Jump to content

efams

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

efams's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Yes, you can do this. Any category created by Admin is shared by all sellers and vendors. Thanks for your question. Thanks for the reply. I understand that the categories are shared, but the seller can only edit the articles entered by him in that category or all the articles?
  2. I read the features of the module. Very interesting, I'll take shortly. Let me know if it is possible to do this: A category is shared between multiple vendors, but each seller can edit only products added by him.
  3. Hi, I wanted to ask if is possible to assign to an employee access to only a specific category or subcategory. In the back-end i can't find nothing for this. There is a solution?
  4. Yes, I'm talking about search. For example if i have a product name like this "Q6000A" ad I search "6000" ps don't show me nothing. How can I resolve? If I search "6000" I wont to showed me "Q6000A" in search result.
  5. I have the same problem but I'm not able to found a solution. I'm reading classes/search.php but I not found a solution yet. Anyone can help to resolve this?
  6. The search in Presta Shop matches the searched string only to the beginning of the string. For example, if I have a product named 'animal' and I search for 'mal' I won't get any results, only if I search for 'ani' Can you help me to resolve it? Very Thanks!
  7. Risolto parzialmente: verificato che il problema era il server WAMP in locale. Lo stesso sito caricato online funziona correttamente
  8. Invece di InnoDB prova a mettere Myisam nel momento della creazione del Data Base
  9. Salve, sto realizzando un sito con prestashop 1.4.3 su ambiente WAMP (in locale). Nella visualizzazione del sito dal mio pc non ci sono problemi, tutto regolare. I problemi cominciano quando provo a vederlo da un pc della rete o da un pc esterno, viene visualizzata una pagina bianca. Il template è quello di defoult. Le configurazioni del router sono OK in quanto sul server locale ho anche altri siti che visualizzo correttamente anche da altri pc. Il problema è prestashop che vedo solo dal pc in cui sto realizzando il sito, da tutti gli altri una pagina bianca. Il sito attualmente si trova in subdirectory sitojoomla/prestashop Ho provato a copiare solo la cartella di prestashop sulla root ovviamente cambiando il parametro nel fine di confi ma il problema persiste. Ho provato a fare una installazione pulita di prestashop in una cartella "ecommerce" sulla root del server web e questo viene visualizzato. Ma se copio sopra a quest'ultimo i file del prestashop che non riesco a visualizzare questo non è più visibile (ovviamente ho copiato anche il database). Sapete da cosa può dipendere dato che ho già inserito diversi articoli?
×
×
  • Create New...