Jump to content

KGI

Members
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KGI

  1. Hi fellow PS users. We have two PS site which are giving the same problem. We installed an SLL certificate on each of the two sites. We enabled SSL saved and then enabled SSL on all pages. Https and the padlock works just as it should until we navigate to various products on either of the sites. we have found that the *not secure* parts of the pages such as images are not secure warning is now shown. After very careful searching we found that the prestashop default theme seems to have a bug in it, where as when you create a new Product listing any image that is loading into the body of the text of the listing (not main images) is not being shown as https but only in http. However, by removing the image and recreating the image it is then saved as a https and there ends the problem. However, as we have several hundred products it is far to much work to change each listing. So the question is - if all pages are set (and have been set to) SSL why is the standard default theme not changing these small added images to https and does any one know how to fix this bug. As far as I can tell everyone who uses this extra facility will have the same issue. I await and fingers crossed that somebody on here or from PS can solve this little issue. thank you in advance Sebastian edit: the location of the image is thus held in the img/cms folder and it is this fold that is not being forced to go https !! http://www.mdrdirect.co.uk/img/cms/1-87.bmp
  2. I cannot change the password either - followed all instructions - as above but same as the images posted - nothing to click to change password. Please can some one help us poor people. cheers
  3. Edit @ Bassel Have just asked our hosting to double check if the Curl is active or not and to activate it if not - will write back here what the out come is and hopefully shortly... next edit some 20 min later OK - we have CURL already fully installed and active - this did not resolve the issue post as written below still un-solved Edit at 13.42 - used prestashop online chat - told to contact programmes and then chat was cut. Also on the phone - its says 4 min wait - its now 11 min and ext 590 is now unavailable and and answer phone followed by termination of call Super customer support from Prestashop eh!! I have just spent 12 hours loading this nice new 1.70 PS which was freshly downloaded on the 1st Feb 2017 for our domain mdrdirect.co.uk Having spent some time puting in various data - I moved to the modules section and guess what ........ was greeted by this Cannot get catalog data, please try again later. Reason: Data from PrestaShop Addons is invalid, and cannot fallback on cache As I can see this issue seems to be dating back a bit now having found this post after the event of loading 1.7 Is there a simple fix ? Why has the prestashop team not resolved this and the most important part of all - why has the prestashop team continued to allow this version to be downloaded from their site. and finally should I delete it all and revert back to 1.6 Any help on this issue is most welcome Many thanks Ian
  4. Hi - I am very grateful for your continued help Sadly I checked after receiving your message here and the warning notices are still in place using the google structured data testing tool / fetch url for domain www.herpa.online So really not sure whats going on here The EUR status still shows prior to the price. Ean
  5. After another night of head scratching - the Google Structure module still throws up the warning. After much work - the Currency symbol is still showing and causing the google error. is there anyone who can help with the script of PS1.6.1.6 to resolve this issue Clearly all new down loads of this PS version will have same error warning from Google - so it must perhaps be a fix somewhere along the line PLEASE, please, please help Ean
  6. Here are some links Main item open in its own page http://herpa.online/en/herpa-announced-new/657--herpa-wings-82mlcz7206-iraqi-air-force-sukhoi-su-25k-frogfoot.html <p class="our_price_display" itemprop="offers" itemscope itemtype="https://schema.org/Offer"><span id="our_price_display">EUR 45.95</span><meta itemprop="price" content="45.95" /><meta itemprop="priceCurrency" content="EUR" /> tax incl.<meta itemprop="priceCurrency" content="EUR" /></p> The above seems ok But still throws up the error Ean
  7. HelloWe are still getting this error ing price EUR 119.95 (The property EUR 119.95 is not a valid price specification. Learn more about http://schema.org/price.) <span itemprop="price" class="price product-price"> Despite us using this script <span id="our_price_display">{convertPrice price=$productPrice|floatval}</span> <meta itemprop="price" content="{$productPrice}" /> <meta itemprop="priceCurrency" content="{$currency->iso_code}" /> in the product.tp any further ideas? Ean
