advanced parameters > Configuration information maybe some error there could help you out.
  12. Sorry did not see solution for small amount of time I had earlier today and after that it was in maintenance mode. But I see your logo is not loaded through https on maintenance page, so check in Preferences > General did you enable HTTPS/SSL. If you want I can sent you my IP so you can add it to list that can see website.
  13. Strange one indeed, only idea is that somehow tinymce script , one that shows editor have wrong language set.
  14. Maybe menu items are set to float:right; , hard to say without link to your website.
  15. Change last part <div class="content" {if ! isset($HOOK_HOME)} style="margin: 50px auto 20px;" {/if}> {if $page_name !='index' && $page_name !='pagenotfound'} {include file="$tpl_dir./breadcrumb.tpl"} {/if} to <div id="center_column" class="content" {if ! isset($HOOK_HOME)} style="margin: 50px auto 20px;" {/if}> {if $page_name !='index' && $page_name !='pagenotfound'} {include file="$tpl_dir./breadcrumb.tpl"} {/if} that should be enough.
  16. It is really hard to say without link to your website and page where issue appears.
  17. There is a problem with theme it need to have main container with id center_column, because javascript code use that id to add sign-up form. This code is probably in header.tpl , so class content needs id center_column <div id="center_column" class="content" style="margin: 50px auto 20px;">
  18. Try to clear cache in Advanced Preferences > Performance, top right corner.
  19. You can edit that code in product.tpl directly or maybe go to Localisation > Translation in back office and choose Front office translations, default-bootstrap and English and find text text and change it. If you are asking how to edit files check http://www.inmotionhosting.com/support/website/ftp/getting-started-guide for FTP guide. So use Filezilla for example to find file product.tpl in themes/default-bootstrap folder edit that text to what you need, with some text editor. Save changes and upload. Edit: just saw your replay. Do not worry, backup file first to be safe. Then edit text between each <span style="line-height: 1.5em;">.....</span> You do not need any css or javascript for this.
  20. Well it depends if it is in product.tpl or in module, you did not said what it is. If it is a module you probably have some module configuration page or maybe new tab on back office products edit page.
  21. This is great module, it should be of big help to lot of people that are starting with PrestaShop but also to those who install new themes with lot of modules. Think this should be default module :-) Thanks for sharing, and great idea. Bravo.
  22. That could be extra code in product.tpl or module that adds tabs. In product.tpl search for tab8 maybe. For module check in back office > modules >positions and find sections displayProductTab and displayProductTabContent. There should be some info what modules are hooked there.
  23. Your images are created ok http://allwinning.nl/img/p/2/5/25-home_default.jpg but for some reason it does not display when Friendly url is activated http://allwinning.nl/25-home_default/bosch-accu-schroefmachine-ixo-iv-36v-.jpg So try to disable friendly urls first and test, then get back to enabled. That should also regenerate .htaccess file and maybe it will help. Also clear cache in Advanced Preferences >Performance. Also check
  24. Well you can clear cache in Back office > Advanced Preferences > Performance and top right corner. But that is already ok as customers should see correct page. And if you ask how to push customers to clean their browser cache, I am not sure. But think you will be OK.
  25. Looks good to me on Chrome, Firefox,Opera, Safari and Edge :-) Maybe same browser caching issue ? Try to open in Chrome incognito window.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More