Jump to content

Yafay

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Yafay

  1. I really hope the # could be able to put in the product name.. I was thinking to put NO. instead of # sign, however, No. made the product names too long, that I dont like it. So, is this cannot solve at all?
  2. Hi. any solution for above issue? the scroll of manufactures images are still not show up!
  3. Agree to wlongdonstudio. 8500 Pictures took large memory. It needed 7-hours of processing time to import my products. Some of product image were goes to a blank image, when I delete it and uploaded again it gives warning "undefined". Image cannot change still, front office also not shown for defined images. Is my config setting correct? /* Debug only */ @ini_set('display_errors', 'on'); define('_PS_DEBUG_SQL_', true); @ini_set('memory_limit', '300000M'); $start_time = microtime(true); /* Compatibility warning */ define('_PS_DISPLAY_COMPATIBILITY_WARNING_', false);/* SSL configuration */ define('_PS_SSL_PORT_', 443);
  4. Hi, I have a problem with the Manufacturers scroll. After change Force compilation to Recompile templates, the scroll of the pictures missing! So I go back to recompile, and check for CCC whether is on, but it doesn't work at all. See the attached file below, the version is 1.5.2 prestashop. Please help in advance. Thanks! why manufacturer images suddenly missing?
  5. Thanks for the suggestion, the regenerate product images doesn't solved. My store not yet open, I just doing local test, I appreciated for helping but my another possible idea is to re-create a new store and upload products again. good luck to me, anything I'll report here.
  6. Hi, I still prefer a module which able to base shipping on quantity. I would have to re-upload my products by setting the weights, so weight range is not an easy way to set shipping cost.
  7. Hi, I don't understand why my product image in front office cannot show, but back office and image folder uploaded success. Yesterday I was uploaded products by csv and images can display FO, but now it give me this trouble, a huge trouble.. Please tell me what to do? Thanks. See attached screenshot below: The backoffice product image was there, but.. Front office not showing image I went to check image folder, it was all there, then why it refuse to show up in FO?
  8. Hi, why all my client mails goes to Junk mail folder?
  9. Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: two named subpatterns have the same name at offset 69 in /home5/michaew0/public_html/domain/classes/Dispatcher.php on line 666 using presta 1.5.2, after upload all files to ftp, I got this warning, ever see this before, how to solve?
  10. Thanks for reply! I tried to re-install in both site which are all in PS 1.5.2 but different template. One of it works fine but another one not displayed, only will be there if I set for product footer, not shown for product tag. Is there any way to make it display or it's my template not compatible to it?
  11. I would like to place this module in product tag, how to make it? Really dislike it to be above my product description..
  12. Hi, do you know how to ignore Terms of Service? I'd erase checked box from order-carrier.tpl and var msg on line 39, but cannot continue to the next step for payment at front office. Although the checked box has been erased but I want to make it without accept terms of service and pass through the last step.
  13. Thanks for your help, I delete themeinstallator module from htdocs file, and went to back office update it again, and finally works.
  14. Hi, I was updated Import/export a theme addons but can't install in PS v 1.5.2. The original addon import theme was cannot worked, I get error message /modules/themeinstallator.php line 315. So, I have to update it. However, when I hit the button 'Install' I get 'module not found'. why?
  15. Hi, does this work for 1.5.x? I get 'An error has occurred during the file copy.' for PS v 1.5.2 ..
  16. Hi, thanks to your template. I added products category module on product page, I am wondering how to move this block to bottom, which don't want it to be above the product description block. Could anyone help me?
  17. Hi, it seems Ps new versions always have bugs. After imported product csv file, all products are gather in Home category only, I tried to place correctly in this two ways (1,2) and (Cloth,Caps) but still not working at all. Btw, images also cannot show. I think this is big issue. Going to try (Home,Cloth) ..
  18. Problem solved here: http://forge.prestashop.com/browse/PSCFV-5717 https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/commit/93038e45f80c0fbe31cfd61432c2826fe701c916 Good luck
  19. Hi sandysasmita, They solve this bug here: http://forge.prestashop.com/browse/PSCFV-5717 You need to delete the three lines below in your file classes/shop/Shop.php // Optimization - don't redirect and allow WS and other script to work if (!$id_shop) $id_shop = Configuration::get('PS_SHOP_DEFAULT'); For mine is line 330-332. And then clear your browser cookies. I am so Happy now!! Have a nice day!
  20. Issue similar to this topic: http://www.prestashop.com/forums/topic/196983-ps-1520-customer-cant-login-in-front-end/
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More