Jump to content

jeepsterdk

Members
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

jeepsterdk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Hi all I have just completed a fresh 1.6.0.9 install. Everything is working except one thing. When I try to purchase something from an Ipad or iPhone, it says that there are no payment modules installed. It works fine on the computer and Android phones. Could it be a PS problem or maybe a Safari problem?
  2. Jeg har lige fået en mail fra Epay, hvor de skriver, at deres relay script til betalingsvindue lukker 31/12-14. Jeg bruger deres betalingsløsning (relay), men nu skal jeg så over til deres nye løsning. Der er givet link til en manuel guide i mailen, men det ser noget behåret ud. Findes der allerede nu et Epay betalingsmodul (altså den nye model) til Prestashop?
  3. Hej Jeg har sat en xampp server op og installeret den nyeste 1.5 Prestashop. Jeg har eksporteret alle varer fra min gamle prestashop 1.4, men når jeg prøver at importere dem i 1.5, får jeg fejlmelding om, at der ikke kan skrives til htdocs, hvori Prestashop ligger. Når jeg tjekker egenskaber for mappen htdocs, står den til skrivebeskyttet. Jeg er logget ind som admin, og når jeg prøver at ændre filtilladelse, kører den ganske rigtigt alle filer igennem, men den ændrer det ikke. Har andre prøvet at sætte en xampp server op og fået det til at spille?
  4. Hi I have searched and surfed this forum, but did not find an answer to my question When I enter a category, I get a "mere" under the category image (see link) http://www.jeepster.dk/da/41-elektronik How can I disable this "mere" ? Apparently, this "mere" does not have a function, so I would like to remove it
  5. Trendsport: Slideshow modulet "cleancaroussel" virker ganske godt. Du kan hooke den i top eller i homepage content. På min side har jeg hooked den i top. Den skifter hvert 20 sek, men det kan laves om. Modulet kan hentes gratis. Bare søg efter det i forummet. Du kan se det "live" her på min side: www.jeepster.dk
  6. Hi I am running ver 1.4.5 I have installed the new Prestashop theme (thanks to Mike and Michael from Presta team), but there are some issues/bugs I can't figure out how to solve 1: My categories block work fine in Firefox, but in IE it is empty until you press a "featured product". Then the categories load 2: The search function can't find anything on my site. I have tried some for both references and part names, but it doesn't find anything? Hoping for help Michael www.jeepster.dk
  7. Thank you for helping me When I try to install it in admin, it says " Error during zip extraction"
  8. How can I download this theme? When I press your link, I get redirected to a page, where I need to register. It looks like a forum or something? And unfortunately, I don't speak Italian. Please guide me...I'm just a stupid Dane
  9. Hi Mike Thank you again for helping me How can I do a manual upgrade ?
  10. HI mike Did you get a chance to talk to him today?
  11. Perfect Thank you Mike Looking forward to hearing from you
  12. Yeah, I tried clicking it. Then it says "i'm waiting for your command, sir".....and that's it
  13. Well, now I got this far, but nothing more happens:
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More