Jump to content

darnux

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Activity
    Freelancer

darnux's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hello all! I'm experiencing a strange problem in the back office. I go to Catalog > Products, I try to filter all products attached to Home category to manage the featured products in the home. When I type Home (Inicio in my spanish store), the filter shows some products, but not all the products attached to the Home category. In fact, if I go to a particular products details, I can see how it is attached to Home but not displayed in the filter. Please, help me solve this mistery
  2. Thank you for your comments! The proyect where I had the problem was cancelled, so I didn't go deeper. But there were redirections involved too. Good to know for future projects.
  3. Hello. I have already installed PavelRacack.CZ module, in Prestashop 1.5.6.2 and the sitemap.xml only shows this: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <sitemapindex xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9"><sitemap><loc>http://MYDOMAIN.COM/sitemap.xml</loc><lastmod>2014-03-10T18:50:18+01:00</lastmod></sitemap><sitemap><loc>http://MYDOMAIN.COM/sitemap.xml</loc><lastmod>2014-03-10T18:50:18+01:00</lastmod></sitemap></sitemapindex> How can I get the module creating a complete sitemap? Thank you for your help!
  4. Me pasa exactamente lo mismo. ¿Alguna indicación para hacer funcionar el módulo? ¡Gracias!
  5. Hello. I have just installed a new Prestashop (1.5.6.2). With the default theme, and without any change or modification (I already have the demo products), when in SEO options I activate friendly urls (with mod_rewrite active), the friendly url works fine, but always a page is loaded, I have the same problem: TECHNICAL ERROR: Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror When I turn friendly urls off, the problem disappears. I can't figure the relationship between friendly URLs and javascript, nor what to modify to fix it.
  6. Hello. I've been given a Prestashop backup from a possible customer in order me to install in my server and take care of his online shop. I want to be sure everything is ok before I accept the job. I have found that the shop runs Prestashop 1.5.4.1 and the theme, once I found it on theme forest searching by its name, says it's compatible from 1.5.5 to 1.5.6.2+ My question, are there known issues in this situations? The theme looks awful, and I want to be sure I can fix it from its options, before accepting the job. Sadly, the shop owner don't have the theme installer, and can't ask for it to the former developer, because personal problems. Thanks in advance for your help
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More