Jump to content

Marksaa

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • First Name
    Marko
  • Last Name
    Saarikoski

Recent Profile Visitors

274 profile views

Marksaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Solved! So i had cerbot wich updated my certificates. Strangely i did't have any problems before with self signed certificates but last certbot update on 18.1.2020 caused this problem. Thank you @mflorezm for fix and @ML Software Services for the directions Best Regards Marksaa
  2. yep noticed that nginx had this in error.log, might be certificate issue? error:1416F086:SSL routines:tls_process_server_certificate:certificate verify failed in /var/www/html/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/StreamBuffer.php on line 94" while reading response header from upstream, client:
  3. PHP mail() function isn't working either, anyone?
  4. Tried mailtrap.io diffirend ports and protocols but nothing in mailtrap.io TLS: Unable to connect with TLS encryption SSL: Connection could not be established with host smtp.mailtrap.io [ #0]
  5. Prestashop just won't sent any messages Connection could not be established with host smtp.gmail.com [ #0]
  6. just tried, telnet auth works from server 235 2.7.0 Accepted
  7. Mails stopped suddenly working, also noticed that you must save settings severeal times to take effect, also front end you need to log out several times to take effect? prestashop 1.7.2.1 smtp.gmail.com SSL 465 error message: Connection could not be established with host smtp.gmail.com [ #0] anyone any idea? thank you if you can help Br. Marksaa
  8. works perfectly except for translations. I used default catalogue translations (all translated already) but there is no any appropriate translation for "The email and the confirmation email don't match", it should be added to translations, can somebody help us to solve this problem, or did i miss something? Prestashop 1.7.2.1
  9. Hi, Text field for customer message would be nice... will you consider adding this to next release, or could anyone share how to do it? Thanks!
  10. This is only information what i get out from chrome console, i'm using classic theme POST /fi/index.php?controller=product 404 (Not Found) core.js:1571 send @ core.js:1571 ajax @ core.js:1492 jQuery.(anonymous function) @ core.js:1518 (anonymous) @ theme.js:1 i.emit @ theme.js:1 (anonymous) @ core.js:2339 dispatch @ core.js:963 elemData.handle @ core.js:939 Anyone know how to fix this 404 (Not Found) error?
  11. Hi I added second languge and quick view isn't working, 404 error, but it works when friendly url is off and worked before I think this has been a bug but fixed in ps1.7.1, so why i have it in ps1.7.2? ps1.7.2.1/nginx/haluansen.com Thank you, for any help
  12. Found solution to this go to SEO and change product url : {category:/}{id}{-:id_product_attribute}-{rewrite}{-:ean13}.html to {category:/}{id}{-:id_product_attribute}-{rewrite}.html save and that's it
  13. I know, your problem is diffirend from starting post and previous posts
  14. Same problem here too, combinations work without friedly URLs enabled but when you activate friendly URLs you can see all combinations and you can select other than default but it refreshes to back default, if you have same picture in combinations then it works. I think it's server image rewrite config issue with nginx. Sorry I i don't know how to config this, if some one know, please share Thank you
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More