Jump to content

king

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

king's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. hi when i was working on wamp there was no password on the database, i have tried it with/without that "anypassword". but i have used my cpanel password and it is given me this message > Invalid loadConfiguration() SQL query! < i dont know what that means. james
  2. Hi thanks for a speedy reply basically, i have used wamp to create the shop with the database. then i rented the hosting. and i downloaded the files from www folder of my wamp to public_html and then exported the database as mysql from my local computer to the server. there was a prefix added to my database name it was "prestashop" my computer and then it changed to printinn_prestashop. it doesn't have any password originally. http://92.52.122.135/~printinn/ hope you can figure it out. james
  3. I am a new user and am in a great need of some help to link the database in my hosting server. basically i have used wamp to configure prestashop and i have created a database with a name only and no password. i have configured the settings.inc.php and it looks like this <?php define('_DB_SERVER_', 'localhost'); define('_DB_TYPE_', 'MySQL'); define('_DB_NAME_', 'prest'); define('_DB_USER_', 'root'); define('_DB_PASSWD_', ''); define('_DB_PREFIX_', ''); define('__PS_BASE_URI__', '/prest/'); define('_THEME_NAME_', 'prestashop'); define('_COOKIE_KEY_', 'q9fqE7JhDXVMJ3b99eXgNvh3MoUfpDk13FHbbyCtXHmqRNTS4LviK0pk'); define('_COOKIE_IV_', 'Jx0ycnNN'); define('_PS_CREATION_DATE_', '2008-11-29'); define('_PS_VERSION_', '1.1.0.3'); ?> i have changed it to this. <?php define('_DB_SERVER_', 'localhost'); define('_DB_TYPE_', 'MySQL'); define('_DB_NAME_', 'prestashop'); define('_DB_USER_', 'printinn'); define('_DB_PASSWD_', 'anypassword'); define('_DB_PREFIX_', ''); define('__PS_BASE_URI__', '//'); define('_THEME_NAME_', 'prestashop'); define('_COOKIE_KEY_', 'q9fqE7JhDXVMJ3b99eXgNvh3MoUfpDk13FHbbyCtXHmqRNTS4LviK0pk'); define('_COOKIE_IV_', 'Jx0ycnNN'); define('_PS_CREATION_DATE_', '2008-11-29'); define('_PS_VERSION_', '1.1.0.3'); still it doesn't work and body help please>? ?>
  4. you know what to do, use firefox and download "inspect element" (one of the Add on's) then when it is enabled you can go to your shop page and right click on the header right at the bottom you see inspection element > click that and you'll find out the rest. then you can open your header template as well as the globel.css using dreamweaver and change thnigs. i hope it helps I am stuck in a part where the logo doesn't appear with the correct resolution, it is lower than that i dont know to sort this out any one has the solution please share it.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More