Jump to content

giotas123

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by giotas123

  1. 7 minutes ago, tapanda.gr said:

    Αυτό πρέπει να το προσαρμόσεις βάσει fb, google κτλ.  Για το fb λέγεται opengraph. Αν ψάξεις στο νετ, έχει αρκετές οδηγίες επί τούτου.

    Εγώ λέω Γενικά για το λινκ.γιατι και στο Viber που το έστειλα πάλι ίδια εικόνα βγάζει . Υπάρχει κατι αλλο;

  2. καλησπερα .ηθελα να ρωτησω,οταν στελνω το λινκ του eshop μου βγαζει ελληνικη σημαια σαν φωτο,αυτο απο που μπορω να το αλλαξω;γιατι να προσαρμοσω εγω μια εικονα να βγαινει πχ το λογκο μου??

  3. 11 minutes ago, helpdeskED said:

    Κατέβασε σε κινητό την έκδοση analytics κ δες από εκεί. Μπες google search console κ έλεγξε αν βλέπει το site   Γενικά, ισως να έχεις κάποια ειδοποίηση. Κάνε fetch as google κ περίμενε λιγο να σε βρει το google bot.

    τα εκανα οσα μ πες.τωρα να περιμενω 1 μερα να δω αν θα αλλαξει κατι;

  4. 1 hour ago, helpdeskED said:

    Όταν λες analytics εννοείς google analytics ή search console analytics?  Πρέπει να συνδέσεις το 1ο στο 2ο μέσα από admin του 1ου. Δοκίμασε να βάλεις στο url τα 3 www ( αντί για xzv.com βάλε νέα ιδιότητα www.xzv.com με το ίδιο id)

    εννοω αυτο το module 

    DSDSSDSD.JPG

  5. 1 minute ago, helpdeskED said:

    Δοκίμασε από modules/analytics και στατιστικά , κανε κλικ στο διαμορφωση και εισαγωγή ID. Εγω ετσι εκανα και λειτουργεί,  χωρις το api

    το εχω κανει αυτο οκ,δεχετε το id.μετα ομως στο google analytics δεν μ εμφανιζει κατι.εννοω οτι λεει 0 επισκεψεις κλπ πραγμα που δεν ισχυει γιατι στην επισκοπιση μου βγαζει επισκεψεις.

  6. 20 minutes ago, giotas123 said:

    Εκδοση presta 1.6.1.17
    εκδοση google analytics v2.3.4 
    εχω κανει εγγραφει στ analytics και εχω παρει το tracking id που ζηταει μεσα το module.
    το θεμα ειναι οτι ειναι η 2η μερα που το χρησιμοποιω,ενω το presta στα στατιστικα μου λεει οτι εχω επισκεψεις στο σαιτ στο analytics λεει 0 κανενα στοιχειο.
    και ερωτω,τι λαθος παιζει να εχω κανει,ή μηπως πρεπει να περιμενω?

    και κατι ακομα,μεσα το πρεστασοπ μου ειχε μονο το google analytics api το οποιο το εχει και μπροστα στην επισκοπιση,αλλα ζηταει παραπανω στοιχεια τα οποια οσες φορες και να προσπαθησα εβγαζαν error
     

    Ταυτότητα Πελάτη
    Μυστικό Πελάτη
    Προφίλ
    αν μπορεις να μ πεις ποιο απο τα 2 ειναι πιο σωστο και τι να χρησιμοποιησω.ευχαριστω
  7. 11 hours ago, irmaiden said:

    Δώσε μας παραπάνω στοιχεία, τι error σου βγάζει, έκδοση PrestaShop, με ποιο τρόπο προσπαθείς να το συνδέσεις κτλ

    Εκδοση presta 1.6.1.17
    εκδοση google analytics v2.3.4 
    εχω κανει εγγραφει στ analytics και εχω παρει το tracking id που ζηταει μεσα το module.
    το θεμα ειναι οτι ειναι η 2η μερα που το χρησιμοποιω,ενω το presta στα στατιστικα μου λεει οτι εχω επισκεψεις στο σαιτ στο analytics λεει 0 κανενα στοιχειο.
    και ερωτω,τι λαθος παιζει να εχω κανει,ή μηπως πρεπει να περιμενω?

  8. ερωτηση για οσους ασχολιουνται.οταν παταω στ google το site μου ,βγαινει στα αποτελεσματα,αλλα εχει γραμμενο διπλη φορα το ονομα με παυλα αναμεσα.οταν μπαινω στο σαιτ και βαζω τον κερσορα στο tab δειχνει κανονικα αυτα που του ειχα βαλει.επειδη ειχα μπει σε κατι φορουμ και ειχα αλλαξει καποια στιγμη τον κωδικα παλιοτερα αλλα τωρα δεν θυμαμαι που.υπαρχει καποιος να δωσει τα φωτα του;εχω μπει και στο index εχω βαλει αλλα παλι δεν παιρνει αλλαγες.ευχαριστω!

  9. 5 minutes ago, Daresh said:

    In the end of that github page you see 2 lines of code that you need to add to contact-form.tpl file.

    </div>
        </div>
        <div class="submit">
        + <input type="text" name="url" value="" class="hidden" />
        + <input type="hidden" name="contactKey" value="{$contactKey}" />
        <button type="submit" name="submitMessage" id="submitMessage" class="button btn btn-default button-medium"><span>{l s='Send'}<i class="icon-chevron-right right"></i></span></button>
        </div>
       

    </fieldset>

     

    these?

    • Like 1
    • Thanks 1
  10. 2 hours ago, tekniksinc said:

    Στο ίδιο αρχείο στη 219 βάλε μαζί με τα άλλα attributes και ένα:

    font-weight: bold;

    υπαρχει πιθανοτητα τα bold να τα εμφανιζει μονο στο mozilla και οχι στον chrome?γτ μου συμβαινει αυτο.

  11. 22 hours ago, tekniksinc said:

    Στο αρχείο:

    themes/boutique/css/autoload/style.css

    έχει στη σειρά 209 τις ρυθμίσεις του submenu.

    Πρόσθεσε ένα:

    background-color: #000000 !important;

    και άλλαξε το min-width στο μήκος που θες να έχει τουλάχιστον το παράθυρο.

    Για φωτογραφίες σε κάθε κατηγορία δε ξερω πως μπορεί να γίνει.

    οκ σε ευχαριστω.bold πως κανω τα γραμματα;;;

  12. 32 minutes ago, sanctusmob said:

    Σωστά είναι, αν στέλνεις email μέσω του tophost.

    Στο prestashop τι ρυθμίσεις έκανες?

    Επικοινώνησα με το host μου και μου είπαν ότι πιθανόν να μας μπλοκάρει η hotmail θα επικοινωνήσουν αυτοί και θα δούμε όταν λάβουν απάντηση τι θα γινει

  13. 1.6.1.17
    theme https://themeforest.net/item/boutique-kute-responsive-prestashop-theme/16244470
    το site μου wovencott.com
    θελω να δω αν μπορω να μεγαλωσω το υπομενου (sweatshirts,tshirts accessories) να το κανω μαυρο αντι για ασπρο να μπορω να βαλω εικονα σε καθε κατηγορια διαφορετικη να αλλαζει αν μπορω.το βλεπω οτι το εχει μεσα το θεμα στο back office να το πειραξω αλλα δεν

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More