Jump to content

felix7

Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by felix7

  1. Hi, I want to make an ajax call with parameters from a module, but it is being impossible. This is my JS code: var url = "moduleURL"; // from tpl with getLink(...) var xhttp = new XMLHttpRequest(); xhttp.onreadystatechange = function() { if (this.readyState == 4 && this.status == 200) console.log(this.responseText); else console.log("Bad: " + this.status + " - " + this.readyState); }; xhttp.open("GET", url, true); xhttp.send("test=test1"); // With simple passing, not JSON, which I tried too PHP code: class SendfilelistModuleFrontController extends ModuleFrontController { public function initContent() { $this->ajax = true; parent::initContent(); $value = Tools::getValue("test"); $mitest = "Good: " + $value; echo $mitest; } } I have been trying some calls, and it works with simple things, as return a string. But if I want to pass some parameters and then retrieve, I can't. I have tried with "Tools::getValue("test")", but it didn't work. In fact, it doesn't return "Good: null", it returns 0. Any idea? Thanks in advance.
  2. I know how to send a email and how to attach files, but in that method, which receives a variable named "$order", I want to get that files and this is what I don't know.
  3. Hi, I have a problem with images attached to some product in my order: So I'm trying to send the image when the order is completed. I want to send the email in "OrderConfirmationController", which receive a order as parameter. Is there some way to get attached files from that variable? I have been looking for 'Order' (and others) class and trying to get some information, but as weak typed language, I can't track too much with PHP (well, I'm a noob in Prestashop too). Thanks in advance.
  4. I tried too, but it didn't work. It's only in Order details, I can change other translations.
  5. Sí, y me sigue dando también un Error 404, pero sin ser mi web.
  6. Tampoco, me sigue dando el mismo error. He probado a ver si probando otras combinaciones en el link, pero nada.
  7. Sí, en la carpeta se me crean tres archivos: uno de la imagen en grande, otro de la miniatura y otro que es el tipo de archivo.
  8. No, no me ha funcionado. He probado también quitar todo: <IfModule mod_php5.c> php_flag engine off </IfModule> Y nada, me sigue dando 404.
  9. Son los archivos que puedes subir para personalizar el producto. No que yo lo suba para los usuarios, sino los que suben ellos.
  10. Perdona, no he especificado bien. Estoy en la versión 1.7 y quería decir que en la 1.6 no había tenido problemas con esto. He probado con diferentes imágenes de varios tipos y tamaños y nada. La dirección que me da error es: https://mitienda.es/displayImage.php?img=0c80271a28f9d4561e42c2c4f1a2bbd1&name=13-file1
  11. ¿A qué te refieres exactamente? ¿Es diferente a la versión 1.6? Me refiero a que en esa versión simplemente ponía la opción de subir un archivo con el producto y el usuario lo subía y ya está. Y podía subir PDF, JPG, PNG..
  12. Hola, estoy en la versión 1.7 y al añadir una imagen a un producto y luego querer verla desde el backoffice, desde la propia página del pedido, al darle a la imagen para verla/recuperarla, me lleva a una página de error 404 en mi propia tienda. ¿Alguna idea? Gracias de antemano.
  13. Hola, las traducciones del backoffice no funcionan del todo, algunas sí y otras siguen en inglés, aunque esté traducido en su correspondiente apartado. Incluso entrando a la carpeta del admin, a "themes" y modificando el template de, en este caso, "orders" (por ejemplo para cambiar el botón "update status"), sigue sin cambiarse. ¿Alguna idea? Gracias de antemano.
  14. Hello, I don't know why but my backoffice translations doesn't work, I even have edited admin templates because of I was in a hurry, but that doesn't work neither. Any idea? Thanks in advance!
  15. Hello, I have added customization (user can attach a image) to some product. Then, I want to see it in my backoffice, but when I click in the image, I get a 404 Error in my shop. Any idea? Thanks in advance.
  16. No, I just wanted to reset at 1. But I found a solution right now! I don't know why I'm getting that error, but I have been able to change the number from database. In 'ps_order_invoice', it looks like prestashop take last invoice number and plus one, so I have change that field and it's solved!
  17. "I have tried to change the number from backend, in 'Invoices' page, but I got an error 'Invoice number not valid'." I wrote this in my first post. Thanks anyway.
  18. What random param? I mean, I change that file, I don't understand why Chrome don't load again that file.
  19. Hello, I have tried to change the number from backend, in 'Invoices' page, but I got an error 'Invoice number not valid'. So I look up for other way, so I found out that I could change it from my database, in 'ps_configuration' table, but I don't have a row callled 'ps_invoice_number'. Any idea? Thanks in advance!
  20. Hello, I was designing and changing some things and I have found a problem: I have disabled cache, force compilation and all that stuffs to improve performance. I have no problem with laptop, but in the smartphone... I have had to clear cache by myself, so I don't know what doing (I have tested with others smartphones and same). It happens with Chrome, at least, but if I make a change, I don't want the users have to clear cache. Any idea? Thanks in advance.
  21. Bastaba con borrar la caché, me lo solucionaron aquí
  22. Hello, I have changed my domain and now categories have the old URL. I could delete and create these categories, but I would have to associate all products again. Any suggestions? Thanks in advance!
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More