  8. Hi - OK So I can see we are nearly there - the product.tpl does the main part of the web site But on are front page to which Google is testing is the Featured products Module for the home page - this does not seem to be using the product.tpl file that we have amended - so must presume that there is another file to be amend - Do you know which one. Ean
  9. We are going to try this - hopefully it will work only question is this wording ?? |floatval} <span id="our_price_display">{convertPrice price=$productPrice|floatval}</span> <meta itemprop="price" content="{$productPrice}" /> <meta itemprop="priceCurrency" content="{$currency->iso_code}" /> REgards Ean
  10. I am looking in the product.tpl And can see this script Which is slightly different to that show on the link above <span id="our_price_display" class="price" itemprop="price" content="{$productPrice}">{convertPrice price=$productPrice|floatval}</span> {if $tax_enabled && ((isset($display_tax_label) && $display_tax_label == 1) || !isset($display_tax_label))} {if $priceDisplay == 1} {l s='tax excl.'}{else} {l s='tax incl.'}{/if} {/if} Am I looking at the right file ? Ean
  11. Hello - I am very grateful for this link - Thank you one last question - to which file and path does it relate to Many thanks Ean
  12. I am very sorry I just cannot find anything about this issue on this forum - I must be doing something wrong - just so many way to type the error and if it does not match your thread - It will not show Please assist Ean
  13. Hi bellini13 Tried No results found for 'structured data testing tool'. - Found 2 entries for this - nothing to do with my issue and not your. No results found for 'not valid price specification'. - nothing for this entry No results found for 'google warning price'. - nothing for this entry No results found for '<span itemprop="price" class="price product‐price">'. - nothing on this What text do I need to enter - even re-search your user name only came up with last entries. And several other lines of text - nothing seems to come up Please could I have at least one link - thank you Ean
  14. Hi Thank you for looking and checking - I am looking at everything to try to determine what Google is on about - and as much as this error popped up I thought it might be grabbing at a hope line. I have spent several hours trolling the forum here - and very hard to find the data you tack about - if you could help and point me a link I could try to get at leasy this issue sorted. In the matter of Google have post on their forum for help and still waiting to see if any one knows more or can help. The site is www.herpa.online nothing unusal about it - so am blanked at what it could be. Ean
  15. Hi PS fellow PS users and advisers. A few days agon we had our new site removed from Google Search Engine by Google - they sent us a email advising they had with drawn our site and its pages from their search results. Oh crap we thought and started to look into this - we are not much further though. So we have found some data via the Google Structured Data testing tool. (Which may be the reason we have been blocked - it might happen too to new suers of PS too.) It has found an error on each of our products. We have 3 curencies Euro by default, GBP Pound and Polish zloty domain in herpa.online They found this error in the price of the default currency - Euro and it seems the pacement of the Euro sigh and the use of a comma , as seperator rather than a full stop . Does PS team need to urgently look at their coding ? This is what google wrote to us warning price 45,95 € (The property 45,95 € is not a valid price specification. Learn more about http://schema.org/price.) priceCurrency EUR availability http://schema.org/InStock and code href="http://herpa.online/en/herpa-announced-new/657--herpa-wings-82mlcz7206-iraqi-air-force-sukhoi-su-25k-frogfoot.html" rel="http://herpa.online/en/herpa-announced-new/657--herpa-wings-82mlcz7206-iraqi-air-force-sukhoi-su-25k-frogfoot.html"> <span>Quick view</span> </a> <div class="content_price" itemprop="offers" itemscope itemtype="https://schema.org/Offer"> <span itemprop="price" class="price product-price"> 45,95 € </span> It seems that PS programe is auto imputing the data about schema.org etc and this is why we have been barred Clearly this could be a serious BUG in PS 1.6.1.6 - please advise urgently Please can this be looked at and reply - cheers Ean
