Jump to content

dorje

Members
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dorje

  1. Hi all

    yesterday i moved my store from http to https. I performed the migration easily and now the site is showing ssl on all pages. i am facing no issue in front-end and backend. I also recrawled my store for any possible errors.

    However, i am facing one problem. i have many internal links in the category <in category description>, cms and product pages< in short description section > as i created them manually for internal link building but now updating those links is a serious pain in the ass. so can anybody tell me any trick or help to change them in instant through any scripts or database query.?

    The site is https://www.kathmanduclothing.com

    and the ps version is 1.7.2.2

     

    regards

  2. Hi all

    yesterday i moved my store from http to https. I performed the migration easily and now the site is showing ssl on all pages. i am facing no issue in front-end and backend. I also recrawled my store for any possible errors.

    However, i am facing one problem. i have many internal links in the category <in category description>, cms and product pages< in short description section > as i created them manually for internal link building but now updating those links is a serious pain in the ass. so can anybody tell me any trick or help to change them in instant through any scripts or database query.?

    The site is https://www.kathmanduclothing.com

    and the ps version is 1.7.2.2

     

    regards

     

     

     

  3. Hi 

    My contact us page http://www.kathmanduclothing.com/contact-us keeps redirecting to the homepage . i even deleted the page and recreated the contact us page but in vain. 

    post-381543-0-40075500-1480661686_thumb.png

     

    I had some manual redirect too so i did remove them all and generated all new friendly urls but again useless.

    Dont know what happening with that page.

    PS v 1.6.1.4

     

    Any idea anyone ?

  4. bellini13


    i havent upgraded recently.i have set the disable non prestashop module to yes. and the disable overrides to no.


    But a strange thing is happening whenever a disable a module after clearing the cache the site comes back and then again when i clear the cache the site does goes down again. Again when i enable the same module the site works again magically.


    dont know thats happening. 

  5. Hi all

    After clearing cache through backend clear cache option , my site goes down showing error 

    Notice: Undefined property: stdClass::$smarty in /home/ktmtest2/testktmcloth.com/classes/module/Module.php on line 2330

    Fatal error: Call to a member function createTemplate() on null in /home/ktmtest2/testktmcloth.com/classes/module/Module.php on line 2330

     

    i also replaced the module.php file with the backup version i had but the error is still coming

     

    Any idea 

    i tried to clear the cache manually but it takes time a lot, like a day .so does any body have any other alternative to clear cache manually and fast ?

     

    ps version is 1.6.1.4

  6. ok here is the website

    http://www.kathmanduclothing.com/ but its temporarily down because of clearing cache from backend. whenever i clear the cache through backend this error occurs 

    Notice: Undefined property: stdClass::$smarty in /home/ktmtest2/testktmcloth.com/classes/module/Module.php on line 2330

    Fatal error: Call to a member function createTemplate() on null in /home/ktmtest2/testktmcloth.com/classes/module/Module.php on line 2330

     

    and after several hours it comes back but today i m still facing the problem. site is not loading properly

  7. @kevin

    yes everything is added correctly but i cant see my reviews tab in product pages, in home page < left side widget  > and in dedicated reviews page. i dont know what to do all my customers reviews are gone now. and nobody is to help here.not even the yotpo support

    i contacted them twice through mail but they didnt reply. usually they used to reply within a day but this time aren't replying

    i guess the yotpo team doesnt supports the pretashop any longer. the module doesnt show in the prestashop addon either.

     

    thatswhy they are neglecting the prestashop users. i hope 

    post-381543-0-29688100-1469508813_thumb.pngpost-381543-0-15829900-1469508838_thumb.png

  8. hi team

    today i was just configuring my yotpo module and added Authorization accepted from PayPal for mail after purchase. then suddenly the widgets, reviews disappeared . i also added the Embedded Widget but removed it immediately becuase i thought that it created the issue but surprisingly it wasnt

    i did reset the module in hope of fixing the issue but it didnt work.

    So please hemp me on this. is this issue from yotpo side or it happened in only website.

    Also i noticed that yopto is no more in prestashop addons . So is yotpo no longer partner with prestashop., ?

  9. i did it but its overlapping and showing under the  top horizontal menu, logo, search

     

    #header .banner a {
      display: block;
      max-width: 1170px;
      max-height: 65px; 
      position: fixed;
      }
     
    #header .banner a img {
      display: block;
      width: 100%;
      height: 100%;
      max-height: 65px;
      max-width: 1170px; }
     
    /*# sourceMappingURL=blockbanner.css.map */
     

    bar and cart , so its not looking nice when scrolled.

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More