Jump to content

Belph

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Belph's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ahoj, snazim sa uz mesiac prijst na pricinu zleho zobrazovania produktov. Na anglickom fore mi nikto uz par tyzdnov neodpisal, tak to skusim tu. Spravil som si import z verzie 1.3 na 1.5. Vsetko mi fungovalo relativne v poriadku, do kym som nepridal uplne nove produkty do katalogu. Pri zobrazovani produktov v kategoriach, ma pri nacitani dalsej strany v katalogu 2,3,4 atd. dynamicky nacitat skript produkty z databazy. No namiesto toho mi vytvori prazdnu stranku s 0 produktami. Ked stranku refreshnem a nacita sa znovu, vsetky produkty sa zobrazia v poriadku. Myslim si, ze to moze mat suvis s niektorym s javascriptom na loadovanie produktov. Ako demonstracny pripad na tomto linku http://bliss2you.sk/newshop/prestashop/19-z-polodrahokamov Nemate niekto podobny problem, alebo neviete mi niekto poradit, kde by som mal hladat chybu ??? Dakujem vopred za odpoved, R.
  2. Hi all, After import from old DB into new one I have still some strange behavior with images that I would like to share. Images are showing correctly for each product in front office, even as a small thumbnails in back office. But problem is while I do edit of product itself in images, they are not showed there. Furthermore is shown in attachment. I have no clue. DB is set, images are successfully regenerated, path is also correct... I'm clueless
  3. Looks like I'm having difficulties with showing of new products in categories. After import of old products from previous version I have started uploading a new products. I noticed one problem in several categories after click on next button [for instance categoryname#page2], page is loaded without products with misvalue of total products. When I refresh page everything is shown correctly. Looks like it is something wrong with javascript. Does anyone of you have a clue what could be wrong with this dynamic loading of products ? I really need some advice :[ . here's link on my test page http://bliss2you.sk/...ramky-kabbalah/
  4. I'm trying to eliminate one issue with dynamic loading of products in categories. After import of old products from previous version I have started uploading a new products. I noticed one problem in several categories after next button is clicked [for instance categoryname#page2], page is loaded without products with misvalue of total products. When I refresh page everything is shown correctly. Does anyone of you have a clue what could be wrong with this dynamic loading of products ? I will appreciate every advice from my desperate situation :] To be more exact, here's link on my test page http://bliss2you.sk/newshop/prestashop/20-naramky-kabbalah/
  5. I solved my problem by myself, cause it was more complicated. I had to transfer pictures from very old version into newer one, so I have made application where it will take your pictures in whatever structure to correct one with structured folders and it works perfectly. If somebody will encounter same problem to put pictures in right format, feel free to send me pm and I can help you out to avoid suffering what I had.
  6. Hi Guys, I've got a similar problem with showing of images. I made import of database from 1.3 platform to recent one, copied all images in p folder. Thanks to Sergey I've set legacy setting to previous form. But my obstacle that I am currently hitting is path of images. It still remains the same - new format p/x/y/image.jpeg . Then I made test and created new product with its images. When I checked that image path has been generated correctly and images are showing fine. Does any of you have some clue what I am doing wrong? I checked almost everything - settings, DB, forum threads. Clueless and desperate right now. Will appreciate every help Cheers
  7. Hi everybody, First of all I apologize if I created similar thread, but I didn't find solution for my specific problem. Our eshop is running more than a year without major problems and suddenly without reason we are having "no payment module installed" error. I've checked my two single moduls for pay on delivery and bank transfer and both of them are correct. I am completely without clues what should be wrong now, we haven't got difficult payment methods and trying to solve it ASAP . Eshop is running on Version 1.3.7.0 Have somebody solved similar problem ? I will appreciate every answer Thank you very much in advance, Robert
  8. V prvom rade sa ospravedlnujem za podobny prispevok, ale nepodarilo sa mi najst konkretne moj problem, tak preto som vytvoril novy prispevok. Bez ziadneho zasahu do eshopu mi prestali fungovat platobne moduly. Na stranke pouzivame jednoduchu dobierku a platbu na ucet, co nepredstavuje nejake zlozite nastavenie. Mali ste niekto podobny problem ? Diki moc vopred ak sa najde niekto kto by mi vedel poradit .
  9. Hi Folks, I'm preparing my new eshop and my first iceberg hit :] is that ...I would like to modify my sorting option in categories for sorting by color. Has anybody some experience how to do this sorting? Has prestashop these option where could I just set it? Or could anybody recommend me some advice such as module or tpl modification ? Before I start with modification I want to be sure there is nothing like option where can I just set the sorting ... Many thanks in advance :] .
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More