  16. Hello Thank you, yet again The module is called belvg_backgroundpages it was one of the recommended modules (free) as list on this page https://www.prestashop.com/forums/topic/233442-free-modules-list-only-valuable-and-proven-solutions-31032014/ In total we tested 4 of these - 3 were found not to work or function correctly with 1.6.1.6 (which included this module causing the problem) - and were put back to being unabled. The belvg_backgroundpages module was deleted this moring and we now have full access to our catorgories. The other module we added - was the zompin chat - which seems to be working correctly. As a point of interest - we tried to send you a small donation ( also a week or so ago too) - via your web site link. It seem its all in Dutch and only allows USD $ - as its in dutch could not see where to go directly to make a paypal to paypal payment - only via credit card. PV me to assist on this. cheers Ian
  17. Having recently updated various modules in the back office in the last few days I have just gone to edit one of my catorgories. The edit page no longer opens and this error page and data is shown (please note that all was performing correctly before the various module updates) [PrestaShopException]Id must be filled for categories tree at line 104 in file classes/helper/HelperForm.php 99. break;100. 101. case 'categories':102. if ($categories) {103. if (!isset($params['tree']['id'])) {104. throw new PrestaShopException('Id must be filled for categories tree');105. }106. 107. $tree = new HelperTreeCategories($params['tree']['id'], isset($params['tree']['title']) ? $params['tree']['title'] : null);108. 109. if (isset($params['name'])) { HelperFormCore->generate - [line 65 - classes/helper/HelperForm.php] HelperFormCore->generateForm - [line 246 - override/controllers/admin/AdminCategoriesController.php] - [1 Arguments] AdminCategoriesController->renderForm - [line 2031 - classes/controller/AdminController.php] AdminControllerCore->initContent - [line 199 - controllers/admin/AdminCategoriesController.php] AdminCategoriesControllerCore->initContent - [line 189 - classes/controller/Controller.php] ControllerCore->run - [line 367 - classes/Dispatcher.php] DispatcherCore->dispatch - [line 58 - admin/index.php] Furher - trying to add a new catorgory this error page data is also shown. [PrestaShopException]Id must be filled for categories tree at line 104 in file classes/helper/HelperForm.php 99. break;100. 101. case 'categories':102. if ($categories) {103. if (!isset($params['tree']['id'])) {104. throw new PrestaShopException('Id must be filled for categories tree');105. }106. 107. $tree = new HelperTreeCategories($params['tree']['id'], isset($params['tree']['title']) ? $params['tree']['title'] : null);108. 109. if (isset($params['name'])) { HelperFormCore->generate - [line 65 - classes/helper/HelperForm.php] HelperFormCore->generateForm - [line 246 - override/controllers/admin/AdminCategoriesController.php] - [1 Arguments] AdminCategoriesController->renderForm - [line 2031 - classes/controller/AdminController.php] AdminControllerCore->initContent - [line 199 - controllers/admin/AdminCategoriesController.php] AdminCategoriesControllerCore->initContent - [line 189 - classes/controller/Controller.php] ControllerCore->run - [line 367 - classes/Dispatcher.php] DispatcherCore->dispatch - [line 58 - admin/index.php] Can anyone from PS let me know whats gone wrong or is there a fix for this. Chees Ian
  18. Hi - Well it just goes to show - how a simple , can casue such trouble. case 'condition': $condition_array = array( 'new' => array('name' => $this->l('New'),'nbr' => 0), 'used' => array('name' => $this->l('Used'), 'nbr' => 0), 'refurbished' => array('name' => $this->l('Refurbished'), 'nbr' => 0), 'one' => array('name' => $this->l('one'),'nbr' => 0), 'two' => array('name' => $this->l('two'),'nbr' => 0), 'three' => array('name' => $this->l('three'),'nbr' => 0), 'four' => array('name' => $this->l('four'),'nbr' => 0), 'five' => array('name' => $this->l('five'),'nbr' => 0), ); The dat is now correct and posted here for others to use and read. However, It is very important to all who read this that I would not have been able to complete this task with out the huge support from Nethercott Constructions - PrestaShop modules and guides He has answered the various requests for help very quickly ; and a VERY BIG THANK YOU IS GIVEN TO YOU for all this help Which means if you want to see the modules this chap has - he is there to help and support you - he knows his stuff Thank you regards Ian
