Jump to content

IBICO

Members
  • Posts

    138
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IBICO

  1. Old post, but still.. Anyone with Japanese?
  2. awesome.. I have waited forever for some Chinese translation for prestashop. now just if someone could make Japanese also..
  3. This would have been a great feature.. It is like putting users in different discount groups really. People not logged in or normal users get no discount. People that have earned discount somehow.. (friends or others) is in a group called 10% discount. Then you have wholesalers or others that have more discount. That would solve lot of my problems.. I have that members of a special forum get 10% discount. But not sure how I could get it working automatic.
  4. And now it is working again.. without me doing anything.. what is this??.. what is causing it?
  5. could you explain a bit more? I still have error with this, but can`t find any solution
  6. Now some strange thing.. again. first the setting BOTH for sending e-mail.. html and txt made a very strange e-mail with the html code showing. Then I set to HTML only.. I tested a few orders and got mail. when I checked now a few hours later, I suddenly noticed 2 more orders from people.. But I had no e-mail notification about it. I double checked e-mail addresses. Even added one more and teste with no luck. What is up with this?.. It seems very unstable. anyone with some solution? Powered by PrestaShop™ [ forum & contact ] - Version 1.1.0.5 - 0.141s
  7. Awesome :-D.. I forced HTML and it works. A bit strange, because it worked before with BOTH as setting. Maybe Gmail have updated something. I don`t use any e-mail software. I login via browser.
  8. I have a real bad issue now.. The webshop have been running like clockwork for a few weeks, but suddenly now it send rubbish to the customer (order receipt), but the order e-mail sent to my webshop account is displayed correctly. Also when customer use contact form it is displayed with lot of text with html codes instead of like it should. Have no idea where to start. This is how it display in my gmail website. Not use e-mail software locally. ----------------------------------- \n<html>\n<head>\n <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">\n <title>Message from European Airsoft Shop</title>\n</head>\n<body>\n \n \n Message from your shop European Airsoft Shop \n E-mail address: kenneth.*****@gmail.com\n \n Message: I would like to order parts, but need a test of message first.\n \n European Airsoft Shop powered with PrestaShop™\n \n</body>\n</html>\n ---------------------- This is how the e-mail to my shop is displayed.. and here is no error at all. Also using gmail as receiving. ------------------------
  9. Did not work for me.... Still get the same message. 1 error an error occurred while sending e-mail to the customer
  10. I also got some trouble with the READ. It want to use this link: {$base_dir}cms.php?id_cms=3&content_only=1&TB_iframe=true&width=450&height=500&thickbox=true I have 4 languages on my shop www.augdal.net and I want the terms to work. I could direct it toward some TXT file like I did on some Norwegian shop, but since this is a multi-language webshop I would like to get this fixed. What I did was go into the augdal.net/admin and edit in TOOLS/CMS/Terms of service. There I wrote everything in English.. translated in German, Finish, French by clicking the flag and saved. But now when I press READ it just show a thickbox We're sorry, but the Web address you entered is no longer available . so how do I fix this? I would LOVE some tutorial where it show where I could put in each language to make it correct. I use the original Prestashop theme and have Powered by PrestaShop™ [ forum & contact ] - Version 1.1.0.5 - 0.079s My CMS.PHP file look like this: <?php include(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php'); include(dirname(__FILE__).'/init.php'); if (($id_cms = intval(Tools::getValue('id_cms'))) AND $cms = new CMS(intval($id_cms), intval($cookie->id_lang)) AND Validate::isLoadedObject($cms)) { include(dirname(__FILE__).'/header.php'); $smarty->assign(array( 'cms' => $cms, 'content_only' => intval(Tools::getValue('content_only')) )); $smarty->display(_PS_THEME_DIR_.'cms.tpl'); include(dirname(__FILE__).'/footer.php'); } else Tools::redirect('404.php'); ?> And my CMS.TPL {if $cms} {if $content_only} {$cms->content} {else} {$cms->content} {/if} {else} {l s='This page does not exist.'} {/if} {if !$content_only} {l s='Home'} {/if}
  11. Not working properly.. I just got some translation here and there, but not all over..
  12. I have the same issue. Only thing is that first everything worked ok, but after sending message to customer 4 or 5 I got this error. And now I get it all the time. Message back to prestashop seems to work, since I get e-mail with messages from customers. I also get mail notify about customer purchase.
  13. Any way to make mail alerts to add what products purchased?.. or do I have to check paypal or log in to order in back office? EDIT! I just noticed that my other webshop with just the same prestashop original theme have logo, colors and everything with information and product.. I don`t understand why one webshop would display everything like it should, while the other one display in text and boring layout with no information about product. Are there any setting that make the prestashop send e-mail info in txt only??..
  14. I am also looking for chinese translation.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More