Jump to content

Miha

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Miha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. rocky, thank you very much! I don't know where in product.tlp to put the code so that it would exclude "tax incl.". Otherwise it works great!
  2. I need this badly. I probably have to add a line of code to work this out, so can someone please help me?
  3. i need this too. when I set the price to 0€, it should display "call us for pricing". anyone?
  4. Is there a way to 'set as default' that all added images are associated with all the attributes? I added a picture and now I have to change all the attributes... no, I am not insane. Any thoughts?
  5. derailed, thank you very much for these tips. I only have one problem: In backoffice, text fields are empty (where values should be displayed). Does your code for backoffice work for you?
  6. DA means YES NE means NO "Okno" can be only set to DA (default is NE) when Predprostor is set to "DA". Otherwise you shouldn't be able to choose "Okno - DA". Okno and Predprostor are product features, and to choose Okno you have to choose Predprostor first. Without Predprostor you can not buy Okno as a feature. I hope you understand what I want. I overlooked the Help: Configuration & use section of this forums, sorry for that.
  7. I searched for this but couldn't find the answer. Lets say that I am selling t-shirts. You have to select model, color and size of the t-shirt. But when you choose Green, there is only M size available (out of S, M, L and XL). How to set (limit) this? Thanks in advance
  8. rocky, thank you very much, it works like a charm now
  9. I need some help. I want to add a piece of code at the start of the editorial module (right after . I want to add this code: [removed] if (AC_FL_RunContent == 0) { alert("This page requires AC_RunActiveContent.js."); } else { AC_FL_RunContent( 'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0', 'width', '556', 'height', '250', 'src', 'slideshow', 'quality', 'high', 'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer', 'align', 'middle', 'play', 'true', 'loop', 'true', 'scale', 'showall', 'wmode', 'window', 'devicefont', 'false', 'id', 'slideshow', 'bgcolor', '#000000', 'name', 'slideshow', 'menu', 'true', 'allowFullScreen', 'false', 'allowScriptAccess','sameDomain', 'movie', 'slideshow', 'salign', '' ); //end AC code } [removed] <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="556" height="250" id="slideshow" align="middle"> <embed src="slideshow.swf" quality="high" bgcolor="#000000" width="556" height="250" name="slideshow" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </object> Note that < script > tag (javascript) was removed from the upper code. Website loads everything before <!-- Center --> and nothing after (in the source code) - editorial module is to load next, but there seems to be an error in the code. There is also a JS that goes in the <head>, which shows up ok (in the source code) The code works in a standalone html or php file. The editorial.tlp file works fine without the upper code. What should I do so the website would run this code from editorial.tlp file?
  10. after replacing the file, when uploading a product image, i get this error: 1 error 1. an error occurred while copying image PrestaShop Version 1.2.4.0 - 0.125s
  11. Presta-Hoe, open "editorial.tpl" in your text editor (notepad, wordpad) and find "homepage_logo.jpg", then change it to your file name with desired suffix (.png)
  12. just upload your picture to editorial module folder. same goes with the logo, upload it to /img/.
  13. I tried that. Carrier A, weight range 0-1000kg - shipping 20€ : Product A = 200kg (default carrier) Carrier B, weight range 1001-2000kg - shipping 40€: Product B = 1200kg But: When adding the Product B (40€) to the cart (Cart block), shipping cost is set by Carrier A as a default carrier (20€). After checking out on the list of carriers there are both carriers displayed with different shipping costs (20€ and 40€), Carrier B is now checked (40€), but customer can still choose Carrier A. So, this is not a solution.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More