Jump to content

alsharif

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • First Name
    Amjad
  • Last Name
    Alsharif

Recent Profile Visitors

374 profile views

alsharif's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. I have re-installed PS V1.7.6.8 and switched to PHP v.7.3. This resolved the CSS problem, thanks for tip. However, I am faced with another problem upon attempting to updated modules as instructed by the system. If I upgrade I 1st module get an error “ Error! Could not perform action update for module undefined” then I get “HTTP ERROR 500” UPON REFRESHING THE PAGE. If I refresh again and attempt to upgrade the same module again, it gives me successful upgrade. If I do this process to each module, I end up upgrading all modules requiering an update. Now if I do chnages within the Module Manager, I get “HTTP ERROR 500” then I need to refresh and attempt again
  2. I have just installed PrestaShop version:1.7.6.8 with PHP version:7.4.11 and I have the exact same CSS Bugs in BackOffice. Will this be resolved with the upcoming release 1.7.7? or just best switch to PHP version:7.4.11
  3. Thank you. If I may ask, What server configuration would you recommend to accommodate for 12,000 items and number of concurrent users?
  4. Is PrestaShop the solution for creating an online Supermarket with minimum of 4,000 items with the aim to grow to 12,000 Items? I appreciate your advice.
  5. Hi, I am running PrestaShop 1.7.4.2. I have upgraded the “Auto upgrade” to the newer version, as was suggested by BO on Prestashop 1.7.4.2 notification under Module and right after successfully upgrading the module I got Oops! An Error Occurred The server returned a "500 Internal Server Error". Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused. And now I can’t access the BO but the FO is running. I appreciate your help on how to fix this issue Thanks, The Error I get: [Mon Aug 20 08:52:22.765221 2018] [authz_core:error] [pid 2196:tid 140247497086720] [client 192.115.229.66:60974] AH01630: client denied by server configuration: /home/iriwaq/public_html/translations/cldr/datas/supplemental/plurals.json, referer: https://iriwaq.com/iRadmin123/index.php/product/form/644?_token=-Vkr61lWst0fIrq4M40J4hbstLfqrNpxO1oEFWWxUnw [Mon Aug 20 08:52:22.440129 2018] [authz_core:error] [pid 2167:tid 140247497086720] [client 192.115.229.66:60973] AH01630: client denied by server configuration: /home/iriwaq/public_html/translations/cldr/datas/supplemental/currencyData.json, referer: https://iriwaq.com/iRadmin123/index.php/product/form/644?_token=-Vkr61lWst0fIrq4M40J4hbstLfqrNpxO1oEFWWxUnw [Mon Aug 20 08:52:21.500406 2018] [authz_core:error] [pid 2224:tid 140247507576576] [client 192.115.229.66:60971] AH01630: client denied by server configuration: /home/iriwaq/public_html/translations/cldr/datas/supplemental/likelySubtags.json, referer: https://iriwaq.com/iRadmin123/index.php/product/form/644?_token=-Vkr61lWst0fIrq4M40J4hbstLfqrNpxO1oEFWWxUnw [Mon Aug 20 08:52:21.427958 2018] [authz_core:error] [pid 2167:tid 140247507576576] [client 192.115.229.66:60969] AH01630: client denied by server configuration: /home/iriwaq/public_html/translations/cldr/datas/main/en-US/currencies.json, referer: https://iriwaq.com/iRadmin123/index.php/product/form/644?_token=-Vkr61lWst0fIrq4M40J4hbstLfqrNpxO1oEFWWxUnw [Mon Aug 20 08:52:21.362802 2018] [authz_core:error] [pid 2224:tid 140247497086720] [client 192.115.229.66:60975] AH01630: client denied by server configuration: /home/iriwaq/public_html/translations/cldr/datas/main/en-US/numbers.json, referer: https://iriwaq.com/iRadmin123/index.php/product/form/644?_token=-Vkr61lWst0fIrq4M40J4hbstLfqrNpxO1oEFWWxUnw [
  6. Thanks a lot for sharing. You saved the day. I followed your steps exactly as you stated by disabling then resetting thee module after which "New product block" showed up. I also could not figure out from were to change the "Always show block". Again, thanks.
  7. Thanks for sharing. Where do I change "Always Show block" settings in PrestaShop 1.7.4.2? Apologies for the trivial question
  8. Thank you for outlining the steps for a successful upgrade. Following the steps outlined, I was able to have a successful upgrade to PrestaShop 1.7.4.2. Again, thank you
  9. Are you still planning to release an update in support of PrestaShop 1.7.x? IF so would you kindly provide the expected release date. Thanks
  10. Hi, Was the update in support of PrestaShop 1.7.x sheduled for the month of June released? If not by when do you expect to release the update?
  11. Unfortunately, the module does not give me what I want. I simply would like to display the Brand name (in text) right under product name. How can I make that possible?
  12. Hi, I need to display Brand Name on product list right below the product name in Prestashop 1.7.x classic theme. So I have added {Manufacturer::getnamebyid($product.id_manufacturer) within {block name='product_name'} to the the /themes/classic/templates/catalog/_partials/miniatures/product.tpl as shown below {block name='product_name'} <h1 class="h3 product-title" itemprop="name"><a href="{$product.url}">{$product.name|truncate:30:'...'}</a></h1> <h1 class="h3 product-title" itemprop="name">{Manufacturer::getnamebyid($product.id_manufacturer)}</h1> {/block} I also modify height value for both Products .thumbnail-container and products .product-description in theme.css but could not get it to function properly upon mouse over Thanks for your help in resolving the error
  13. I’ve downloaded the posted version on 21 May 2018 and installed with no errors. However, the Subscribe button does not do anything when clicked. I appreciate your assistance. Thanks
  14. By when do you expect to release an update in support of PrestaShop 1.7.x. Thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More