Jump to content

JavierP

Members
  • Posts

    605
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by JavierP

  1. any updates or solutions here? for 1.7.7.5 The prestashop search engine leaves much to be desired ..... especially for searches by tags it is heating my head ...
  2. Hi, has anyone been able to fix the problem? Without updating to the PS version 1.7.7.1 which is already corrected according to what they say ... And without deactivating the Faceted search module?
  3. Buenas @Tamade, para eso deberías subir directamente el logotipo a la carpeta img (Sin pasar por el backoffice, es decir, por FTP o Cpanel) y hacerle la llamada como te dice en el post que te ha dicho el compañ[email protected] <a href="{$urls.base_url}"> <img class="logo img-responsive" src="img/logo.svg" alt="{$shop.name}"> </a> Y entonces ya debería de cargar la imagen .svg Espero te sirva. Saludos
  4. Buenas noches @RaulRV prestashop desde la pestaña de importaciónes te facilita ejemplos de como tienes que poner la ruta de la categoría en cada caso. Te adjunto esta captura Desde ahí pinchas y se descargan los ejemplos de cada cosa.
  5. Por si de todos modos no podéis. Aquí aporta la última versión 3.0.6 descargada de la página oficial https://pagosonline.redsys.es/descargas.html como ha dicho el compañ[email protected] Aldeag. bizum.zip
  6. hello, provide us with some more information. Example url of your website, PS version and Template that you use to test the error you comment ...
  7. ok friend, your alysum template surely needs to be updated, there are new versions that can correct your problem. Currently the latest version available is 5.7.0. You can check it in this capture. To update it you have to enter "Theme Setting" and then in the "Welcome" tab you have to add your license, click on search for updates and update. If you want ask "Fred"
  8. Hi friend, 1st which version of your "alysum" template do you currently use? 2º Do you have any other third-party module installed to start session, search or something similar? 3rd you can write to your developer "Fred" if you have recently purchased the template.
  9. ok now work @4you.software but, can't you put the rule the other way around, that is, put only in the categories that I want the module to show? Because in the subcategories of the other parent categories, it continues to show if I don't add all the ids. But there are many ids.
  10. ok understood, thanks for your clarification. But I add the IDs of the categories where I don't want it to be shown ... but it ignores, it continues to show the module
  11. Thank you for your quick response. I do not know, if I am making a mistake when implementing the code, but it does not work for me, it is shown in all categories. I am attaching the code, so that you can verify if I am including it correctly.😓
  12. Thanks friend for your answer, I know. Sorry, I have not put a version because I have already put the "code" that I am using so that it only appears in the Category ID that I put ..... I am simply asking how this code can be modified so that it can also work in the subcategories. But if you need to know that, I make it easy for you. PS 1.7.6.9 and Module Carpartsfilter Needs more information?
  13. hello no one can enlighten me on how to do it ... thanks
  14. good friend, that page already exists by default in prestashop, put your url of your website and add this www.xxxx.xx / best-sales "/ best-sales" at the end With that the page should come out with "the best sellers" I hope it helps
  15. hello, have you tried to regenerate the thumbnails of the images? Go to Design> Image Adjustment> Regenerate Thumbnails. And deactivate the option to delete the previous ones ... if you have many products, your server may hang. If you have few, leave the option checked.
  16. yes check your path /themes/xxxx/templates/_partials/header.tpl and look for those lines .... you should have it like this, if you provide your url, we can help you better <h1> <a href="{$urls.base_url}"> <img class="logo img-responsive" src="{$shop.logo}" alt="{$shop.name}"> </a> </h1>
  17. Hello friends, I need to know how I can show a filter module, only in the parent category and subcategories that I want using the IDs, for example. Using the $currentCategory = Tools :: getValue ('id_category'); if ($ currentCategory! = 2) return; It only works on the ID that you put "2". That is, it is displayed in the "home" for example but not in the subcategories. I hope your help, I have not touched internal code for a long time;) thanks
  18. A vaya.... entonces es mas complicado. Pero bueno siempre te queda reinstalar el template o reiniciar ese propio modulo para que vuelva todo a su por defecto. Lo del "ROW 1" lo digo por el color amarillo que tiene...parece como desactivado pero lo mismo no es así.. no he trabajado con esa plantilla. Saludos
  19. Fíjate que hay tienes desactivado el "ROW 1" y puede que esa sea la configuración para escritorio. Y por eso solo te salga bien en la versión móvil .... o si quieres pasa nos la url de la web para verlo en vivo y poder ir mas a fondo...
  20. Buenas noches @amellaa fíjate si en la pestaña Parámetros avanzados>Rendimiento busca hacia la mitad de la pagina tienes activo el "smart cache" para el código javascript" y si es así desactiva lo y prueba si sigues con el mismo error. Ya nos comentas. Saludos
  21. Buenas @David Aguilar seguramente sea tema de mala configuración de tu plantilla. Si nos dices que plantilla utilizas y pones alguna captura del modulo "JX Mega Layout" Saludos
  22. Como te dice esta guía https://victor-rodenas.com/2016/12/09/activar-el-reporte-de-errores-en-prestashop-1-7/
  23. Si han pasado varios casos similares.... Que módulos usas de envíos? Alguno de correos, seur, mrw, etc o también el que dice el compi @Prestafan33 PD: Es una instalación limpia o hace poco actualizaste de una versión antigua a una mas actual? Toda información es poca jeje
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More