Jump to content

Fabian

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Spijkenisse

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fabian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Hi, I what can i upload for you to see where my problem is? Thanks in advance, regards, Fabian
  2. Hi, Thanks for your reply. I do not have currency_lang, but i looked in currency. The old and new are both utf8_general_ci. I can not find the problem. Regards, Fabian
  3. Hi, This is a very old post, but i moved hosting today. Now i have the same problem. Euro signs arequestion marks and in almost all product info i have also extra question marks in the info. Anyone knows a solution? Fabian
  4. Ik heb zojuist 1.7.6.1 opnieuw geinstalleerd. De modules zitten er weer niet in. Via FTP zie ik ze wel. Zou het aan de versie liggen, of een ander probleem?
  5. hier zelfde probleem. 1 seconde zichtbaar en verdwijnen weer. Kan dus niet bij de module komen.
  6. Ik heb ook een schone installatie draaien op de synology van 1.7.6. Die werkt zonder problemen. Alles is dus goed. Jammer dat het zoveel problemen opleverd om normaal te upgraden naar 1.7. Stel dat prestashop bv bij 1.8 weer helemaal op de schop gaat. Dan is het upgraden misschien weer zo rot. Had juist gehoopt dat ik niet weer heel de site opnieuw moest gaan maken qua layout. Vanavond maar gaan stoeien met MigrationPro. iig bedankt
  7. Goednedag, De upgrade naar 1.7 lukt me nog steeds niet. Ik wil updaten vanaf 1.6.1.24 naar 1.7. Ondertussen ben ik al een behoorlijke tijd bezig zonder resultaat. De test shop draait op een synology. Ik heb al veel dingen aangepast om fouten op te lossen en steeds een stapje verder te komen. Wat ik zoal gedaan heb : Mariadb 10 naar mariadb 5. Dit scheelde een paar fout meldingen. PHP naar 7.1 Database van myisam naar innodb. Dit was waarschijnlijk zo vanuit een oude eerdere versie al. ipv upgraden naar de nieuwste 1.7.6, nu naar 1.7.3, Dit om de symfony fouten te omzeilen die ik met de nieuwste krijg. Dit werkte wel, want na de upgrade was de BO benaderbaar. De FO werkte niet en met debug aan, kwam ik erachter dat die problemen had met modules. Nadat ik de module winkelwagen en home page editor had verwijdert, kon ik op de FO. Ik mis alleen alles en heb alleen een logo en contact informatie. De nieuwe 1.7 module van product category en winklewagen zijn niet automatisch geinstalleer. Wat moet ik nou doen om normaal te kunnen updaten. Ik weet ff geen optie's meer. Ik denk dat het probleem nu nog ligt bij oude standaard 1.6 modules die niet geupdate worden naar 1.7 modules. Als iemand een ander idee heeft om juist te kunnen upgraden a.d.h.v betaalde modules wil ik dat ook wel proberen.
  8. Hartelijk bedankt voor je hulp. Kan ik eindelijk 1.7 gaan testen.
  9. Heb het gedaan en het werkt Kan dit nu geen kwaad? Mis ik nu geen gegevens/modules/andere instellingen?
  10. Jammer genoeg heeft het legen van de cache niet geholpen. De CSS is nog niet goed in de BO. Alles staat nog onder elkaar, ipv met opmaak.
  11. Dank je. Ik zal handmatig de cache nog legen. De frontoffice had ik alweer werkend gekregen met de goede css. Kon me herinneren dat bij oudere prestashop's dit ook voorkwam. Heb ongebruikte modules verwijdert om geheugen vrij te maken. Dat deed de trick voor de FO. De backoffice is nog zonder css.
  12. Ik ben al iets verder. Omdat ik de nieuwste versie van WAMP gebruikte, gebruikte die ook standaard de nieuwste PHP. Mijn site draaide nog op 5.x. Nu ik wamp ook op 5.x heb gezet, kan ik in iedergeval in de backoffice. De CSS is nog steeds niet zoals het hoort.
  13. Gisteren was ik moe na een hele dag proberen en staat het er rommelig. Zal hieronder even netjes neerzetten wat ik gedaan heb. database kopie gemaakt website backup gemaakt website naar wamp gekopieerd database aangemaakt en het kopie erin geladen settings.inc.php aangepast in de database PS_SHOP_DOMAIN, PS_SHOP_DOMAIN SSL en PS_SHOP_URL aangepast naar localhost Normaal zou dit moeten werken. De FO is zonder CSS (als het zo genoemd word). Ik zie de opmaak niet, alles staat er slordig. De BO is niet benaderbaar. In de database staat ook het domein van mijn multishop. Deze had ik ook aangepast naar localhost toen het niet werkte. Hier had ik geen resultaat mee. De lijn verwijderen werkte ook niet. De versie waar ik mee werk is 1.6.1.24. Ik wil deze offline werkend hebben om de upgrade naar 1.7 te testen. m.v.g. Fabian
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More