Jump to content

dclark21

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

dclark21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Hello My main navigation across the top of my website sticks sometimes when sub category box should disappear. Have a play around at http://www.thelittlebigtoyshop.co.uk to see what I mean, doesnt happen all the time, so keep going till it does. Can someone please quote me to fix this. Thanks Dave
  2. I recently bought this module http://addons.prestashop.com/en/front-office-features/2879-associer-les-produits-par-caracteristiques.html The module relates products through the Features on the Features tab of a product. I don’t use the features tab so no products are being related together at the moment! Is it possible to make it works so products are related with other products that are in similar or the same categories? The design styling also needs changing so it looks like the image attached. Also, my visitors online in stats > visitors online doesn't work, so would like this fixing so it shows who is online. Please quote me for the jobs above Thanks Dave
  3. Hello I have just launched my very first prestashop website! http://www.thelittlebigtoyshop.co.uk/ Any feedback would be great! Thanks Dave
  4. Hello I need help adding RRP Prices and SAVE percentage to my product lists page. See example of image attached (I need the red text added to products) I also need a change made to my header so it looks correct in IE7 Please let me know if anyone is interested in helping. Thanks
  5. Yes “Send e-mail to customer” for shipped is enabled in the Admin tab Orders->Statuses The shipped email is also selected, but it still doesnt send an email to the customer when there order status is changed to shipped!
  6. All my email are in public_html/mails Then in the mails folder I have.. en (folder) es (folder) fr (folder) index.php The shipped.html and shipped.txt files are in each one of the language folders. Is this correct?
  7. My website is all working perfectly fine apart from my order shipped email to customers. I have the shipped email ticked next to shipped on the Orders > Statuses but it still doesnt send the customer an order shipped email when I change an orders status to shipped. All other emails are working fine. Can you anyone help me with this?
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More