Jump to content

array064

Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by array064

  1. Saya masih penasaran dengan misteri SEO. JAdi sementara ikut nyimak dulu gan. **ikut gelar tiker, bagi2 snack**
  2. BTW, data ongkir JNE ini bisa didapat dari mana sih? Di situs jne hanya ada data ongkir setelah pilih kota asal dan kota tujuan. Di situsnya ga ada data dalam bentuk tabel.
  3. By the way, why Ejectcore not appear here since October 2010? In fact, in this thread many people who need information about the latest developments of this Filter Search Module.
  4. I've sent this in the "Feature Request" in the Bug Tracker at the beginning of November 2010 (3 months ago). But there has been no response from the team Prestashop. See this: http://www.prestashop.com/bug_tracker/view/5914/
  5. Mas gonebdg, thanks berat, TFS. Insya Allah akan saya coba. :)
  6. Ini masalah sederhana tapi krusial. Saya masih belum tahu bagaimana caranya upload image untuk digunakan ke CMS di Prestashop. Selama ini uploadnya manual, yaitu via FTP client lalu pasang tag img di konten CMS nya. Tapi cara ini sepertinya kurang praktis alias merepotkan. Adakah cara upload yang lebih instant / langsung ketika add/edit CMS? Apa ada yang punya module nya? Thanks for share.
  7. Evo 5.1 Template Editor apaan sih? Buat ngedit template? Mahal banget. Bisa2 bangkrut duluan sebelum jualan online, hehehe.. :cheese:
  8. Iya, kayaknya modul statistic deh. Karena table yang jadi masalah adalah table "ps_connections_page".
  9. Saya sering menghadapi masalah ini: Seorang pelanggan mencoba register di situs prestashop kita. Namun mereka melapor bahwa proses register gagal dan memunculkan error : "Alias Too Long". Itu kenapa ya? Sampai sekarang saya cari solusinya belum ketemu. NB: saya pakai PS Version 1.3.2.3 Thanks loh
  10. Where can I try the demo of "one page checkout"?
  11. Sebaiknya buat thread baru aja bro, biar ada yang jawab. So far, saya belum bisa bantu. Kalau ini threadnya ttg One Page Checkout, jadi musti fokus ke sini.
  12. "One Page Checkout" itu istilah untuk proses pemesanan yang dipersingkat menjadi 1 tahap (yang tadinya proses pemesanan terdiri dari bbrp tahap). Harapannya supaya pelanggan bisa lebih mudah beli, dan ujung2nya diharapkan menambah omset penjualan.
  13. Bagus tuh bro, apalagi kalau disediakan download file table Excelnya.
  14. Coba lihat di errorlog webservernya.
  15. Kalau dah diupgrade, kasih tahu hasilnya gan. Tetap disuspend atau dah oke.
  16. Ada yang tahu ga, kapan planning versi final nya dirilis?
  17. Module apa saja yang digunakan? Saran sementara: segera upgrade ke prestashop terbaru.
  18. This corresponds to a “Module Translations.” Some prestashop users experience failure when they translate the module via “Module Translations.” Examples of failure that often occurs, for example: 1. all modules are not successfully translated, or 2. only some modules are successfully translated, while the rest is blank. This may be caused by “post data” that is sent is too large due to so many modules that exist in the modules directory (and all modules are used). To resolve this problem, some people suggested that we raise the value of post_max_size in php.ini, for example, increased to 32M, 64M, or even 128M. When trying these suggestions, still fail to translate all the modules, or only partially successful translate the module, while the rest is empty. And in fact, most hosting companies limit the use of value post_max_size or restrict access to php.ini. Therefore I suggest that the modules translation is separated only for each module. In other words, Prestashop users can translate each module one by one, so not all modules at once translated. Even if necessary, translation of the module can be restricted to the module that was installed only, while for the module that has not been installed is not a priority for translation. That’s all suggestion from me. Thank you. — Note: I also sent this suggestion to http://www.prestashop.com/bug_tracker/view/5914/
  19. This corresponds to a "Module Translations." Some prestashop users experience failure when they translate the module via "Module Translations." Examples of failure that often occurs, for example: 1. all modules are not successfully translated, or 2. only some modules are successfully translated, while the rest is blank. This may be caused by "post data" that is sent is too large due to so many modules that exist in the modules directory (and all modules are used). To resolve this problem, some people suggested that we raise the value of post_max_size in php.ini, for example, increased to 32M, 64M, or even 128M. When trying these suggestions, still fail to translate all the modules, or only partially successful translate the module, while the rest is empty. And in fact, most hosting companies limit the use of value post_max_size or restrict access to php.ini. Therefore I suggest that the modules translation is separated only for each module. In other words, Prestashop users can translate each module one by one, so not all modules at once translated. Even if necessary, translation of the module can be restricted to the module that was installed only, while for the module that has not been installed is not a priority for translation. That's all suggestion from me. Thank you. -- Note: I also sent this suggestion to http://www.prestashop.com/bug_tracker/view/5914/
  20. Hi, this is great discussion. Because, I'm thinking about shipping module (carrier module) too. Thank you.
  21. May be we should add this code in file ReferralProgramModule.php, at line 88 (on the registerDiscount function): $discount->cumulable_reduction = 1;
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More