  19. Hi - this was a good idea of yours - thank you here is the report as requested Parse error: syntax error, unexpected ''one'' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting ')' in /home/herpa/public_html/modules/blocklayered/blocklayered.php on line 2514 Here is the linage 2508 - 2519 case 'condition': $condition_array = array( 'new' => array('name' => $this->l('New'),'nbr' => 0), 'used' => array('name' => $this->l('Used'), 'nbr' => 0), 'refurbished' => array('name' => $this->l('Refurbished'), 'nbr' => 0) 'one' => array('name' => $this->l('one'),'nbr' => 0), 'two' => array('name' => $this->l('two'),'nbr' => 0), 'three' => array('name' => $this->l('three'),'nbr' => 0), 'four' => array('name' => $this->l('four'),'nbr' => 0), 'five' => array('name' => $this->l('five'),'nbr' => 0), ); this is line 2514 - 'one' => array('name' => $this->l('one'),'nbr' => 0), regards Ian
  20. Good Morning - thank you for getting back to me. I am not sure how the coma was deleted - but none the less - it is back in place. case 'condition': $condition_list = array( 'new' => $this->translateWord('New', (int)$filter['id_lang']), 'used' => $this->translateWord('Used', (int)$filter['id_lang']), 'refurbished' => $this->translateWord('Refurbished', (int)$filter['id_lang']), 'one' => $this->translateWord('one', (int)$filter['id_lang']), 'two' => $this->translateWord('two', (int)$filter['id_lang']), 'three' => $this->translateWord('three', (int)$filter['id_lang']), 'four' => $this->translateWord('four', (int)$filter['id_lang']), 'five' => $this->translateWord('five', (int)$filter['id_lang']), ); uploaded the file again - but the site performed the same - white hung blank page. Reverted back to orginal file (which only shows the three defaulted lines of data - and site agin works as normal Now I know you have been on this case with me - and I think you very much for all the help you have given. But it seem so strange that the other 3 files that are changed and the 2 DB tables ahanged and it all works fine - is that not strange...... Any further ideas are welcome Ian
  21. Hi - We are back on the case of adding addition conditions five in total (one two three four five) We numbered them like this as it is easy to change the text in BO translations.( come on PS staff add 5 like this as a default on PS downloads - it would help your users) Now we have got it working The only file we cannot load up is Modules/blocklayered/blocklayered.php Here is the text we wanted to upload case 'condition': $condition_list = array( 'new' => $this->translateWord('New', (int)$filter['id_lang']), 'used' => $this->translateWord('Used', (int)$filter['id_lang']), 'refurbished' => $this->translateWord('Refurbished', (int)$filter['id_lang']) 'one' => $this->translateWord('one', (int)$filter['id_lang']), 'two' => $this->translateWord('two', (int)$filter['id_lang']), 'three' => $this->translateWord('three', (int)$filter['id_lang']), 'four' => $this->translateWord('four', (int)$filter['id_lang']), 'five' => $this->translateWord('five', (int)$filter['id_lang']), ); But when iploaded the front office (ie:web site does not open at all) However - if we leave the data out and keep it as original file - as stated above - our amendments actually work Do you have any ideas about this ???? Please come back - as we are 99% there now Many thanks Ian
  22. Hi again Thank you we managed to change the word (and a few others) from 'In Stock' to 'Buy item' But to be honest - the whole scripting is very poorly designed as it is crazy to have one word which is used in two very different situations ie When an item is in stock - default word says "In Stock" and when an item has 0 stock level but can ordered - default word says "In Stock" When we look at this latest version - it is not so user friendly as the other two 1.2.4 version we are still running. For instance in the early version when entering new product data it is easy to cut and paste via the mouse. Whilst in PS 1616 in the same area of adding body text - the mouse is sitched off (so copy - paste fuctions are not visible) so one is required to use ctrl v in order to paste - long winded on the hands. But back to the point in hand - Thanks you for pointing us in the translation direction which enabled us to completed change the wording all together. thank you Kind regards Ian
  23. Hello - Thank you for your reply - we'll have a look at this shortly and advise if this is indeed what helped us or not Kind regards Ian
  24. Hi - I posted a new question in the forum - and gave a word credit to you for all your help All the best ian
  25. Good Morning fellow PS users A big thank you to Nethercott Constructions - PrestaShop modules and guides - who helped without delay on a previous issue about Conditions in BO and FO Now having been able to change the Condition Wording and its colour we find now a little strange situation. When we put an item for ordering but 0 in stock - we get on the front page an orange box with the wording 'In Stock' we need to change that to our own wording - such as 'Order' Is there any one who know what we need to do. Kind regards Ian
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More