Jump to content

ngalfas

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ngalfas

  1. και καμιά φορά μπορεί να φταίει ένα κακογραμμένο module. Που δεν υπολογίζει utf8 στην εμφάνιση χαρακτήρων
  2. πρέπει να είναι θέμα charset στη database. καλό είναι να έχουμε utf8-general-ci στη database Και σε κάθε πίνακα και πεδίο το ίδιο collation.
  3. προσφέρω φιλοξενία prestashop με memcache. caching σε RAM
  4. χρήσιμο θα είναι αν μπορεί να χρεώνει διαφορετικό κόστος αντικαταβολής σε κάθε ένα διαφορετικό provider (courier)
  5. εγώ έκανα μια διαφορετική προσέγγιση. για να είναι εντελώς ξεχωριστή επιλογή κάθε τραπεζικός λογαριασμός (υπήρχαν και μπερδέματα πελατών) έκανα ένα δεύτερο Module αντιγράφοντας το πρώτο. βέβαια πρέπει να γίνουν λίγες αλλαγές κυρίως στο όνομα του module και στα url που καλεί στον κώδικά του
  6. a few days ago, some problems appear on the sms messages sent. the greek characters do not appear ok on the sms devices. on the backend, everything looks ok, the messages on the history are ok. is there a change on the sms gateway? especially with non english characters? i still have v1.12
  7. i received the answear from the developers. The fault was of CCC !!! When i closed the CCC options, all the submenus was showing ok !! So bear that in mind. Also, if you want to change the order of the main tabs, you can drag-n-drop them
  8. just installed this module. i add some categories as tabs (and they create automatically the columns and items of subcategories). I see the items in the backend, all are active. but, in preview and frontoffice, the tabs do not open with mouseover. i only see the tabs titles. it seems the javascript does not load. i check the hooks and the module is correctly hooked in top of page and also in header hooks. i use the prestashop_alt theme
  9. αυτά τα περιέχει ήδη σαν δυνατότητες το presta. καλύτερα να διαβάσεις σωστά το online manual. http://doc.prestashop.com/ ψάξε για combinations για να δεις πως γίνεται
  10. ναι, παίζει σωστά και στη νέα έκδοση. μια συμβουλή. στη Γλώσσα, προσοχή να δηλώνετε el στον κωδικό iso και κωδικό γλώσσας. σε καμία περίπτωση μη βάζετε gr
  11. δεν ξέρω τι γίνεται στις παλιές εκδόσεις. δοκίμασες και δεν έπαιξε;
  12. οι καρτέλες αλλάζουν μόνο μέσα από το backend. αποθηκεύονται στη database δηλαδή.
  13. οι παλιές μεταφράσεις είναι συμβατές, δεν έχεις πρόβλημα. απλά ίσως να λείπουν κάποια σετ και να είναι στα αγγλικά.
  14. i compare how the image displays correctly on module sendtoafriend getImageLink($product->link_rewrite, $cover.id_image, 'small')}" alt="" title="{$cover.legend}" /> and this is how the image displays on your module $fb_cover = ‘http://’.$_SERVER[‘HTTP_HOST’].PS_BASE_URI.‘img/p/’.Tools::getValue(‘id_product’).’-’.$cover[‘id_image’].’.jpg’; why do you use img/p ? in my shop images are SEO related and displays like http://www.zachospharmacy.gr/1132-home/sublime-energy-.jpg can you give me the correct fb_cover statement with getImageLink ? ps. the first piece of code does not display ok in the forum
  15. στα... γρήγορα να πω ότι βγάλανε νέο οδηγό χρήσης για το 1.4.3 που αξίζει να τον έχουμε διαβασμένο, πιστεύω θα βοηθήσει http://doc.prestashop.com
  16. it's surely the reason. but why does the php of presta gives a 404 image ? that's the problem. in the same product page, if someone tryies to notify a friend by email, the correct image thumbail shows up. but the facebook module gives a wrong image
  17. no ideas about my problem ? (no product image shown) http://developers.facebook.com/tools/lint/?url=http://www.zachospharmacy.gr/-anatomikes-pantofles/596-turkey.html
  18. hi, i have a problem that is not quite a problem of your module. if i use facebook url linter on a product, no picture is shown ie, http://developers.facebook.com/tools/lint/?url=http://www.zachospharmacy.gr/-anatomikes-pantofles/596-turkey.html there's something wrong with url rewrite i think. do you have any idea ? i have ps 1.4.3
  19. i noticed that the module shows the images from http: when the page is shown in https: it's a small glitch that shows a warning window from the browser
  20. i also installed fbopengraph module. it was one of the first things to do. but the images does not show. in fact, prestashop gives the wrong! image url thats the main problem...
  21. i also have the same problem. no thumbnail. i have ps 1.4.3 i installed this module also, but no luck. i also loaded this latest .tpl file...
  22. hi, i have a problem. the module works ok except no thumbnail is showing on facebook share. i am looking in to this a while. i had v1.2, i just installed v1.3 but no luck. i have the latest prestashop 1.4.3 what is more intresting, is that even if i copy the product page url in my facebook page with copy/paste, the same happens. it retrieves all the page data but i see no thumbnail. then i found the facebook URL Linter ! great tool. http://developers.facebook.com/tools/lint it analyzes the url and shows all the data. there, i see that the images taken from my page are all wrong. i have url rewrite and canonical url open, of course. if i close canonical, nothing changes. i try of course with cache off and even template recompile. this is a sample page from the live eshop http://www.zachospharmacy.gr/adinatisma/698--10-.html any thoughts ?
  23. I want to show products to CMS pages and also on newsletter and i am surprized as i see there is no such module I mean, nobody wanted an easy way to insert a product (with thumbnail, title, short description) into a CMS page or newsletter ? I think this is a good idea for a new module. Thinking of similar joomla addons, this could be template based. I mean, every "insert" HTML code could be based on little templates for showing the product. ---- in other words, the facebook send button to place the code into a cms page and not... facebook
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More