Jump to content

Mila

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Spain

Mila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hola, muchas gracias por el post. Tengo una pregunta, ya que no encuentro el archivo /cache/class_index.php ¿Como podría crear la página? Realmente ya esta creada https://www.mercadoit.com/es/soluciones, pero me sale HTTP ERROR 500 y no se si es por falta de este archivo o no? Saludos
  2. Hi, I did migration of website and since then I do have this error message in my BackOffice every time I login: Error found : StartTag: invalid element name in must_have_module_list.xml file. I did clean cache, checked permissions of this file and carpet where it´s allocated, deleted the must_have_module_list.xml file in public html/config/xml and the message didn´t disappear. Also I tried replace this file by old one which I had before migration and it didn´t work as the system generates new one with error. Can anybody help with this? Thank you.
  3. As I can see this file must_have_module_list.xml is generated with an error. I tried to change it by old version ( which I had before web migration) and it didn´t work either as it was swapped automatically by system. The content of this file is: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?><modules><!-- PM_MODS --><!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN"> <html><head> <title>301 Moved Permanently</title> </head><body> <h1>Moved Permanently</h1> <p>The document has moved <a href="https://www.presta-module.com/cross-selling-addons-modules-footer?xml=1&amp;iso=es&amp;pm=dmVyLTEuNi4xLjR8Y3VycmVudC1wbV9hZHZhbmNlZHRvcG1lbnV8cG1fYWR2YW5jZWR0b3BtZW51LTEuOS4xMA%3D%3D">here</a>.</p> </body></html>
  4. The error message I have in BackOffice is this: Error found : StartTag: invalid element name in must_have_module_list.xml file. I did delete must_have_module_list.xml from Public HTML/Config/XML few times and it doesn´t work. I think it´s a right file, however the problem might be somewhere else and I can not find it.
  5. Hola, Al hacer migración de mi web, ha aparecido siguiente error: Error found : StartTag: invalid element name in must_have_module_list.xml file. He intentado vaciar cache, cambiar el archivo must_have_module_list por el más antiguo, pero por lo que he visto se regenera el archivo erróneo de nuevo. ¿Me podría ayudar alguien? Gracias.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More