Jump to content

qwerty232

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

qwerty232's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ahoj nevies zistit ako "zasiahol"? Mam tiez taky problem.
  2. Hello CraigMeade thanks for reply but i don't understand how "hooked into header" did you mean in BO - modules/positions? edit: I don't understand it. On localhost it's everything OK. When upload it to server same error. When i download version from server to localhost it's OK.
  3. Hello My search fuction dont work. I try reindexing - i have 67/67 but in my database i have empty ps_search_word, ps_search_index In backoffice it is ok but in front still : "No results found for your search" Edit: now i set ‘display_errors’ to ‘on’ in /config/config.inc.php ini_set(‘display_errors’, ‘on’); When i try reindex i have many times this : Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: disallowed Unicode code point (>= 0xd800 && <= 0xdfff) at offset 1829 in /home/html/nanakupe.sk/public_html/classes/Search.php on line 103 this is on the end: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/html/nanakupe.sk/public_html/classes/Search.php:103) in /home/html/nanakupe.sk/public_html/classes/Tools.php on line 107 EDIT 2 Today i try move it to localhost (same error on localhost), then i update from 1.4.6.2. to 1.4.7. now on localhost everything is OK. But when i upload it to server it is same ... if i try reindex i only empty tables in database: ps_search_word, ps_search_index Please somebody any ideas? Anybody
  4. Hello My search fuction dont work. I try reindexing - i have 67/67 but in my database i have empty ps_search_word, ps_search_index In backoffice it is ok but in front still : "No results found for your search" Edit: now i set ‘display_errors’ to ‘on’ in /config/config.inc.php ini_set(‘display_errors’, ‘on’); When i try reindex i have many times this : Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: disallowed Unicode code point (>= 0xd800 && <= 0xdfff) at offset 1829 in /home/html/nanakupe.sk/public_html/classes/Search.php on line 103 this is on the end: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/html/nanakupe.sk/public_html/classes/Search.php:103) in /home/html/nanakupe.sk/public_html/classes/Tools.php on line 107 EDIT 2 Today i try move it to localhost (same error on localhost), then i update from 1.4.6.2. to 1.4.7. now on localhost everything is OK. But when i upload it to server it is same ... if i try reindex i only empty tables in database: ps_search_word, ps_search_index Please somebody any ideas? Anybody
  5. Error is somewere in modules ... if i change all module directory it is OK. If i find real problem i report it. Problem is in module: "Top horizontal lavalamp menu v1.2" Mike thanks very much for interest.
  6. It isn't new instalation. I don't know when its happend. I have it before on localhost but i have same problem too on my localhost and i found this error only last week. I don't know how i can overlook it. I have some backups ... but last good version is one month old .
  7. Hi Mike, Shop is currently offline. There is a screenshot after click on product image. It makes gray shade and small White square top left.
  8. Hello In my prestashop missing "view full size image" link under product image. Also when i click on image to enlarge it makes only gray shade on all page without full size image. Can anybody help me?
  9. Ahojte mal som spraveny prestashop na WAMPSERVER na mojom PC. Dnes som ho dal na webstranku administracia mi ide dobre akurat obchod je uplne rozhadzany ... nevie mi niekto poradit ? uz naozaj neviem co s tym primam akekolvek rady dakujem.
  10. prisiel si na to ako ? tiez sa mi nepaci ako to je
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More