Jump to content

TurtlePie

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Yogyakarta
  • Activity
    User/Merchant

TurtlePie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. ya there is foldername in localhost, but after we move to online, all file under root base directory /www/ , so not under foldername again yes?
  2. why u wrote "simplex"? i confuse what should i write in "physical_uri" value, i try "/" but its not working for front and back all : Not Found The requested URL / was not found on this server. i already change "PS_SHOP_DOMAIN and PS_SHOP_DOMAIN_SSL" to my domain also change "ps_shop_url"
  3. i uninstall and install again, but the subcategories "+" still wont show until i click one of the categories and subcategories emerge and "+" show now. but when i refresh or go home page domain, the "+" dissapear / invincible again.
  4. ups.., hell yeah just realize, my product subcategory didn't show "+" to expand the dropdown
  5. Owwwww!!!! this is working, thank u very much, i desperate editing code but found nothing, till now. did this SQL manual instruction resulting any force code to system? I mean with this manual SQL maybe any negative side effect?
  6. yes, same problem with me, i have problem with product status always out stock when other attribute actually in stock, happen in product list prestashop 1.5.2. It solved in 1.5.3 but after upgrade, error when add new or updating product
  7. same problem with me. today i try the new upgrade presta 1.5.3, this problem seems no more, but the problem emerge when updating from 1.5.2 to 1.5.3, cant add new product or edit. so i back again to 1.5.2, maybe someone expert can help see the code inside 1.5.3 to be implement in 1.5.2 about this problem
  8. hola, is there any update for my previous error, no picture showed, just blank
  9. same problem with me, some said in version 1.4.1 problem already fixed, but i install 1.5.2 seems the problem still occur. i see the code in product list.tpl : but 'Product available with different options' didnt work, in front office always say 'Out of Stock' really2 need someone mastering help for this
  10. Hello, I use Presta 1.52, and have a problem with the products who has combination attribute, If the default combination will run out of stock the other combination will not make default combination by itself, so if a customer click on that product it will see that it's out of stock ... but in fact we have it but wit a different model or a different size .. This is very important, cause we cant every time set manually the default combination, we have hundred product, and also most customer will not click the detail product if in product list there is note "out of stock" please help me
  11. Hello, I use Presta 1.52, and have a problem with the products who has combination attribute, If the default combination will run out of stock the other combination will not make default combination by itself, so if a customer click on that product it will see that it's out of stock ... but in fact we have it but wit a different model or a different size .. This is very important, cause we cant every time set manually the default combination, we have hundred product, and also most customer will not click the detail product if in product list there is note "out of stock" please help me
  12. How about if i want to change the color OR add pattern image outside the main page (leftcolumn, center, rightcolumn). so left side of leftcolumn and right side of right column. Look at the picture, i mark black dot, in left and right.
  13. i still building the site in xampp localhost, not in hosting yet. where i can find the permission? I turn on error reporting: In the top page: Notice: Undefined offset: 6 in C:\xampp\htdocs\demo\modules\minicslider\minicslider.php on line 449 Notice: Undefined offset: 6 in C:\xampp\htdocs\demo\modules\minicslider\minicslider.php on line 449 in the modul hook location Notice: Undefined index: id in C:\xampp\htdocs\demo\cache\smarty\compile\e5b64e4854a8cc575ebb7e8dbd2dab00d0ef6fe7.file.front.tpl.php on line 31
  14. Need help, I use prestashop 1.52, and just install this module, add picture, transplant this modul in the home page but result blank picture. I dont know whats wrong...
  15. I try it, but doesn't seems work with prestashop 1.5.2 I copy and replace tpl and css file. the result like this...
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More