Jump to content

awesomo

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Madrid
  • Activity
    Freelancer

awesomo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Seems like noone has an answer... strange since this error is easily reproducible. I hope the issue at the forge get assigned sometime
  2. The problem is I don't need a second language hehe This error only shows when you have 1 language and friendly urls enabled.
  3. It's a clean install on a test site, everyone should be able to reproduce the error, isn't it?
  4. Both are ok Required parameters: OK Optional parameters: OK
  5. I've opened an issue about it: http://forge.prestashop.com/browse/PSCFV-11264 All help will be appreciated.
  6. Hello, If the languages are deleted the error still happens. I installed prestashop downloading the original package from the main page, uploading it via FTP and running the install script. I've also tried the latest 1.5.6.1 version from github and the error occurs too, but instead of an infinite redirect loop, it shows this php error: Warning: File (edited)/htdocs/prueba/my-account.php is deprecated in (edited)/htdocs/prueba/classes/Tools.php on line 2136 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at (edited)/htdocs/prueba/classes/Tools.php:2136) in (edited)/htdocs/prueba/classes/Tools.php on line 105 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at (edited)/htdocs/prueba/classes/Tools.php:2136) in (edited)/htdocs/prueba/classes/Tools.php on line 108 Thanks.
  7. Hello, I'm experiencing a strange error on a clean installation of PS 1.5.6.1. Everything is fine until I disable all languages except english, and enable Friendly URLs. Then a ERR_TOO_MANY_REDIRECTS error appears when I try to access some pages like my-account or cart. I've tried: -Clearing the cache. -Disabling the cache. -Deleting the cookies. -Regenerating the .htaccess by disabling/enabling friendly URLs. -Deleting the .htaccess and making Prestashop create one new again. -Checking php errors (all clear). -Enabling PS_MODE_DEV to see if some error appears. Nothing. -Reading Prestashop forums, looking for people with the same problem. Nothing. This error seems to go away if I enable a second language, or if I disable Friendly URLs. Any ideas what could be causing this? Thanks.
  8. Hello, I have a fresh installation of PS 1.5.3.1 and a custom theme for my store. Right now it has ~200 products. The problem I'm having is that my main provider sends a csv file to me every week with the updated product prices and, as you would imagine, update them one by one is a painful task. I tried to use the csv import tool to make the update but it doesn't seem to have this feature. What can I do to update my product prices? Thank you in advance.
  9. Thank you, it worked well. However I didn't have any problems before on the previous version and I don't like very much to change the core files. Is there a way to fix that without editing clasees/ImageType.php?
  10. Hello, after upgrading my shop from 1.5.2 to 1.5.3.1 everything seems fine on Chrome and Firefox, but product images in home featured and product templates don't show on Internet Explorer. Looking at the source seems like the width and height attributes are empty. I've checked the tpl smarty files from the default theme and mine, and both are ok. For example: <img src="{$link->getImageLink($product.link_rewrite, $product.id_image, 'home_default')}" height="{$homeSize.height}" width="{$homeSize.width}" alt="{$product.name|escape:html:'UTF-8'}" /> Translates to: <img src="http://shop.com/image.url" height="" width="" alt="Product Name" > Thanks in advance.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More