Jump to content

NNGNews

Members
  • Posts

    357
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Location
    MILAN
  • Activity
    User/Merchant

Recent Profile Visitors

8,101,110 profile views

NNGNews's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

1

Community Answers

  1. IT WORKS ! Thanks Don't know what was the problem, but it doesn't matter, the easy solution is always the best way to do, ita was like turn off and on the computer Thank you again, have a nice day
  2. Hi, I have this problem: trying to install the Analytics Module but when I click on activate it, it display this messages "no updating has been installed" and "to avoid any problem the module has been disactivate it" I already have an Analytics account.My Prestahop version is the 1.6.0.11 the Analytics Module is the 2.3.4 version Anybody could help me to understand what to do ? Thanks in advance Pat
  3. Sorry but I'm ignorant on CSS. I have this problem, I wanna increase the space under the top bar menu, but I dont' know how to do it I tried to insert padding-bottom or margin-bottom but doesn't work Please someone could help ? Thanks in advance
  4. Buongiorno, scusate ma sono a digiuno di CSS. Ho la necessità di aumentare lo spazio sotto la barra Top Menu, cosa devo scrivere esattamente nel CSS ? Grazie in anticipo
  5. Your module is hooked in two places: "Header" and "displayBackOfficeHeader" the same thing is in the shop which it works. The only difference that I think is relevant is that in the shop where it works there is also the Configurator Theme module which there isn't in the shop where it doesn't Hope I explained well enough, sorry for my english
  6. Thanks, you're very kind I'll try your suggestion
  7. More specifications: the external theme installed has another global.css file which I'm sure it overrides the global.css default, if we modify that file we can see the changes, instead it seems that your module can't override that file, but the global.css default theme. I'm not saying that is a bug, just wanna know if is it so please. Thank you
  8. Yes, nothing happens The thing is that right now I've installed it on an our shop which use the default bootstrap-theme and it works simply : "#footer {background-color: blue !important; }" the same code on the one which use an external theme it doesn't work and we even don't see the sentence in the code :-(
  9. Hi, sorry, just a question, I've installed your module but nothing happened. The fact is that we are not using the default bootstrap-theme but another theme and template, does it work also on that customization or there could be some problems ?
  10. Hi, I've installed a theme (TemplateMela) on a site and I have this kind of problem: I'm not able to display the Block Categories module in the Home Page (right column) I've hooked it in the "right column" and also in the "header" like the other modules that I see, but it's not displayed at all. I can only see it when I "search" for something or when I go to the LOGIN page, in all the other pages is not displayed, neither in Home nor in the categories pages. How can I solve it ? Thank you
  11. Trovato il problema. Siamo dovuti intervenire direttamente sulle tabelle PS_CATEGORY modificando i campi NLEFT e NRIGHT della categoria "madre" che erano errati. Il problema può essere che sia nato dal fatto che abbiamo spostato i "figli" da un'altra categoria (che aveva i campi suddetti corretti) e non è quindi andato a modificare i 2 campi della "madre" cosicchè non venivano visualizzati. Credo sia comunque un bug del programma anche se è una casistica piuttosto rara da riproporre. Spero di averla spiegata bene Grazie comunque a tutti gli intervenuti __________________________________ http://www.kissene.com
  12. Sì, molto strano, deve essere un bug sulle tabelle. Abbiamo provato a resettare il modulo ma senza risultato. Ora quando abbiamo un minuto proviamo ad aggiungere una categoria di test come suggerito e vediamo se si comporta allo stesso modo
  13. Hi, thanks for your reply. I cleaned my browser cache but I still can't see subcategories under "Party wear" I've tried both with IExplorer and Chrome
  14. Salve, abbiamo questo problema che non riusciamo a capirne il motivo. Abbiamo creato una nuova categoria ("Speciale Feste") che ha delle sottocategorie e l'abbiamo aggiunta nel Menù Top, però quando passiamo sopra col mouse non vengono visualizzate le sottocategorie collegate come invece succede per tutte le altre (ad esempio "uomo"). Abbiamo già provato a pulire la cache ma senza risultato, qual'è il problema ? Praticamente la nuova categoria è del tutto simile alle altre ma non si comporta uguale, qualcuno sa indicarci qual è il problema ? Grazie _____________________________ http://www.kissene.com
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More